Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
22.2.24 12:59

Mě sedí vůně od Armani Code, přijde mi zajímavá a není úplně z těch nejdražších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 13:02
@Proseccová píše:
V běžných parfumérkách není - ale v Praze ho mají v obchodě Ingredients nebo pak jedině internet / dovoz ze zahraničí.No já to cítila fakt na každým rohu, hlavně na místech, kam jsem často chodila (třeba některé kavárny, restaurace, na kosmetice, ve fitku, ale třeba i v jazykovce, kam jsem chodila na kurzy konverzace)… navzdory ceně, jednu dobu mi přišlo, že se o něm všude psalo, že to byla taková ta vůně, co je “in”, tak asi plno lidí ve jménu trendů provětralo peněženku :lol:

Aha, tak to mě asi minulo :)) Já jsem si teď znovu vzpomněla na Iris ganache, škoda, že ji nebudou už vyrábět a nebo neexistuje něco podobného. Mám asi ráda něco sladšího, orientálky, sladké květinovky a tak :) I když největší stálice je u mě Mistouko, právě proto, že není tak sladká, je elegantní a „univerzální“. A Lutense znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
22.2.24 13:40
@Zmatka píše:
Aha, tak to mě asi minulo :)) Já jsem si teď znovu vzpomněla na Iris ganache, škoda, že ji nebudou už vyrábět a nebo neexistuje něco podobného. Mám asi ráda něco sladšího, orientálky, sladké květinovky a tak :) I když největší stálice je u mě Mistouko, právě proto, že není tak sladká, je elegantní a „univerzální“. A Lutense znáš?

Lutense ano, kdysi jsem dostala Fille de Berlin a pamatuju si, že se mi líbila.
Mitsouko chci vyzkoušet, dost jsi mě nalákala, jsem zvědavá :) a Iris Ganache neznám vůbec, škoda.
Ještě se mi líbí vůně od Byredo, ale to určitě znáš taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.24 14:23

Já mám mooc ráda Good Girl od Caroline Herrera. Za mě super vůně, která vydrží dlouho. Je specifická a zatím na ní dostávám dost komplimentů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 18:02

@Proseccová Jo, Byredo je fakt super! A Mitsouko je dokonalost, můžou ho nosit i muži, i když obvykle je to dámský parfém. V Praze ho očicháš snadno :) Iris Ganache byla limitka od Guerlain, už se neprodává. Ale měla fakt hodně oblíbenců mezi úchylama na parfémy. Dneska se dá sporadicky najít lahvička za dvacet tisíc na ebay. Takový kosatec s bílou čokoládou..byla nádherná. Ale třeba by se mi už nelíbila vlastně, co já vím :D Už je to kolik let a častokrát jsem tehdy nosila i divné parfémy jen proto, že jsem experimentovala a ráda šokovala :D

Já jsem, musím si to přiznat, nudný typ na Nahemu od Guerlain nebo Promesse de l'aube od MDCI, prostě sladší květinový orientálky :) Opium taky dobrý. Ale tehdá jsem nosila fakt úlety typu třeba Timbuktu, který manželovi vonělo jako hořící poleno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.3.24 15:01

@Zmatka Děkuji za tipy, nakonec jsem vybrala Mugler na Notinu měli i super akce, vzala jsem dárkovou sadu a slavilo to velký úspěch. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková