Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105499
6.9.17 12:13
@brumdinka píše:
Evo no jako sorry nevim co se vytahujes to umim taky staci jeden pohled a mam ho :mrgreen:.se rozvadim po 18 letech a trvalo mi 2 roky nez sem se rozhodla.. chvili chci bejt sama s detma…pak se uvidi 8)

tak to jste borky :palec: Opravdu sbalíte každýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105499
6.9.17 12:14
@Emimin7 píše:
Já nejsem postižený :mrgreen: Jinak to můžou, ale stejně tak muž může usoudit nezájem u ženy.
Já jsem ochotný potkat se na půl cesty.

co to je na půl cesty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.9.17 12:16
@Venetia píše:
co to je na půl cesty?

Tak nějak se trochu ulovit navzájem, flirtovat a něco z toho nakonec vyplyne, nebo taky ne. Určitě to ale není dobývání a pokud holka třeba dělá nedostupnou, tak jdu o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
6.9.17 12:17
@Anonymní píše:
Asi musím působit asexuálně nebo nevím. Nedokážu si jinak představit, že žárlivé přítelkyně mých kamarádů nesnesou žádný holky kolem jejich kluka, ale mě jo. Kamarádka jednou naznačila, že možná působím odtažitě, ale nevím, je to divný. Jako jo, nejsem taky úplně normální, trochu šiblá a tak, dělám vtípky a nejsem tak přecitlivělá „na holku“ a podobně :lol:. Mě zaráží to, že po mě třeba občas kluci koukaj, i zaflirtují, ale víc prostě ne. Co se mi zdá, tak je, že asi si dost kluků myslí, že jsem děsně povrchní a naivní, protože občas něco takového naznačí (třeba při hře a podobně). Což teda povrchnost, to vůbec :D. Naivní trochu jsem, ale to beru jako pozitivní vlastnost :mrgreen:.
Ale fakt nechápu, že i holky, které jsou ošlivější, hloupější, s blbými názory, si dokážou chlapa najít, a já, takovej sexy génius ( :lol: ) ne. :nevim:

A nečekají, že se chytneš??? :think:
Hele, já to mám taky tak. Nikdy mě chlapi nějak nebalili. Holky tu píšou kolik mají nabídek, kolik by mohly mít milenců…tak to vůbec. A nebo jsem úplně tupá. Nevím co s tím..teda vlastně jsem za to ráda, aspoň mám klid. S manželem jsem se dala dohromady na VS a už jsme spolu 17 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105499
6.9.17 12:18
@Emimin7 píše:
Tak nějak se trochu ulovit navzájem, flirtovat a něco z toho nakonec vyplyne, nebo taky ne. Určitě to ale není dobývání a pokud holka třeba dělá nedostupnou, tak jdu o dům dál.

tak to jo. to vidím stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
6.9.17 12:50
@brumdinka píše:
Taky nechapu :nevim: Me by se takovyhle rande fakt libilo

Já obdobné rande před lety absolvovala. Kluk vypadal v souladu s fotkou ze seznamky, procházku jsme absolvovali přesně dle plánu, ale jinak zklamání. Celou dobu vykládal o tom, co ON chce, co by ON nesnesl, přiznal že bydlí s maminkou, jako jediné dlouhé kalhoty nosí všude černé šusťáky Nike, vykládal podrobně o svém jediném vztahu s dívkou, závěrem vůbec mi nepřišel jak chlap. I jemu mohlo připadat, že jsme se hezky prošli a normálně v pohodě pokecali, ale mě velice odradil, už jsem se s ním nikdy nesešla, a vysvětlovat se mi to nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
6.9.17 12:54
@Anonymní píše:
Asi musím působit asexuálně nebo nevím. Nedokážu si jinak představit, že žárlivé přítelkyně mých kamarádů nesnesou žádný holky kolem jejich kluka, ale mě jo. Kamarádka jednou naznačila, že možná působím odtažitě, ale nevím, je to divný. Jako jo, nejsem taky úplně normální, trochu šiblá a tak, dělám vtípky a nejsem tak přecitlivělá „na holku“ a podobně :lol:. Mě zaráží to, že po mě třeba občas kluci koukaj, i zaflirtují, ale víc prostě ne. Co se mi zdá, tak je, že asi si dost kluků myslí, že jsem děsně povrchní a naivní, protože občas něco takového naznačí (třeba při hře a podobně). Což teda povrchnost, to vůbec :D. Naivní trochu jsem, ale to beru jako pozitivní vlastnost :mrgreen:.
Ale fakt nechápu, že i holky, které jsou ošlivější, hloupější, s blbými názory, si dokážou chlapa najít, a já, takovej sexy génius ( :lol: ) ne. :nevim:

1. Není možné, že moc mluvíš/mluvíš v nepravý čas?
2. Oblékáš se a hlavně chováš se žensky, dle tvého náhledu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.9.17 14:22
@Venetia píše:

Kdo se necha :mrgreen: ne uprimne s timhle sem nikdy nemela problem nedela mi problem se seznamovat s lidma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.9.17 15:00
@Venetia píše:

Podle mě málokterá žena se ti na férovku přizná, že ji chlap nechtěl. Ono ale málokterá to přizná i sobě.
Je to určité sociální sigma, prostě platí, že úspěch u mužů = úspěch ve společnosti. Obecně se uvádí, že stačí ukázat prstem a má hned každého. V životě je to samozřejmě jinak, ale většinou odmítnutí je prezentováno jako „nevěděl, co chtěl“, „je citově zraněný“, popřípadě „bojí se úspěšných žen“, „je moc busy“ apod :lol:

• Citovat
  • Upravit
105499
6.9.17 15:01
@Mango_Lassi píše:
Podle mě málokterá žena se ti na férovku přizná, že ji chlap nechtěl. Ono ale málokterá to přizná i sobě.
Je to určité sociální sigma, prostě platí, že úspěch u mužů = úspěch ve společnosti. Obecně se uvádí, že stačí ukázat prstem a má hned každého. V životě je to samozřejmě jinak, ale většinou odmítnutí to prezentováno jako „nevěděl, co chtěl“, je citově zraněný„, popřípadě "bojí se úspěšných žen“, „je moc busy“ apod :lol:

Tak to by mne nenapadlo…já to klidně priznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.9.17 15:03
@Venetia píše:
Tak to by mne nenapadlo…já to klidně priznam

Podívej se na emimino. Chlap se klidně přizná, že manželka s ním nespí. Když si na totéž stěžuje žena, je schovaná pod anonymem, stydí se. Je to společensky nepřijatelné

• Citovat
  • Upravit
105499
6.9.17 15:18
@Mango_Lassi píše:
Podívej se na emimino. Chlap se klidně přizná, že manželka s ním nespí. Když si na totéž stěžuje žena, je schovaná pod anonymem, stydí se. Je to společensky nepřijatelné

Na tom něco je…ale taky to neplatí. pro všechny případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 15:22
@Venetia píše:

Jo, beze srandy, neznám odmítnutí, nikdy mě ještě nikdo neodmítl a to si nemyslím že jsem při balení měla laťku nějak nízko, spíš opačně.
Nejsem typ co za mnou chlapi pádí a otáčí se, tedy pokud nechci, když chci tak nahodím kukuč.
Jednou, kdysi už dávno jsme se kamarády vsadili kdo sbalí větší zvíře, taková hra, z dnešního pohledu už vím že dost blbá, ale sranda to byla to se musí nechat.
Sbalila jsem primátora jednoho krajského města. Byl celkem hezkej, ale jedno rande stačilo, byl to takovej typickej papaláš co si nevidí na špičku nosu. Můj nejlepší kamarád pak sbalil jeho ženu, ale to bylo horší protože to spolu táhli asi 3 měsíce, potom jsme se nemohli dohodnout kdo je vlivnější, jestli primátor nebo jeho žena :lol:
Byla jsem na rande i s pár velmi známými podnikateli, ale vždycky to byla jen zábava, žádný vážný záměr. S některými jsme dokonce zůstali kamarádi. Není špatný se umět seznamovat s lidma, v životě se to vždycky hodí.

Eva.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.9.17 15:25
@Venetia píše:
Na tom něco je…ale taky to neplatí. pro všechny případy

Určitě neplatí. Spíš je řeč o většinovém mužském a ženském chování.
Taky nemám problém s tím, že ne každý, na koho jsem si ukázala, mně chtěl. Ne, nechtěl a každého jsem určitě nepřitahovala. Bylo jich dost, co moje snahy o sbalení zcela ignorovalo. Ale to je prostě život

• Citovat
  • Upravit
25123
6.9.17 15:51

@Mango_Lassi no jestlis to myslela na me..tak ja s tim problem nemam to priznat…taky sem psala kdo se necha…ono jaksi vzdy musi chtit oba a to jak na zacatku i v prubehu vztahu..kdyz jeden nechce je to o nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí