Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciblank1 nesmutni, protože to může být brzy a den spoždění je prd. Viz. já.. včera jsem to měla dostat dle minulého cyklu, ale dnes přišla, neřád
Faktem je, že středy jsem vždy začala ms.
Ten minulý byl výkyv.
@Randgrid to je mrcha (ta cysta). Jsi statečná, když i přesto zkoušíš otěhotnět já jsem poseroutka a měla bych strach, ale je to asi spíš tím, že už mi 36let a v mým věku bych se asi bála riskovat. Pokud půjdeš na operaci tak brzy tak o prázdninách už by se mohlo zadařit a měli by jste doma malý jarňátko ![]()
@Randgrid no sanžím se nesmutnit možná se zadaří nejhorší je že to snažení už není jako když bylo jen jedno či dvě děti chjo Tolik si přeju zimní dítko už mám jarní a podzimní.-) no tak uvidíme asi na to budeme muset vlítnout než těsně skončí MS jinak fakt už nevím asi už na to moc myslím ach ta psychika
@ajous76 co jsem tak četla, tak ta cysta by nemusela dělat peklo, ale mohla.
I to mi říkal, ale má strach právě k vůli mému věku. Říkal, že kdyby mi bylo padesát, tak ji jen pozoruje, tady by padlo mimi snažení, samo:) Ale kdyby se stalo něco špatného, mohlo by mi to tam udělat peklo, že by byl pak problém otěhotnět. A to je takové bubákování. Asi tak, jelikož jsem mladá, chci otěhotnět, tak to radši chce zajistit klidný průběh a při tom by se pořešila ovu a příp. neprůchozí vejcovody, omrkli by vše. Po operaci bych asi na druhý den byla doma, což je paráda
a pokud by to šlo, tak hned na to hupnem
říká se do prvního cyklu, ty operace jsou také naplánované vůči cylu.
aby proběhla normálně ms. ![]()
@luciblank1 já bych byla ráda za jakékoliv
do půl roku je to normální doba pro těhu, kamarádka to teda moc neřešila, kdy má ovulku, ale po půl roce byla v tom. Je jí asi 26. Ale jak říkala dělali to co vždycky, nepočítala dny. Já to chci prubnout už teď, na náhody nevěřím. Měřím teploty, ještě zjitit kdy a jestli ovuluju a bude to ![]()
@Randgrid Tak ovu jsem niky neměřila a měřit nebudu a už to prdím ani dny OVU už řešit nebudu třeba už nebudu muset
ale držím ti palce aby to brzy vyšlo ![]()
@ajous76 napsala jsem to blbě, doporučují po první ms
Ale jak nás znám, já se hojím dobře, bude to brzy
některým se i stalo, že ta ms ani nepřišla, po laparce, protože už na to vlítli
A to je maximální šance otěhotnět, po operaci. Pokud teda nebude něco fakt blbě a manžílkovi pulečci kmitají jak mají ![]()
@luciblank1 měření bazální teploty, v tom jsem si našla jistou zálibu, dělat grafy
ale ono, když netrefíš ovulaci, tak neotěhotníš.
není uplně špatné vědět, kdy se vajíčko uvolní ![]()
@Randgrid to jsem nevěděla, že je to nejlepší hned po operaci
to je dobře, že to víš
takže nštudováno by bylo a teď už jen to vajíčko správně oplodnit a je vyhráno ![]()
@Randgrid no to je taky pravda u prvních dvou jsem to vůbec nezkoumala a vyšlo to a ani jsem nevěděla kdy mám ovulky apod
Tak asi budu pokračovat zatím se držím tak třeba těhu budu u Adama jsem to zjistila až ve 4 týdnu tak třeba až příjde čas tak bude // a já budu spokojená a užívat si to už naposledy
a tentokrát se vším všudy
@ajous76 manžel svým spermíkům věří
prý mají i gps aby věděli kudy a co ![]()
@luciblank1 pokud to nebude do roka, pak bude něco špatně. Mamina otěhotněla a neřešila těhu, když mě bylo 10. Teď mám o 11 mladší sestru.
A bylo jí 35.
@Randgrid ooo ti naši muži
ti nepřestanou snad překvapovat nidky
@Randgrid manžel je správnej kolík
optimismus je taky potřeba ![]()