Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baruska.dol píše:
Randgrid -já mám dneska 26dc, 10 dní co mi Dr. píchal injekci a ms nikde. Myslíš, že je to normální? Bojím se si udělat test, že tam bude jenom jedna:-( Po minulé injekci jsem ms dostala 9den.
ja po injekci dostala ms 3den tehdy…ted chci miminko a ms nikde…jen ten folikul je na vaječniku
@Lucake jaj:( Ale máš novou postel. Pak až budete spolu můžete udělat zatěžkávací zkoušku ![]()
@baruska.dol já s tím zkušenost nemám.
Ale asi by ms měla dorazit co nejdřív po vyvolání ne?
@Randgrid tu mam u nasich
doma mame starou osvedcenou
chce to vice treninku ![]()
@Lucake
aha.. my včera divočili, obvykle by mi to spustilo ms.. ale nic se neděje. Zítra 28 dc. Tak už aby to bylo. I ta ms.
@Lucake fakt?:) Můj že jako dobrá duše mi uleví, ví že mi vadí to pobolívání bříška, ale spíš proto, že nevím, proč to je. Tak že se postará, aby mi bylo líp.
![]()
@Randgrid jo, no, si rikam, ze ma nejaky sesty smysl, aby si to vychytal, nez bude pauza ![]()
@Lucake U nás bývá „pauza“ jen asi dva dny. Ta nutná. Ale nemluvím o jiných okolnostech. Např. práce a tak podobně.
@Randgrid prace je nepřítel snažení
teď mám nakoupené pradylko na další kolo
![]()
@Lucake no vidíš, nové prádlo.
je třeba si tam najít kromě povinnosti snažení i to zábavné okolo.
![]()
@Randgrid jo mě to pořád baví
nemám rada nudu
ty čekáš jestli přijde zítra?
@Lucake myslíš mršku červenou?:) jj očekávám, dnes mi bt klesla zase na hodnotu, kdy jsem začala měřit, ale je to takové nahoru dolů
takže s největší pravděpodobností to fakt dostanu ![]()
@Randgrid taky vždycky klesne na stejnou hodnotu a pak už je mi jasno. Aspon mám čas se připravit. Hodíš sem graf? Jsem zvědavá ![]()