Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
8.6.22 23:29
@terien píše:
Ten Lancome by šel, zatím neznám nikoho, komu by nevoněl. Ale Si Armani, to pardon, ale to je smrad že by jeden pad.

Já se hlásím :mrgreen: La Vie Est Belle nemůžu ani cítit. Dala jsem mu tři šance a pak letěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.6.22 23:37

Používam egyptské oleje všeho druhu.. Lotosovy květ atd. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.6.22 00:16
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda? :mrgreen:

Marc Jacobs - Perfection.. YSL - Black opium.. Thierry Mugler - Aura, Hermes - Twilly..Mugler je hodně specifická, ne každému sedne, spíš ne ale kdo miluje Haute couture style tak to unese a má na to povahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.6.22 07:07

@Borrealis když by tvoje sestra u ordinaci měla na sobě nějaký puch, řekla bys ji to? A není pak lepší parfém nepoužít do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.6.22 07:34

Dolce gabanna the onle one a chanel mademoisele oba miluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
9.6.22 10:02
@orionk píše:
Já se hlásím :mrgreen: La Vie Est Belle nemůžu ani cítit. Dala jsem mu tři šance a pak letěl.

Hlasim se taky, dostala jsem ji od tchyne, je to jeji oblibena vune, ja ji nemuzu citit, vadi m tam ta vanilka s patchouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.6.22 10:07

@Nefesh Chanel No5 mi smrdí, je to těžká vůně. Nechápu, proč je populární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.6.22 10:55

Na běžné nošení mám jako 40+:
Chloe Nomade
CK Eternity
Mont Blanc Signature (ale ten nemá výdrž).

Ráda to doplním třeba Izia od Sisley, na večer třeba Boucheron Quatre.

Ale s těmi dárky nevím nevím. Mně třeba sedí v kanclu darovaná PRADA La Femme, a to mi přijde takové řvavé, ačkoli teda sama do „tichých“ vůní nejsem. Kupovat parfém je hodně ošajstlich. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.6.22 11:01

A znáte někdo parfém, který by připomínal vůni Frézií? Stále hledám s ještě jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.22 11:03
@divine woman píše:
A znáte někdo parfém, který by připomínal vůni Frézií? Stále hledám s ještě jsem nenašla.

Frezie ale strašně smrdí :oops:

Ale zkusila bych květinové vůně v yves rocher

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.6.22 11:08

@debra.morgan Já je miluju. Byla jsem v mnoha parfumeriích a očichala kdeco, ale zatím nic :( zkusím, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
9.6.22 11:14
@Cassiopea10 píše:
Na běžné nošení mám jako 40+:
Chloe Nomade
CK Eternity
Mont Blanc Signature (ale ten nemá výdrž).

Ráda to doplním třeba Izia od Sisley, na večer třeba Boucheron Quatre.

Ale s těmi dárky nevím nevím. Mně třeba sedí v kanclu darovaná PRADA La Femme, a to mi přijde takové řvavé, ačkoli teda sama do „tichých“ vůní nejsem. Kupovat parfém je hodně ošajstlich. :lol:

Ten Boucheron nosím přes den.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
9.6.22 11:15

@divine woman Parfémy od Issey Miyake obsahují frézii a má neobvyklé a jemné vůně.

Frézie jako taková je třeba Ofresia od Diptyque.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.6.22 11:23
@divine woman píše:

Myslím, že můj předtěhotenský Cerutti 1881 je fréziový.
Marks and Spencer Sea salt and fressia tuším?
I v tom Nomade Chloe myslím je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
9.6.22 11:43
@Nefesh píše:
Urcite neurazís aldehydovou klasikou, Chanel N°5. Zatím jsem nepotkala nikoho, komu by smrdel nebo byl nějak nepříjemný. A je i pro mladší, 40 mi není a i tak je to má nejoblíbenější.
S ovocnými a orientálními vůněmi bych byla opatrná pokud zamyslis jako dárek, protože orientální jsou často hodně výrazne a těžké, někteří na ně můžou reagovat migrénou nebo nevolnosti. Ocovcne spíš tou nevolnosti, zvedá se mi žaludek například u bergamotu, prostě mi vadi. Brala bych spíš mýdlové, tedy aldehydove vůně, protože to jsou takové neutrální vůně čistoty… Kromě Chanel je má I Chloe ale je třeba očuchat.

Jezis, já no.5 dostala a me to teda smrdi pekelne. Naštěstí se to da poslat dal, protože to spousta dam zbožňuje. Ale me je z ni spatne, podobně jako black opium od ysl a veškeré orientalky mi způsobují nevolnost :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková