Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to bych byla moc ráda
Hrozně doufám, že odteď už bude cyklus normální a hlavně s ovulací ![]()
Holky, jištění je vždycky dobrý, tím se nedá nic zkazit.
![]()
Já se pořád zlobím s ms, ale už to bude spíš jen špinění, tak sláva. ![]()
poppaea: Bt by měla před ms takhle klesnout, to vypadá opravdu na ustálený cyklus. ![]()
jinak mi dneska teplotka klesla mam hlen a boli brisko tak asi ovu je tu ![]()
Tak víš, co dělat…
Snaženíííí..... ![]()
Já měla dneska ráno teplotu hodně nízko, ale spali jsme dlouho a pak jsem naměřila už vyšší, tak nevím, kterou počítat. ![]()
No, však ono se to ukáže, když to půjde, pojistíme to taky. ![]()
1veverka píše:Tak víš, co dělat…
Snaženíííí.....
Já měla dneska ráno teplotu hodně nízko, ale spali jsme dlouho a pak jsem naměřila už vyšší, tak nevím, kterou počítat.
No, však ono se to ukáže, když to půjde, pojistíme to taky.
Všem moc děkuju, dneska 36,52, tak to vypadá dobře ![]()
Jo a děláte si některá ovu testy, nebo jedete jen podle BT?
Já si ovu testy dělala, ale při cyklu 60 dní a podobně, bych se nedoplatila, takže já už od nich upustila. ![]()
Ale ovu mi snad ukázaly, jen se lišily sílou druhé čárky mimo ovu, to bylo hodně různé. ![]()
My jinak jedeme spíš na náhodu než cokoliv jiného. ![]()
poppaea píše:
Všem moc děkuju, dneska 36,52, tak to vypadá dobře
Jo a děláte si některá ovu testy, nebo jedete jen podle BT?
POPPAEA:jj taky dělam ovu testy vždy jak začne bílkovej hlen a malinko mě poboliva podbříšek tak začínam testit. a když se podivaš na 14stranku mam tam i foto. je to v 17DC. Pak ta ovu (aspon mě) docela hodně bolí při sedani a i při
tak že si to moc neužiju ale da se to.
Tak to u nás to bude snažení plánované, manžel už mě obchází a okukuje, to už poznám.
Ms si dala dostatečně pohov, tak hurá na věc.
Čekám ovu až tak za 10 dní, ale to vůůůbec nevadí.
![]()
jo jo koukala jsem na testiky moooc krasny , jako hlenu mam plmno musela jsem si vzit intimku testiky zatim neg. tak pocitam do 2 dnu je tu
![]()
michaelas2010 píše:
jo jo koukala jsem na testiky moooc krasny , jako hlenu mam plmno musela jsem si vzit intimku testiky zatim neg. tak pocitam do 2 dnu je tu![]()
no u me to same. až to je občas nepříjemne ale jsem rada že dorazila protože jsem se měřila když skončila mrcha
a ty teploty byly faaaakt podivny až jsem si řikala že ovulka nedorazi. ale dorazila hihihi
Já mám zásobu testíků, tak asi začnu testovat tak 9DC (pro jistotu) ![]()
Jinak s hlenem nevím nevím, vždycky jsem trpěla na výtoky (i když oficiálně to nebylo nic zlýho), a ten poslední cca měsíc jsem prošpinila/prokrvácela, takže kontrola hlenu se nějak nekonala ![]()