Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
12.3.13 21:48

@rajada jsem někde četla ze brzká ovulace znamená špatnou kvalitu vajíček. Jojo, na netu člověk najde spoustu blbosti ;) čekáš MS tak brzo po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.13 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 22:45

Terulisekk -gynex ti doporučil gynekolog? nikdy jsem o tom neslyšela, že by jsme to také vyzkoušeli. Jeřáb ptačí má také blahodárné účinky na ženské tělo? Mě také břicho pobolívá docela často, ale dnes to bylo o hodně silnější. Ještě k anovulaci- to jsem také nikdy neslyšela. To znamená že máš normální měsíčky jen nemáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 22:46

Lucake- Jak to myslíš, že se snažíte zbytečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.13 23:05

@baruska.dol kdyz neni ovulace tak nemůžeš otěhotnět. Podle všeho to ale neni můj pripad. Testy i bt ukazuji jasně ovulaci. Chtela jsem mit jistotu. Gynex koupíš v lékárně, je to přírodní produkt. Anovulacni cyklus ma občas kazda zena. Mas MS ale ovulace nebyla. Poznáš to podle měření BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.3.13 23:17

@Lucake
jak brzo po ovu? Mám pravidelný cyklus 28 dní, ovu většinou kolem 17dc, ms nastává 9-10 dní od ovu. Klasika :) Ale já mám občas ovulaci i třeba 12 dc… podle toho, jak se tomu tělu zrovna asi chce :D Možná proto nám trvá druhé dítě už víc, jak rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.3.13 08:16

Do 9DC, ale jak tvá dcera dokazuje je to blbost. Vůbec si tím nelam hlavu. zmeny dnu ovulace jsou naprosto normální a důvod to určitě nebude. Mame to vsechny. LF mas krátkou, 9-10 je docela málo. I tak ale holky v pohode otěhotněly. Třeba je to jenom psychikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.3.13 08:24

@Lucake
já otěhotněla, jenže jsem to ve 3.měsíci potratila. Takže jako otěhotnět se s tím dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.3.13 09:13

@rajada to je mi líto. Dokud ovulace probíhá tak to určitě jde. Člověk se nesmí vším moc zabývat :) ja to jen brala jako ukázku toho, ze dočíst se člověk muže kde co a neni dobře se tím moc stresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
13.3.13 15:50
@Lucake píše:
@baruska.dol kdyz neni ovulace tak nemůžeš otěhotnět. Podle všeho to ale neni můj pripad. Testy i bt ukazuji jasně ovulaci. Chtela jsem mit jistotu. Gynex koupíš v lékárně, je to přírodní produkt. Anovulacni cyklus ma občas kazda zena. Mas MS ale ovulace nebyla. Poznáš to podle měření BT.

a je to za slušný ůeníz, jak jsem se dívala v elekarna.cz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
13.3.13 15:54

@Lucake no zase nic :) jdu k doktorovi další střeu, to bude poslední možnost. Ale říkal, že se tam něco chystá, ale vajíčka nikde. Pravý vaječník nic a u levého nic moc neviděl skrz cystu. Pak tan v krčku zahlédl něco, říkal, že možná myom. Ale to se bude mrkat pak. Takže uvidíme další středu, pak budou nějaké hormonální testy, ale to chce v určitém období, asi v období ovu. Ty by mi dělal tak či onak. :) No a pak zasloužilá operace, při které udělají co se dá najednou. Cysta, asi prošťouchnout vejcovody, případně opíchat vaječníky. Rozhodně se těším na to hojení břicha, to budu příjemná jak práca. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.3.13 18:36

@Randgrid hormonalni testy se myslim delaji 2DC, ale moc o tom nevim :( No teda, to toho budes mit najednou, ale aspon to budes mit za sebou a pak uz se urcite konecne zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 19:38

holkyyy

je mozny otehotnet 8 DC??? MS jsem mela jako obvykle jen 4 dny… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.3.13 19:59

@Linda RICCIONE urcite to mozny je, pokud byla ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 20:02

@Lucake

me to prave prijde hrozne brzo 8 DC… moc s tim nepocitam, ten styk byl jen jeden.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí