Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Randgrid ja vzdycky, kdyz jsem rekla, ze s nim potrebuju mluvit, tak pry jestli jsem tehotna. Uz to ale radsi nerika, aby mu neco nepristalo mezi ocima ![]()
@Lucake
ach ti muži
ten můj je samá legrácka. Myslím, že se na moje těhu těší o to víc, když před tím zažil s ex velmi velmi rizikové, ale zvládlo se to. Porod předčasný, malý v 11 letech je hyperaktivní a lehký autista. Žádná pohádka. Ale ona k tomu měla o to větší předpoklady, protože měla tolik ženských problémů, že mohli být rádi, že bylo jak otěhotnět. A obecně je to taková chodící nemocnice. Tak snad u mě to jednou bude v pohodě. Do teď jsem žádný problém neměla, cokoliv se mi hojí velmi dobře. Tak kééééž by.
@Randgrid to věřím. Můj si taky ze všeho děla prdel. On si mysli ze ze me nikdy nemůže byt prastena bába co se furt pozoruje tak se musím tvářit ze jsem totálně v pohode a vůbec to neřeším. Taky si ale myslel ze otěhotnět muzu kdykoliv
to se jim pak relaxuje ![]()
@Lucake to je jeden z důvodů, proč asi existují tyto diskuze ![]()
@Lucake tak jsem si koupila test.
Ale kdy ho zkusím ještě nevím
![]()
@Randgrid ja tentokrat vydrzim a testnu jen pokud se opozdi MS, pohled na snehobilo me deprimuje ![]()
@Lucake hm, bt 37.4.. a bolí mě břicho asi nejvíc za celý cyklus.. vsadila bych se, že bych měla natotata dostat ms, tak uvidíme co to je. Pokud ovulka, taky dobrý
po obědě jsme si šli „odpočinout“
takže by z toho mohlo něco kápnout ![]()
@Lucake uvidíííme
myslím, že moje tělo si dělá ze mě legraci.
Je asi trošku pomatené z toho vysazení HA, za týden uvidíme.
Kdy ty očekáváš ms?
@Lucake Tak jo, zakazuji tvé ms aby se dostavila.
Třeba mě poslechne, řekní jí to.
Já úterý, ale podle cyklů když jsem brala HA.
@Randgrid ja ji to normalne v kanclu vazne nahlas rekla
jesteze mam zavreny dvere
poroucim tve to stejne, mila tetko na videnou za dva roky ![]()
@Lucake
tak tak..
dnes v noci jsem moc nespala. Z té debilní bolesti v podbřišku, takový ten pocit že ms přijde do dne, do dvou. Musím říct, že ta bolest, nebo něco bylo asi tak před týdnem slabší. Jsem z toho jakási utahaná.
Procházku se psem jsem odzívala. Ale to je to debilní počasí. Všude samá břečka. Ale jednu výhodu to má, mám krásná prsa
Asi o 4-5 cm větší než obvykle, paráda. ![]()
@Randgrid ja jsem ted taky pyšná majitelka výstrihu
me břicho nic, ted už ani bradavky neboli. Me se taky nic nechce, i kdyz dnes je mi lip nez všechny předešlé dny. Mám výtok ale to mám normálně. A v obličeji červený fleky. Ne bedary ale fleky a tečky.