Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rajada jsem někde četla ze brzká ovulace znamená špatnou kvalitu vajíček. Jojo, na netu člověk najde spoustu blbosti
čekáš MS tak brzo po ovu?
Terulisekk -gynex ti doporučil gynekolog? nikdy jsem o tom neslyšela, že by jsme to také vyzkoušeli. Jeřáb ptačí má také blahodárné účinky na ženské tělo? Mě také břicho pobolívá docela často, ale dnes to bylo o hodně silnější. Ještě k anovulaci- to jsem také nikdy neslyšela. To znamená že máš normální měsíčky jen nemáš ovulaci?
@baruska.dol kdyz neni ovulace tak nemůžeš otěhotnět. Podle všeho to ale neni můj pripad. Testy i bt ukazuji jasně ovulaci. Chtela jsem mit jistotu. Gynex koupíš v lékárně, je to přírodní produkt. Anovulacni cyklus ma občas kazda zena. Mas MS ale ovulace nebyla. Poznáš to podle měření BT.
@Lucake
jak brzo po ovu? Mám pravidelný cyklus 28 dní, ovu většinou kolem 17dc, ms nastává 9-10 dní od ovu. Klasika
Ale já mám občas ovulaci i třeba 12 dc… podle toho, jak se tomu tělu zrovna asi chce
Možná proto nám trvá druhé dítě už víc, jak rok ![]()
Do 9DC, ale jak tvá dcera dokazuje je to blbost. Vůbec si tím nelam hlavu. zmeny dnu ovulace jsou naprosto normální a důvod to určitě nebude. Mame to vsechny. LF mas krátkou, 9-10 je docela málo. I tak ale holky v pohode otěhotněly. Třeba je to jenom psychikou
@Lucake
já otěhotněla, jenže jsem to ve 3.měsíci potratila. Takže jako otěhotnět se s tím dá ![]()
@rajada to je mi líto. Dokud ovulace probíhá tak to určitě jde. Člověk se nesmí vším moc zabývat
ja to jen brala jako ukázku toho, ze dočíst se člověk muže kde co a neni dobře se tím moc stresovat ![]()
@Lucake píše:
@baruska.dol kdyz neni ovulace tak nemůžeš otěhotnět. Podle všeho to ale neni můj pripad. Testy i bt ukazuji jasně ovulaci. Chtela jsem mit jistotu. Gynex koupíš v lékárně, je to přírodní produkt. Anovulacni cyklus ma občas kazda zena. Mas MS ale ovulace nebyla. Poznáš to podle měření BT.
a je to za slušný ůeníz, jak jsem se dívala v elekarna.cz…
@Lucake no zase nic
jdu k doktorovi další střeu, to bude poslední možnost. Ale říkal, že se tam něco chystá, ale vajíčka nikde. Pravý vaječník nic a u levého nic moc neviděl skrz cystu. Pak tan v krčku zahlédl něco, říkal, že možná myom. Ale to se bude mrkat pak. Takže uvidíme další středu, pak budou nějaké hormonální testy, ale to chce v určitém období, asi v období ovu. Ty by mi dělal tak či onak.
No a pak zasloužilá operace, při které udělají co se dá najednou. Cysta, asi prošťouchnout vejcovody, případně opíchat vaječníky. Rozhodně se těším na to hojení břicha, to budu příjemná jak práca. ![]()
@Randgrid hormonalni testy se myslim delaji 2DC, ale moc o tom nevim
No teda, to toho budes mit najednou, ale aspon to budes mit za sebou a pak uz se urcite konecne zadari ![]()
holkyyy
je mozny otehotnet 8 DC??? MS jsem mela jako obvykle jen 4 dny… ![]()
@Lucake
me to prave prijde hrozne brzo 8 DC… moc s tim nepocitam, ten styk byl jen jeden.. ![]()