Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@terien píše:
Ten Lancome by šel, zatím neznám nikoho, komu by nevoněl. Ale Si Armani, to pardon, ale to je smrad že by jeden pad.
Já se hlásím
La Vie Est Belle nemůžu ani cítit. Dala jsem mu tři šance a pak letěl.
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda?
Marc Jacobs - Perfection.. YSL - Black opium.. Thierry Mugler - Aura, Hermes - Twilly..Mugler je hodně specifická, ne každému sedne, spíš ne ale kdo miluje Haute couture style tak to unese a má na to povahu..
@Borrealis když by tvoje sestra u ordinaci měla na sobě nějaký puch, řekla bys ji to? A není pak lepší parfém nepoužít do práce?
@orionk píše:
Já se hlásímLa Vie Est Belle nemůžu ani cítit. Dala jsem mu tři šance a pak letěl.
Hlasim se taky, dostala jsem ji od tchyne, je to jeji oblibena vune, ja ji nemuzu citit, vadi m tam ta vanilka s patchouli.
@Nefesh Chanel No5 mi smrdí, je to těžká vůně. Nechápu, proč je populární.
Na běžné nošení mám jako 40+:
Chloe Nomade
CK Eternity
Mont Blanc Signature (ale ten nemá výdrž).
Ráda to doplním třeba Izia od Sisley, na večer třeba Boucheron Quatre.
Ale s těmi dárky nevím nevím. Mně třeba sedí v kanclu darovaná PRADA La Femme, a to mi přijde takové řvavé, ačkoli teda sama do „tichých“ vůní nejsem. Kupovat parfém je hodně ošajstlich. ![]()
A znáte někdo parfém, který by připomínal vůni Frézií? Stále hledám s ještě jsem nenašla.
@divine woman píše:
A znáte někdo parfém, který by připomínal vůni Frézií? Stále hledám s ještě jsem nenašla.
Frezie ale strašně smrdí ![]()
Ale zkusila bych květinové vůně v yves rocher
@debra.morgan Já je miluju. Byla jsem v mnoha parfumeriích a očichala kdeco, ale zatím nic
zkusím, dík.
@Cassiopea10 píše:
Na běžné nošení mám jako 40+:
Chloe Nomade
CK Eternity
Mont Blanc Signature (ale ten nemá výdrž).Ráda to doplním třeba Izia od Sisley, na večer třeba Boucheron Quatre.
Ale s těmi dárky nevím nevím. Mně třeba sedí v kanclu darovaná PRADA La Femme, a to mi přijde takové řvavé, ačkoli teda sama do „tichých“ vůní nejsem. Kupovat parfém je hodně ošajstlich.
Ten Boucheron nosím přes den.:)
@divine woman Parfémy od Issey Miyake obsahují frézii a má neobvyklé a jemné vůně.
Frézie jako taková je třeba Ofresia od Diptyque.
@divine woman píše:
Myslím, že můj předtěhotenský Cerutti 1881 je fréziový.
Marks and Spencer Sea salt and fressia tuším?
I v tom Nomade Chloe myslím je.
@Nefesh píše:
Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.
Jezis, já no.5 dostala a me to teda smrdi pekelne. Naštěstí se to da poslat dal, protože to spousta dam zbožňuje. Ale me je z ni spatne, podobně jako black opium od ysl a veškeré orientalky mi způsobují nevolnost
.