Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Monchichik píše:
@lilith1 Tak ten Dior mi stojí ve skříni a to fakt ne…jedna z vůní, ze které jsem zuřivástrašný, silný, sladký…nevím…ale ne…
Taky jsem ho dostala jako dárek, ale taky skončil ve skříni
Je mi to líto, ale nesnesu ho na sobě…
Mam spoustu parfemu, vetsinou niche, vsechny mozne typy vuni. Nejlepsi ohlasy ma parfem, ktery ja sama povazuji za „obycejny“, ale je pravda, ze uz mam x-te baleni: Aqua Allegoria Mandarine Basilic od Guerlain.
Az mi kolikrat pripada, ze je k vzteku, ze z meho pohledu lepsi vune nikdo tak nahlas neoceni, kdyz je nosim.
@jamik1416 no, nedá se nic dělat
je mi to líto, stál fůru peněz, dostala jsem ten velkej
dárek od syna, takže je mi líto ho vyhodit…nebo ho někomu dát…tak tam stojí a stojí
![]()
@jamik1416 Versace má úžasné vůně ![]()
na léto mám od něj tuhle ovocnou https://www.notino.cz/…eny/p-73550/?…
@VitaminC píše:
Dolce Gabbana Light blue. To voni vsem.
Mně se líbí od D&G The one. Akorát nevydrží ![]()
@VitaminC píše:
Dolce Gabbana Light blue. To voni vsem.
Zklamu tě, nevoní….
Třeba opium - všechny verze, Ysl libre, dior Crystal mi smrdí všechny ![]()
Ja mam rada, Armani my way origo a teď ta nové verze, i code, chloe, lancome idol, kenzo, ještě jednu na to si nevzpomenu a i la vie est Belle, ale jen origo
Pro 40 letou bych koupila paco rabane lady milion.
@Birdonawire ale Guerlain patří přece mezi topky ![]()
já jsem byla hotová jednu dobu z jejich Mon, naprosto fantastická kombinace co z toho šla.. ALE obsahuje dost levandule, tak to taky není pro každého (dost lidem levandule smrdí)
@debra.morgan jj, máš pravdu!!! La Vie est belle je přesně typická příjemná masovka/davovka - na tu jsem taky neslyšela, že by někomu smrděla, super nápad!
je sice i pro mladší, ale tak 40 není zas takový věk ![]()
https://www.parfemy-elnino.cz/…-zeny-30-ml/?…
A co když by kolegyně vedle vás měla to Chloe?
je pak lepší jen deodorant? ![]()
@Monchichik píše:
@lilith1 Tak ten Dior mi stojí ve skříni a to fakt ne…jedna z vůní, ze které jsem zuřivástrašný, silný, sladký…nevím…ale ne…
Mam to stejne. A ja jsem si to jeste dosr*la tim, ze jsem nechtela urazit darce, takze jsem ho dostala podruhe od nekoho jineho, kdo vsadil na „osvedceny tip“. ![]()
Ja momentalne ujizdim na Givenchy L'Interdit, ale to si nemyslim, ze by vonelo kazdemu. Jinak si taky myslim, ze La Vie Est Belle nemuze nikoho urazit.
@jamik1416 píše:
Versace Bright crystal
Souhlasím, taky ho teď po očuchání celé Sephory používám. Předtím jsem měla červené Moschino, ale to přestali nějak dovážet, nebo vyrábět, tak jsem hledala jinou vůni a Versace vyhrál.
@Janli Neke?
To mi prijde takova univerzalni „mydlova“ vune.
Kazdy mi ji chvalil - ti, co maj radi korene i ti, co radsi sladsi ci ovocne..
Ještě mám ráda Calvin Klein Eternity, to si dovedu představit, že by mohlo mít úspěch u většiny.