Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sonarka píše:
Já měla vzorek, takže jsem ho použila i na kůži… A výsledek stejný.. Přijde mi to spíš pro starší, tak možná jsem ještě nedozrálaTo samé třeba bottega veneta Knot, hrozně to chválili v recenzích, pomalu až do nebes
Tak jsem si objednala na slepo, ale tedy jen malý odstrik naštěstí.. No a máme ho na záchodě jako osvěžovač vzduchu
A tam mi i celkem voní
![]()
Haha, já mám na zachode Chanel no.5 😀
Miluji niche :Byredo Blanche - Oriana Parfums de Marly - kadidlový Avignon Comme de Garcons (jen pro silné jedince), Cashmir Chopard - pár kousků od zn. Killian - Chanel 22 - Mukhalat Montale.atd.
Co je v kamenných parfumeriích je pro mě masová nuda, až na ojedinělé výjimky. ![]()
@jkra píše:
Už jsem si koupila tento týden dva parfémy, zakázat tuhle diskusi:).
já tři - vzorky i refany…
Pamatujete si někdo vůni Priscilla Presley? Tu jsem měla moc ráda. A dostala jsem nedávno Versace Bright Crystal. Ujde, ale není to úplně můj šálek čaje.
@divine woman píše:
Pamatujete si někdo vůni Priscilla Presley? Tu jsem měla moc ráda. A dostala jsem nedávno Versace Bright Crystal. Ujde, ale není to úplně můj šálek čaje.
Priscillu měla ráda moje matka - Indian Summer, pak ještě Moments, ale Indian Summer víc. Jinak mi Indian Summer připomíná Glorii Vanderbilt - Vanderbilt, tak případně zkus, mívají v Německu v drogerkách na očuchání (a jinak stojí pár euro, tady se dá taky levně koupit přes e-shop - ale lepší to nejdřív očuchat).
@Bubla Bůčková píše:
A co teda to YSL Libre
Proč chceš za každou cenu koupit parfém? Pokud nevíš, jaký typ vůně má dotyčná ráda, je to střílení od boku. Dej raději poukaz do parfumerie. Já mám ráda určité typy vůní a jiné zase nesnáším. Pak jsou vůně, které mi na druhých voní, ale na mně třeba vyloženě smrdí. Nepotěšilo by mě, kdyby mě někdo obdaroval parfémem, který není můj šálek čaje. Mnohem více bych ocenila právě ten poukaz. A taky záleží, kde (myšleno na jakém e-shopu) chceš parfém kupovat.
@divine woman píše:
Ja mam Versace Bright Crystal Absolu. A to je moje nejoblibenejsi vune. Hlavne hrozne dlouho vydrzi, staci jednou striknout a fakt je to drzak, oproti treba Armani co mam..
@VitaminC píše:
Dolce Gabbana Light blue. To voni vsem.
Souhlas, lehka vube.
Jeste radeji mam od Armaniho Acqua di Gioa
Pridavam se k nazoru poukazu.
Snesu malontery parfem, co mi voni na ostatnich, nesnesu na sobe.
Nesnesu napr La vie est belle od Lancomu, ale ten uz nesnesu ani na ostatnich ![]()
.
Nejoblibenejsi je Acqua di Gioa od Armaniho
@LucieKLuc píše:
Pridavam se k nazoru poukazu.
Snesu malontery parfem, co mi voni na ostatnich, nesnesu na sobe.Nesnesu napr La vie est belle od Lancomu, ale ten uz nesnesu ani na ostatnich![]()
.
Nejoblibenejsi je Acqua di Gioa od Armaniho
Taky mam Acqua di Gioa, voni krasne… Ale jen mi vadi, ze nema takovou vydrz, celkem rychle vycichne… To oproti tomu Versace je výdrží vůně drzak jako blazen…
@Konys
Souhlasim, ze mi prijde slabsi i prestoze je to parfem.
Z calne vetsiny parfemu me boli hlava
Na Versace se mrknu.
Naprosto miluju Chanel No 5, občas vystřídám s Tiffany a co love.
Já měla vzorek, takže jsem ho použila i na kůži… A výsledek stejný.. Přijde mi to spíš pro starší, tak možná jsem ještě nedozrála
To samé třeba bottega veneta Knot, hrozně to chválili v recenzích, pomalu až do nebes
Tak jsem si objednala na slepo, ale tedy jen malý odstrik naštěstí.. No a máme ho na záchodě jako osvěžovač vzduchu
A tam mi i celkem voní