Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LucieKLuc Zkuste, moc doporucuji…Tohle je pro me top, staci jednou striknout a je citit cely den…na obleceni-mikina-svetr i nekolik dnu.. I po osprchovani se vecer, ho ze me manzel rano jeste citi…
Shalimar (Guerlain). Kdysi mi smrděl, pak mi začal vonět, dnes na něj nedám dopustit.
@Konys
Dekuji za doporuceni. Ruzove parfemy mi obvykle nevoni, ale zkusim ![]()
@LucieKLuc píše:
@Konys
Dekuji za doporuceni. Ruzove parfemy mi obvykle nevoni, ale zkusim
Neni to zadny slaďák, ale svezi a lehka vune ![]()
@Bubla Bůčková píše:
A co teda to YSL Libre
Dneska jsem rozbalila, naprostá pecka, i držák to je, jsem unešená, rozhodně budu kupovat větší balení.
@LucieKLuc píše:
Souhlas, lehka vube.
Jeste radeji mam od Armaniho Acqua di Gioa
Mne teda dolce gabbana light blue nevoni
Pouziva ho kamaradka a k ni i docela jde, ale ja takovy parfem dostat, tak ho pouzivat nebudu…ac nemuzu rict, ze by vyslovene smrdel, ale pro me je to vune naprosto mimo, nezajimava a pro me trochu i bolehlav a taky je citit na zenach pomerne casto. Ale ja celkove nemam rada tyhle vodni svezenky, to same Armani Acqua di gioa
Na me i tyhle typy vuni zacnou za chvili vyslovene smrdet.
@Silverine247 a to me zrovna strasne smrdi 😃 za me topka Lanvin fialova koule
@Bebinka29 píše:
@Silverine247 a to me zrovna strasne smrdi 😃 za me topka Lanvin fialova koule
Voní, ale dlouho nevydrží. Já doporučuji Guess.
Ahoj holky, připnu se tu.
Mám dilema jaký parfém pořídit mamince k padesátinám, tak se tu chci inspirovat. Narozeniny se už pomalu blíží.
@Neptunka111 musíš se odpíchnout od toho, co používala doteď.. jaký je typ..
jestli je extravagantní a má ráda třeba výrazné těžké/silné/orientální vůně, pak to bývajý „červené“ flakony těch značek, nebo Mugler, ten má silné věci (já nedám dopustit na Angela, ale toho půlka lidí miluje a půlka nenávidí)
nebo je třeba jemná, sportovní.. pak radši čistší pudrovky nebo lehké květinové vůně.. (typicky Chloe, Cest la vie apod.)
sázkou za jistotu je dle mne od Diora Jadore, má tolik variací, že si myslím vybere každá..
dobrá je i Lebre od YSL..
ale fakt bych jí vůni naslepo nekupovala a rozhlídla se u ní v koupelně…
@Neptunka111 To je tezke…vis aspon, co se ji libi? U me jedou na jisto, protoze uz dvacet let jedu ty samy parfemy. A na vune jsem fakt narocna. Taky nepises rozpocet.
Za velmi elegantni a neutralni, mysleno nositelnou muzem i zenou, v lete i zime, povazuju Mitsouko od Guerlain. To je i pres reformulaci opravdu krasny kousek.
Noa od Cacharel - velmi cista, jemna, takova ta vune s mydlinkama
Taky se hodne libi.
Z orientalek je hodne oblibeny Opium od YSL.
A samozrejme Chanel n. 5, Mademoiselle, Coco…elegantni klasiky..Ale zda se mi, ze kor na klasicky „číslo pet“ uz teda kazdy nos nema ![]()
Jo a miluju En Passant, ale ani ho moc nezminuju. Krasna cista okurkovo serikova vune, ale zatracene draha.
@LucieKLuc píše:
Jeste radeji mam od Armaniho Acqua di Gioa
Tu taky miluju. Kdo máte rád tuto vůni, existuje nějaká jí podobná? Vodní, jasmín…
@Salome123 píše:
Tu taky miluju. Kdo máte rád tuto vůni, existuje nějaká jí podobná? Vodní, jasmín…
Me voni jeste Lancome Idol, ruzova..
Jinak krome Acqua di gioa miluju Versace Bright Crystal Absolu… svezi a krasna vune, vydrzi dlouho vonet. A podzim zima se vonim Olympéou od Paco Rabanne.
Zrovna jsem si dneska vyzvedla zasobu..
A taky je tam jasmin. ![]()
@Neptunka111 píše:
Ahoj holky, připnu se tu.Mám dilema jaký parfém pořídit mamince k padesátinám, tak se tu chci inspirovat. Narozeniny se už pomalu blíží.
Já miluju Versace Dylan Blue Pour Femme. Je to hodně zajímavá orientální vůně pro zralý ženy.
Versace dělá kolekci miniatur parfémů, mají to jako dárkový balení. Já bych jako dárek pořídila tohle.