Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
máte pravdu v tom,že teď je prostě hodně dětí…vždycky mě dostanou když se někde žbleptne že rodí silné ročníky… ![]()
můžou být vůbec rádi že se děti rodí,vzhledem k naší situaci ve státě
ale to je jen vsuvka ![]()
abych pravdu řekla,tak jsem ráda že jsem zrovna v Čechách a né třeba v Anglii nebo tak.když jsemčetla,že maminy jsou s dětmi max do půl roka,pak jdou opět do práce tak je mi jich líto..samozřejmě když mají finanční prostředky tak jsou doma jak chtějí dlouho…
nedovedu si představit že bych tenkrát malou opustila v půl roce či roce a dala ji někam do jeslí ![]()
Liv-tak to budeš zasloužilí mamka,jestli budete mít čtyři děti
ale proč ne,taky bych do toho šla ![]()
akorát kdyby to byla další dvojčátka,tak by to byl asi pěkný zápřah ![]()
Popelka píše:
Náhodou jsem zahlídla diskuzi - Jahůdko moc gratuluju a přeju hodně zdraví, spoustu mlíčka a hodnou sestřičku.
POPELKO, děkuji. O toběužjsem neslyšela snad rok. ![]()
S těmi školkami je to mazec. Také mi tvrdili, že nemáme šanci. A nkonec jsme podali přihlášky na víc školem a min. ve 2 nás přijali. Na schůzce ředitelek na magistrátu se pak dohodli, která z nich nás vezme. Naštěstí vybrali tu naší nejpreferovanější. ![]()
Mně právě přišla sms, že si mám vyzvednou rozhodnutí o nepřijetí do školky.
Ještě, že my školku už pro kluka řešit nemusíme a pro holky ještě … ale znám a chápu.
No ale zase jsme teď řešili školu, takže ono je to dost podobné. Naštěstí nás vzali tam, co jsme chtěli. Jen doufáme, že nám tam potom vezmou i holky ![]()
Jahůdko, jak? Už jste doma? A jak se cítíš, co nějaká fotečka?
Jahůdko je moc krásná. Člověk zapomene hrozně rychle, jak jsou maličký. Jaký míry měla Kristýnka? A jak porod?
Jahůdko, je taaaaaaaaaak nádherná … obrovská gratulace k tak krásnému miminku. Ty naše holky už jsou proti ní obříci ![]()
POPELKO, měla 47 cm a 2700 g. Takový drobeček oproti Karkulce. Porod opět SC, holt jsem prcek s malou pánví. ![]()
LIVO, vždyť jste nedávno šly z porodky a teď už jsou holky opravdu obříci.
Jéé, Jahudko, to je legrační skřítek
Fakt paráda! Hlavně, že jste obě OK! To je nejdůležitější.
Jahůdko to je fakt rozdíl jako hrom. Eli byla 49cm a 2800g a Miku měl o kilo víc a Eli nám přišla jako takovej staženej králíček ![]()