Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
8.6.22 17:44
@Monchichik píše:
@lilith1 Tak ten Dior mi stojí ve skříni a to fakt ne…jedna z vůní, ze které jsem zuřivá :mrgreen: strašný, silný, sladký…nevím…ale ne… ;)

Taky jsem ho dostala jako dárek, ale taky skončil ve skříni :oops: Je mi to líto, ale nesnesu ho na sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
8.6.22 17:46

Mam spoustu parfemu, vetsinou niche, vsechny mozne typy vuni. Nejlepsi ohlasy ma parfem, ktery ja sama povazuji za „obycejny“, ale je pravda, ze uz mam x-te baleni: Aqua Allegoria Mandarine Basilic od Guerlain.
Az mi kolikrat pripada, ze je k vzteku, ze z meho pohledu lepsi vune nikdo tak nahlas neoceni, kdyz je nosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
8.6.22 17:47

@jamik1416 no, nedá se nic dělat :mrgreen: je mi to líto, stál fůru peněz, dostala jsem ten velkej ;) dárek od syna, takže je mi líto ho vyhodit…nebo ho někomu dát…tak tam stojí a stojí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
8.6.22 17:51

@jamik1416 Versace má úžasné vůně :srdce:
na léto mám od něj tuhle ovocnou https://www.notino.cz/…eny/p-73550/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10648
@VitaminC píše:
Dolce Gabbana Light blue. To voni vsem.

Mně se líbí od D&G The one. Akorát nevydrží :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@VitaminC píše:
Dolce Gabbana Light blue. To voni vsem.

Zklamu tě, nevoní….

• Citovat
  • Upravit
24992
8.6.22 17:52

Třeba opium - všechny verze, Ysl libre, dior Crystal mi smrdí všechny :lol:

Ja mam rada, Armani my way origo a teď ta nové verze, i code, chloe, lancome idol, kenzo, ještě jednu na to si nevzpomenu a i la vie est Belle, ale jen origo

Pro 40 letou bych koupila paco rabane lady milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
8.6.22 17:54

@Birdonawire ale Guerlain patří přece mezi topky :srdce:
já jsem byla hotová jednu dobu z jejich Mon, naprosto fantastická kombinace co z toho šla.. ALE obsahuje dost levandule, tak to taky není pro každého (dost lidem levandule smrdí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
8.6.22 17:56

@debra.morgan jj, máš pravdu!!! La Vie est belle je přesně typická příjemná masovka/davovka - na tu jsem taky neslyšela, že by někomu smrděla, super nápad!
je sice i pro mladší, ale tak 40 není zas takový věk :lol:
 https://www.parfemy-elnino.cz/…-zeny-30-ml/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.6.22 18:02

A co když by kolegyně vedle vás měla to Chloe? :palec: je pak lepší jen deodorant? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
8.6.22 18:05
@Monchichik píše:
@lilith1 Tak ten Dior mi stojí ve skříni a to fakt ne…jedna z vůní, ze které jsem zuřivá :mrgreen: strašný, silný, sladký…nevím…ale ne… ;)

Mam to stejne. A ja jsem si to jeste dosr*la tim, ze jsem nechtela urazit darce, takze jsem ho dostala podruhe od nekoho jineho, kdo vsadil na „osvedceny tip“. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
8.6.22 18:07

Ja momentalne ujizdim na Givenchy L'Interdit, ale to si nemyslim, ze by vonelo kazdemu. Jinak si taky myslim, ze La Vie Est Belle nemuze nikoho urazit.

• Citovat
  • Upravit
9189
8.6.22 18:10
@jamik1416 píše:
Versace Bright crystal :)

Souhlasím, taky ho teď po očuchání celé Sephory používám. Předtím jsem měla červené Moschino, ale to přestali nějak dovážet, nebo vyrábět, tak jsem hledala jinou vůni a Versace vyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.6.22 18:12

@Janli Neke?
To mi prijde takova univerzalni „mydlova“ vune.
Kazdy mi ji chvalil - ti, co maj radi korene i ti, co radsi sladsi ci ovocne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
8.6.22 18:21

Ještě mám ráda Calvin Klein Eternity, to si dovedu představit, že by mohlo mít úspěch u většiny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková