Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
To já včera našla na golfové louce obří píchavku, tak ta bude dnes k oběduholky, to jsem sama nevěřila, že to může dorůst takových rozměrů… ta má tak 30cm průměr, možná víc
Jééé, mňam, ta je obalená fakt moc dobrá!
![]()
Jů, pýchavka, tak tu už jsem nepotkala ani nepamatuju… mňaam… Nám rostla na chatě, taky každý rok takovýhle obrovská „kráska“, ale teď už jsem je pár let nepotkala nikde…
Jinak kontrola nám dopadla dobře, podle doktorčiny váhy jsem nepřibrala ani deka, ale prý se nic neděje. Tak uvidíme za měsíc ![]()
Dneska nám příbuzní přivezli autosedačku a pustíme se do malování a stěhování, nějak se to začíná hýbat a já jsem z toho celá na nervíčky ![]()
teda, to musela být mňamka ![]()
jsem dnes jak zpráskanej pes, holky to bych nevěřila jak dokážou atb dát zabrat, to jsem snad nikdy nezažila ![]()
no můžu Vám říct, že z píchavky bylo tolik řízků, že je budem jíst ještě zítra celej den
a to bude i smaženice
mňam, zrovna teď se cpu.
Odpoledne jsem tady měla kámošku s třema dětma, tak o zábavu bylo postaráno, seděly jsme v pergole, popíjely kafe a dítka si hrála se psem a kočkama
pak chvilku na Dukelském hřišti a teď jsem je odvezla domů. A jduse natáhnout
teda Zuzi, to bych si dala
![]()
a děláš jak? jen v mouce nebo klasický trojobal?
já to znám různě ![]()
klasický trojobal, a „dělám“… dělala jsem ji poprvé v životě, ale je to mňamka ![]()
lyr:
je já se těším i za tebe až uvidíš drobka, samozřejmě zdravého, neboj.
a pak písni zážitky
Určo se ozvu, jdeme v 11.45, tak do jedný bychom měli bejt doma, tak hnedka dám vědět..
je, to jsi na něj natěšená, viď?
to já vždycky byla až toho červíčka zase uvidím co tam provádí.
tak držíme s Klárkou palečky ať to dobře dopadne a dej vědět.
vy chodíte na tu polikliniku Kolf nebo do Rokycanovky?
Díky moc! No já nevim, myslíš, že tam ještě něco bude vidět, když už je tak velkej, já právě myslim, že už moc ne..Přítel se mnou teda zase jde, ale jestli tam něco uvidíme, to se uvidí ![]()
Jinak na gyndu chodim k Veselý na Rokycanku, ale na tyhle velký UZ na genetiku-do GMedu u Maťáku..
Tak si to pořádně užij, to víš, že bude ještě něco vidět… já jdu až 27. se ještě načekám
ale malá je zatím v pořádku (raději ťukám) protože se mele v bříšku o 106 ![]()
Tak kdybych to brala podle toho, jak se mele v bříšku, tak to bych byla klidná.. ![]()
Včera jsem měla kvůli tomu jeho řádění takový bolesti, že jsem myslela, že pojedu na pohotovost, úplný křeče, ale jen v těch místech, kde mě nonstop kope, normálně namožený
![]()
jooo, vím o čem mluvíš
taky ji musím někdy domlouvat ať už toho nechá, pak ji pustím ukolébavku z mobilu, tak se na chvíli zklidní