Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
8.6.22 18:22

Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32129
8.6.22 18:26

@Bubla Bůčková Tak mě trefí :mrgreen: :mrgreen: asi bych se od ní držela dál…já mám nějak moc citlivý nos, všechno cítím i na dálku…když mi to nevoní, tak mě ta vůně vytáčí :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32129
8.6.22 18:27

@Nefesh No tak budu asi první…Chanel ani omylem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
8.6.22 18:27
@Nefesh píše:
Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.

Tak já se s dovolením přihlásim, že mi Chanel 5 smrdí a nikdy jsem nepochopila, jaktože je tak populární. :oops:

• Citovat
  • Upravit
26747
8.6.22 18:32
@Monchichik píše:
@Nefesh No tak budu asi první…Chanel ani omylem… ;)

Opust tuto diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32129
8.6.22 18:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
8.6.22 18:58
@Bubla Bůčková píše:
Opust tuto diskuzi :lol:

Mám jít též? 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
1709
8.6.22 19:13

A co Mexx? akorát nevím přesně který, má myslím růžovou krabičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
8.6.22 19:16

Ja mám ráda od Yves Rocher Plein Soleil. Je to taková jemná, květinová vůně. Ale myslím, že neexistuje parfém, který by voněl všem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.6.22 19:22
@Silverine247 píše:
Ještě mám ráda Calvin Klein Eternity, to si dovedu představit, že by mohlo mít úspěch u většiny.

Na toho jsem úplně zapomněla, od něj mám ráda snad vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.6.22 19:25
@Nefesh píše:

Jak mám tady ty drahé parfémy ráda a myslím, že mám fakt přehled, tak Chanel 5 ani ty dalsi populární čísla vůbec :oops:

Možná jsem na to ještě mladá… Mě se líbí Coco mademoiselle :pankac: (nebo lady mademoiselle? Nebo tak nějak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10883
8.6.22 19:29

Mé 3 oblíbené. Ženy, neznáte nějakou, která voní opravdu jen šeříkově? Mám doma 5th avenue od Elizabeth Arden a Eclat od Lanvin, ale furt to není ono!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
8.6.22 19:35
@Bytsamsebou píše:
Mé 3 oblíbené. Ženy, neznáte nějakou, která voní opravdu jen šeříkově? Mám doma 5th avenue od Elizabeth Arden a Eclat od Lanvin, ale furt to není ono!…

Vrať mě tak 30 let zpátky na dětský tábor a pořídím ti serikovou toaletní vodu, ze které mamka téměř omdlela :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
8.6.22 19:36
@Bytsamsebou píše:
Mé 3 oblíbené. Ženy, neznáte nějakou, která voní opravdu jen šeříkově? Mám doma 5th avenue od Elizabeth Arden a Eclat od Lanvin, ale furt to není ono!…

Ale ten Green Tea od EA můžu, to je moc příjemná vůně. :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
8.6.22 19:38
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda? :mrgreen:

1. Chloe Nomade
2. Lancome La vie est Belle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková