Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já taky nebudu šátkovat, koupila jsem akorát klasický nosítko, kdybych potřebovala narychlo bez kočáru ![]()
Achojky holky,omlouvam se,že se ukazuju až tedka .. Byli sme na dovolene na Slovensku bylo krásne až na počasí
A Pak sme se pustili do hledani bytečku
budeme se stehovat koncem října na Dubinu už se moc teším
Také sme se byli v Pátek fotit u užasne Fotografky
Na FB jsou dane fotečky
a Blíží se Natynky Narozeniny ![]()
Krásnou nedeli ![]()
Ahojda holky, chtěla jsem se zeptat,..zase kolem tej tašky do porodky..
Tu velkou si necháš ve skřínce u příjmu a sestra ti jí pak dá na pokoj.
Jahůdka píše:
Fákt? Takže stačí jedna na sál-pantofle a tak a zbytek do druhý..no mě zas někdo říkal ještě věci pro prcka zvlášť, no děs
![]()
Jahůdka píše:
já to měla vše na porodním sále
![]()
Ahoj, mohly byste mi prosim doporucit nejaky bazar s detskym oblecenim v Pardubicich? Dekuji ![]()
Gretchen píše:
Ahoj, mohly byste mi prosim doporucit nejaky bazar s detskym oblecenim v Pardubicich? Dekuji
Ty jo, taky jsem žádnej pořádnej neobjevila.. ![]()
lyr:
přesně tak, můžou ti to nechat ve skříňce na příjmu a pak ti to donesou nebo si vše vezmeš na sál k sobě, já to tak měla.
a věci na mimi si pak nech dovézt, na těch pokojích v těch skříních moc místa není, oblečení na mimi ti tam dají ![]()
lyrica píše:Gretchen píše:Ty jo, taky jsem žádnej pořádnej neobjevila..
Ahoj, mohly byste mi prosim doporucit nejaky bazar s detskym oblecenim v Pardubicich? Dekuji
V Bohdanči na náměstí nějakej je, ale nebyla jsem tam, jen jsem posledně šla kolem… Nemáte někdo zkušenost? ![]()
Holky, ještě otázka..já se ptám jako blbec, ale nevim, koho jinýho se na to optat..
Přítel jde k porodu..jak to je..To mě přiveze a pak už tam je celou dobu se mnou?
Nejdřív s tebou sepíšou papíry a pak až dostaneš svůj pokoj, kde budeš rodit, tam může být s tebou až do převozu na normální pokoje
Jahůdka píše:
Tady nám to nějak umřelo.
Taky jsem si říkala ![]()
Tak jakpak se máš?