Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já treba miluju Womanity od Muglera, Candy od Prada (ale to mi přijde spis pro mladší i když 40 je mladá baba), Flora od Gucci je taky fajn.
Jako z výše zmíněných bych asi taky dala La vie e belle, me voní ale ne na me. Ale jistotka to taky není. Univerzální parfém neexistuje ![]()
@debra.morgan píše:
ten green tea od arden je ale naprosto boží, to kupuju roky, miluju ho. ale teda ke 40 leté ženě mi moc nejde…
Mám víc než 40 a voní ![]()
@divine woman píše:
@debra.morgan Já je miluju. Byla jsem v mnoha parfumeriích a očichala kdeco, ale zatím niczkusím, dík.
Jojojo! Me taky voni. Treba Guerlain ma, ale název parfému si nepamatuju. Je strašně dlouhej a francouzskej ale na flakonu je krejcovska panna v černých satickach. A pak treba Burberry- My Burberry, nebo již zmiňovaný Si Armani, Dior J’adore. No je jich spousta, si možná vzpomenu ještě na nějaký!
@divine woman píše:
A znáte někdo parfém, který by připomínal vůni Frézií? Stále hledám s ještě jsem nenašla.
Dermacol má sprcháč i tělový olej frezie i šeřík ![]()
@Anezka1990 Podle flakónu by to měla být La petite robe noire. Ale bez vzorku bych ji nekupovala, já v ní vždy cítila třesně, ne frézie.
@Bubla Bůčková píše:
@Borrealis když by tvoje sestra u ordinaci měla na sobě nějaký puch, řekla bys ji to? A není pak lepší parfém nepoužít do práce?
jasně, řekla
ono někomu, když mu je blbě, se pak z těžké vůně může udělat ještě hůře, těžké, sladké a hodně výrazné vůně do práce v zdravotnictví nepatří, jasně že.
@demian píše:
@Anezka1990 Podle flakónu by to měla být La petite robe noire. Ale bez vzorku bych ji nekupovala, já v ní vždy cítila třesně, ne frézie.
Ano, to je ten! Koukla jsem na složení a třešeň je tam taky, mate pravdu ![]()
Ono, kupovat parfém bez vzorku je silenstvi at jde o jakýkoliv, podle me ![]()
@Anezka1990 Díky, J´adore mám ráda, ale chtěla bych vyloženě jen vůni frézií, ne směsku
@debra.morgan píše:
ten green tea od arden je ale naprosto boží, to kupuju roky, miluju ho. ale teda ke 40 leté ženě mi moc nejde…
Já ho používám taky a 40 mi dávno minulo ![]()
Milovala jsem parfém od Kate Moss Kate, láska na první přičichnutí.. Pak ho přestali vyrábět.. Je to pár let a nic srovnatelného jsem do teď nenašla… Občas mi chvíli něco voní, ale není to ono…pořád zkouším, kupuji vzorečky, čmuchám v parfumerii i osvědčené značky a nic nic.. Kate byla prostě láska na celý život
Jinak dcera dostala k Vánocům parfém od Lacoste Pour Femme a ten není špatný, občas se s ním navoním, ten myslím nikoho neurazí, není vtíravý, voní příjemně…
Jo a Lady million od Paco Rabbane je docela hezká vůně ![]()
Zajděte do parfumerie a vyberte podle toho, jak dobře tu ženu znáte, co má ráda třeba v kuchyni, jaké květiny, barvy apod. Zohledněte vše, na co si vzpomenete. Prodavačka Vám ochotně pomůže se tím pročuchat. Jako dárek bych koupila menší flakon (30 ml jsou nejroztomilejší), na jeho provedení také záleží. Třeba to Black Opium od YSL je nic moc design… Momentálně se voním vůní z roku 1990 Trésor od Lancome, krásný design má La Nuit Trésor. Nové mě zaujal Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver. Hodně štěstí ve výběru ![]()
@jamik1416 píše:
Versace Bright crystal
Versace Bright Crystal Absolu
Voni mnohem dele
Miluju tu vuni.
A pak Giorgio Armani- Acqua di gioa ![]()
@Sonarka píše:
Milovala jsem parfém od Kate Moss Kate, láska na první přičichnutí.. Pak ho přestali vyrábět.. Je to pár let a nic srovnatelného jsem do teď nenašla… Občas mi chvíli něco voní, ale není to ono…pořád zkouším, kupuji vzorečky, čmuchám v parfumerii i osvědčené značky a nic nic.. Kate byla prostě láska na celý životJinak dcera dostala k Vánocům parfém od Lacoste Pour Femme a ten není špatný, občas se s ním navoním, ten myslím nikoho neurazí, není vtíravý, voní příjemně…
Jo a Lady million od Paco Rabbane je docela hezká vůně
Ja mam od Paco Rabanne Olympeu, a to je taky uzasna vune. ![]()
Koukám, že se svým Black Opium zapadam do davu, ale včera jsem měla cestu do parfumerie a vzpomněla jsem si, že minule na letišti jsem si vyčichala jednu z toaletních vod Hermès řady Jardin (už nevím, kterou z nich přesně, a včera jsem neměla čas to zkoumat).