Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.
@Bubla Bůčková Tak mě trefí
asi bych se od ní držela dál…já mám nějak moc citlivý nos, všechno cítím i na dálku…když mi to nevoní, tak mě ta vůně vytáčí
![]()
@Nefesh píše:
Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.
Tak já se s dovolením přihlásim, že mi Chanel 5 smrdí a nikdy jsem nepochopila, jaktože je tak populární. ![]()
@Monchichik píše:
@Nefesh No tak budu asi první…Chanel ani omylem…
Opust tuto diskuzi ![]()
A co Mexx? akorát nevím přesně který, má myslím růžovou krabičku.
Ja mám ráda od Yves Rocher Plein Soleil. Je to taková jemná, květinová vůně. Ale myslím, že neexistuje parfém, který by voněl všem :/
@Silverine247 píše:
Ještě mám ráda Calvin Klein Eternity, to si dovedu představit, že by mohlo mít úspěch u většiny.
Na toho jsem úplně zapomněla, od něj mám ráda snad vše ![]()
@Nefesh píše:
Jak mám tady ty drahé parfémy ráda a myslím, že mám fakt přehled, tak Chanel 5 ani ty dalsi populární čísla vůbec ![]()
Možná jsem na to ještě mladá… Mě se líbí Coco mademoiselle
(nebo lady mademoiselle? Nebo tak nějak)
Mé 3 oblíbené. Ženy, neznáte nějakou, která voní opravdu jen šeříkově? Mám doma 5th avenue od Elizabeth Arden a Eclat od Lanvin, ale furt to není ono!…
@Bytsamsebou píše:
Mé 3 oblíbené. Ženy, neznáte nějakou, která voní opravdu jen šeříkově? Mám doma 5th avenue od Elizabeth Arden a Eclat od Lanvin, ale furt to není ono!…
Vrať mě tak 30 let zpátky na dětský tábor a pořídím ti serikovou toaletní vodu, ze které mamka téměř omdlela ![]()
@Bytsamsebou píše:
Ale ten Green Tea od EA můžu, to je moc příjemná vůně. ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda?
1. Chloe Nomade
2. Lancome La vie est Belle