Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
12.5.10 19:01

to je Becky z Dubového návrší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.5.10 19:56

Holky tak to někdy na té cihelně uděláme slet :pankac: :pankac:

Petit tedy ty tajnůstkářko tak na novorozeneckém jo? :lol: :lol: No mě by toasi 7 týdnů taky nebralo, tak snad se hafani brzy udaj. Jinak štěňátko moc pěkný, leč nejsem ten pravý zájemce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.10 20:40

Petit, pejsánek moc krásný :potlesk:. Nám se v úterý narodila koťátka :srdce:, a hned 4. Takže k synovi s angínou, dvojčecím holčičkám mi přibylo ještě hlídat kočku (bo se sama ani nenají) a 4 koťata :mrgreen:.
Jinak kde na Seči? Kousek od Seče pochází manžel a jezdíme tam ke tchýňce :palec:
No, zaměstnavatel je teda na houby, tam opravdu vstříc asi nevyjdou :nevim:.

Cihelna? Kde to je? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.10 20:43

první den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 20:50

Takové roztomilé kočičky..asi nenadělají tolik bordelu co psi co? :lol:

Místo mého přechodného bydliště je přímo u vody, u trliště. Patří to ke Klokočovu, ale je to mezi ním a Hoješínem.

Na Cihelně jsem taky nikdy nebyla a ani nevím, kde to je, ale už jsem o ní slyšela :-) holt nejsem pardubanda no.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 20:54

Jinak tím, že dělám (dělala jsem) na novoších, se nechlubím zrovna ráda. Na pardubickou nemocnici se chvála nepěje a tak nějak mám na věci okolo porodu trochu jiný pohled, než jiné maminky. Původně jsem vystudovala porodní asistenci, takže fušuju do obou. Lidi nevidí do toho, jak to chodí, proč se různé věci dělají, či nedělají tak nebo onak a vždycky když jsem se pustila do nějaké argumentace, nevyšla jsem z ní jako vítěz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.10 21:04

Petit to je nádhernej pesan. To by si švagrová slintla, ona tyhle psy moc ráda.

Co se týče diskuzí - lidi rádi remtají do toho, čemu nerozumí a jsou přesvědčení o svojí pravdě.

Jo a ta cihelna - to je za zdymadlem a areálem univerzity - směrem na Kuňku. Nějak nevím, jak líp to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.10 21:08

To věřím. Já se vždycky snažím personálu zastávat, bo si myslím, že prostě nechtějí dělat lidem zbytečné zákroky. Navíc si myslím, e nikdo není dokonalý a neomylný. I zdravotní personál jsou jen lidé a také chybují, i když jejich chyby bývají fatální. Ale jou to jen LIDÉ!!! Ale máš pravdu, že na Pardubickou nemocnici moc dobrých referencí není. Já tam třeba ležela se synem na dětské klinice a zkušenosti mám výborné, stejně tak na dětské chirurgii :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 21:10

No jsou sice krásní, ale začínají mi lézt na nervy. Kvůli nim tady musím být zavřená. A to mi jich ještě zbývá minimálně 5 (pokud některý zájemce odřekne, tak ještě víc) :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 21:20
Liva píše:
To věřím. Já se vždycky snažím personálu zastávat, bo si myslím, že prostě nechtějí dělat lidem zbytečné zákroky. Navíc si myslím, e nikdo není dokonalý a neomylný. I zdravotní personál jsou jen lidé a také chybují, i když jejich chyby bývají fatální. Ale jou to jen LIDÉ!!! Ale máš pravdu, že na Pardubickou nemocnici moc dobrých referencí není. Já tam třeba ležela se synem na dětské klinice a zkušenosti mám výborné, stejně tak na dětské chirurgii :nevim: :palec:

Nejde o obhajobu chyb, ty by se stávat neměly, i když samozřejmě se tak děje. Jak říkáš, všichni jsme jen lidi. Ale spíš jde o věci typu (uvedu jen příklad): „Nějaká protivná sestra mi v 5 ráno odvezla dítě, neřekla mi o tom. Tohle je fakt neomluvitelné!“ můj pohled: O půl 6 předávám službu a musím mít změřené např.fyziologické funkce, které se u toho a onoho dítěte změřit musejí dle předpisu lékaře. Je to otázka 2 minut. Jdu potichoučku, abych nebudila všechny maminky na pokoji, jsou po dlouhých porodech a po dlouhých nocích unavené. Dítě taky neprobudím, není to potřeba. Maminka, ke které dítě patří, o této proceduře ví dopředu. Člověk tak jedná ze soucitu a ještě dostane vynadáno. A nedej bože, kdybych to změřené neměla!
př.č.2: „Neuvěřitelné, v 6 přijde nějaká uklízečka, ruší nás sbíráním prádla, to to nemůže udělat třeba za 2 hodiny?“ Nemůže. Za 2 hodiny má jiné povinnosti a navíc, prádlo se sváží do prádelny jen do 7mi ráno, takže to musí mít hotové. Když nebude, nebudou na další den pleny, oblečení na mimča, atd. Opět by se maminky vztekaly.
A takhle bych mohla pokračovat s jídlem, vizitama, vyšetřeníma, atd atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.10 21:24

Jo věřím. Já teda nechápala jen jednu věc … jídla typu květák :nevim:. No a nemyslela jsem jen chyby, ale obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 21:30

Tak já měla třeba k obědu čočku a švestkový kompot :lol:
Je to tím, že jídlo do špitálu vozí cateringová firma a je určitý výpis „diet“. A tam bohužel neexistuje dieta kojící. Takže např.dieta č.3 je racionální, tzn., že tam nejsou nějaké vyjímečnosti, jako např. u diabetické, jaterní atd. Takže maminky prostě dostávájí normální stravu a hotovo.
Proto se taky jídla vozí v určité hodiny a v určité hodiny se zase sbírají, ať jsou snězen nebo ne. Sestra prostě musí v tolik a tolik hodin odevzdat skříň s takovým a takovým počtem táců :-?

Neberte to prosím z mojí strany jako obhajobu, mnohé věci prostě obhájit nejdou, ale zrovna tyhle ano :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 21:36

A vůbec, kašleme na nemocnici, už se cítím blbě, že tu argumentuju a že jsem s tím vůbec začínala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.10 21:40

V pohodě, normální člověk tohle pochopí :palec:

A já jdu do hajan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.5.10 21:42