Otevřené partnerství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.18 09:24

zakl.

@Černá vdova píše:
Co to je, normální vztah s nevěrou? :mrgreen: Vy máte normální otevřený vztah, ale je otevřený jen na jedné straně, že? Zjevně Ti to vadí, když zakládáš diskuzi, tak proč v tom žiješ?

My nemáme otevřený vztah. Psala jsem, že máme normální vztah, ve kterém máme vše jako v normálním vztahu. Moje nabídka byla na otevřený vztah, na kterou jsem dostala odpověď, že ne, že budeme jen my dva ve vztahu. Čili rpoto píšu že nemáme otevřený, ale normální vztah.

• Citovat
  • Upravit
25123
29.4.18 09:25

@Bábrdl jo presne predstupen rozchodu na tom vztahu ti prestane zalezet..je ti to sumak jestli bude nebo ne..a to i kdyz s tema bokovkama nezustanes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 09:26

@brumdinka lidi jsou různí a i jejich vztahy, komentuješ neco cos nikdy nezažila, já v otevřeném vztahu byla a byla to vzájemná dohoda, respekt tam byl, proč se nutit do monogamního vztahu, když ani jeden nechce, bylo nám spolu krásně, krásné 4 roky, dodnes je můj nejlepší přítel, meli jsme jiný životní styl než většina, důvěřovali jsme si, jsou lidi, co žijí ve 3 a klape jim to, ale ok..tady je emimino, tady je většinová populace, kde se žije tradičně, i já ted ve vztahu tak žiji, proč ne, ale neříkej, žeje ti jedno, zda bude či ne, nerozumíš tomu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9006
29.4.18 09:29

Ja tomu tedy nerozumim, ale prijdete mi na hlavu oba, nenudite se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.4.18 09:29
@Anonymní píše:
My nemáme otevřný vztah. To byla má nabídka, kterou on odmítl.

On to pochopil jako nabídku pro něj. :zed: On jí vužívá, ted si musíš ten otevřený vztah prosadit i pro sebe a na co vůbec čekáš? Víš, že on si užívá bokem, tak si užívej taky, když bez toho nemůžeš žít. Ale napřed proberte to, jak se budete starat o děti tak, aby jim bylo doma dobře. Jste si stejně lhostejní, jen možná na sebe zvyklí. I tak se dá žít.

• Citovat
  • Upravit
2069
29.4.18 09:31

Jestli mas s kym si vrznout ty, udelej to. Jemu rekni klidne, ze jdes za kamosem. Jestli bude mit kecy, v klidu mu rekni, ze otevreny vztah sice zamitl, ale vzhledem k tomu, ze ho zacal sam praktikovat, je jasne, ze nazor zmenil a tak ty ho ted naplnujes take. Rovnovaha musi byt.
V nejhorsim pujdete od sebe. Takto to stejne dlouheho trvani mit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

@Kobliha51 ono u zen to uzivani pri peci o rodinu a male dite moc jednoduche neni, pokud zakladatelna bema nepretrzite hlidani od babaicek atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091

No zakladatelko, tvůj chlap je sobec, kterej jen potřebuje alibi pro nevěru.

Jinak i takoví hrdinové jsou. U nich je nevěra v pohodě, ale naprosto si při svém egoismu a sobectví nedokážou představit, že by jim parohy nasadila i partnerka.
Pokud to takhle má, tak bych to nehrotila a rozvedla se. Můžete pak žít každý po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Anonymní píše:
@brumdinka lidi jsou různí a i jejich vztahy, komentuješ neco cos nikdy nezažila, já v otevřeném vztahu byla a byla to vzájemná dohoda, respekt tam byl, proč se nutit do monogamního vztahu, když ani jeden nechce, bylo nám spolu krásně, krásné 4 roky, dodnes je můj nejlepší přítel, meli jsme jiný životní styl než většina, důvěřovali jsme si, jsou lidi, co žijí ve 3 a klape jim to, ale ok..tady je emimino, tady je většinová populace, kde se žije tradičně, i já ted ve vztahu tak žiji, proč ne, ale neříkej, žeje ti jedno, zda bude či ne, nerozumíš tomu :pankac:

Naopak tomu rozumim velmi dobre a je to jak pisu..zazila jsem oboji..jak uz tu nekdo psal otevreny vztahy jsou jen urcita prechodova faze napr.po rozvodu neco jako kamaradi s vyhodama a nema to dlouhyho trvani..a jo respektovat se muzete a klidne bejt kamaradi..ale neni to to pravy orechovy jak se rika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.4.18 09:33

@Kobliha51 teda je to divny, ale souhlasim s tebou..zit se da vselijak ze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.4.18 09:34

Ja chápu, co chce doma zakl. nastavit a taky by mi to u nás nebylo proto srsti, partner taky nechce nic takového ani slyšet. Chlapi u nás to asi nejsou schopni přijmout, geneticky jsou nastaveni být „výlučnymi vlastníky“.
Pěkně o tom píše Koukolík v knize Machiavelianska inteligence. Jeho knihy mi hodně pomohli pochopit o co v mezilidských vztazích jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.4.18 09:40

Pokud bych měla jistotu, že chodí jinam, tak bych to brala tak, že nonverbálně přistoupil na tvůj návrh a zařídila bych se podle toho. Když je to takový otec roku, tak se pravidelně večer stará o děti a tebe vypustí do víru nočního života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.4.18 09:43
@Nekoukej! píše:
@Kobliha51 ono u zen to uzivani pri peci o rodinu a male dite moc jednoduche neni, pokud zakladatelna bema nepretrzite hlidani od babaicek atd

Tak snad může hlídat otec, ne? Oba jdou za těma motýlkama v břiše, tak by snad mohl mít pochopení, když ona mu tu šanci taky dává. Nevidím problém.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
29.4.18 09:44
@brumdinka píše:
@Kobliha51 teda je to divny, ale souhlasim s tebou..zit se da vselijak ze..

Pravda. Nemusíme ba ani nemůžeme všemu rozumět. Důležité je, když jsou spokojení ti, kterých se to týká. Jenže většinou bývá spokojený jen jeden. :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
25123
29.4.18 09:47

@Kobliha51 presne tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat