Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake jo, taky jsem viděla na stránkách bez posl, hodnoty a byl ukázkový pro //. Ale taky jsem viděla i neukázkové
Osobně si myslím, že zítra teplota bude na 36,9 nebo 37. Dle těch odpoledních to bývá přesně o 0,3 či o,4 dolů ráno. A odp. jsem měla zase 37,3. Teď jdeme do kina a můj že nebudeš si zase kupovat test?:D Já totiž chci před tím do globu na test.
A on tak jo, ale jen nějaký slabší
Snaží se mě držet nohama na zemi. ![]()
Jinak kdybych s tím testem blbec počkala, ta červ. hvězdička dole, udělám líp. Proto si mám koupit slabší test
a neházet peníze do koše
ten před tím byl 25 citlivost a stáíl rovných 100.- ![]()
@Randgrid to bylo fakt hodne brzo
leze to do penez, ja jsem ted mela ty zdarma, tak jsem nenakupovala a stejne jsem si mohla nechat na pozdeji, kdybych nebyla tak netrpeliva. Se tak zitra tesim na tu masaz obliceje, to je tak prijemny. Si to po tom dnesku zaslouzim
pritel je furt v pohode, vubec si nepripousti, ze nam to nejak nejde. Vetsinu mych MS depek komentuje tak, ze aspon su muzeme dele uzivat snazeni
proti tomu teda rozhodne nic nema ![]()
Nemůžu si vzpomenout jak se ta injekce jmenovala, ale říkal mi, že dřív se to píchalo ženským, co měly problém udržet mimčo. Nevíte nějaké názvy? By se mi to vybavilo a aspoň bych si o tom něco našla.
Už jsem to zjistila, byl to Agolutin. Máte někdo nějakou zkušenost s něčím jiným?
@baruska.dol jojo, ten znam, ja ho mam taky, vzdy 21. den cyklu. Pouziva se na vyvolani MS, ale pokud jsi tehotna, tak pomuze udrzet. Proc ti ho pichli? 16DC mi prijde brzy, mas hodne brzo ovulaci? Nebo kratke cykly? Mne normalne prisla 5. den, ale ted jsem si ji musela nechat dat o dva dny driv, takze 19DC a prisla az po 7 dnech, presne v den ocekavane MS. Kolik mas obvykle cyklus. Promin, ze hrnu tolik otazek ![]()
@Lucake cháápu
ne, opravdu si nesmím testy kupovat dřív než by bylo možné něco zjistit. A když to nevyjde teď, koupím si ovu test, byli k tomu i dva těhu.
Jsem si našla jakousi zálibu v testování. ![]()
Lucake My se snažíme7 měsíců, z toho dva intenzivně a hlavně to řeším už i s Dr. Minulý měsíc jsem měla 34dc, ms jsem dostala9 po Agolutinu. Dneska je to 11den a pořád nic. Neptala jsem se proč mi ji píchá, tak brzo, ale snad ví co dělá. Píchal mi ji 17dc, normálně by se ms měly dostavit cca7-10 dní, což by krásně vycházelo. Ale u mě je to nějak začarované
Tobě píchali vždycky Agolutin nebo i něco jiného?
@baruska.dol ja jsem nekdy spinila, resila jsem s nim, ze se nedari, rekl, ze to je to jedine, co pro mne muze udelat, posilit progesteron, kdybych mela problem s uhnizdenim, na vse ostatni mi rekl, ze musime nejdrive nechat vysetrit partnera. Dostavit se ma do 14 dnu, tak jeste pockej. Meris si teplotu? Jeste jsem se chtela zeptat, kdyz mas cyklus 34 dni a on ti ji pichl 17DC, tak to prisla za 17 dni?
Lucake Minulý měsíc mi jí píchnul 25dc, ms došla9 dní po. Teplotu jsem si začala měřit teprve od minulého týdnu a odedneška jsem začala zaznamenávat do grafu. Někde jsem četla o kyselosti v pochvě, že to kyselé prostředí spermouše vypudí. Tak se chci Dr. při příští návštěvě zeptat. Neslyšela jsi o tom? Prý se na to nasadí antibiotika a je líp.
@baruska.dol slysela, muzes se na to nechat vysetrit. 2 mesice cileneho snazeni je kratka doba, to se nemusis bat, urcite to brzo prijde. Proc se teda rozhodl ti ji ted dam o tolik dni driv ti nerekl? Jak si mela dlouhe cykly pred injekcemi?
@Lucake mě taky předběžně říkal, že kdyby se ms nedostavila, tak ji vyvoláme, ale předtím jsem s tím problémy neměla, po vysazení, tak snad dorazí tak jak má. Nebo taky ne, ale ne z důvodu nějaké chyby ve mě. ![]()
@Randgrid ja ji nemela na vyvolání, s tím naštěstí problém nemám.
občas jsem pred MS spinila, injekce to zastavila. Ale je to jen na par měsíců. Pokud nebudu těhotná tak s tím přestaneme, pry to potom už nemá smysl, max 5 měsíců. Měla jsem dvě v lete, pak jsem se na to vykaslala, ale teď zase pana doktora poslouchám ![]()