Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56113
8.6.22 21:24

Guerlain, chanel chance, Happy Clinique.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.6.22 21:30

V teplejší části roku používám modrou Davidoff Cool Water a v chladnější Eternity od CK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.6.22 21:48

Moje oblíbené :Cartiere Panthere, Dior Poison, Chanel 19, YSL Libre, Burberry London, Burberry Weekend, Cerrutti 1881

• Citovat
  • Upravit
1857
8.6.22 21:53
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda? :mrgreen:

Olympea, Paco Rabanne

Příspěvek upraven 08.06.22 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.6.22 21:56

Mě sedí Jadore od Diora, ale to nevoní každému. Jinak Marc Jacobs Perfect je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.6.22 22:24
@Any9 píše:
Myslím ze tahle diskuze celá je dobra odpověď na tvoji otázku :lol:
Parfém, co by vonel všem proste neexistuje :nevim: :lol:Zkusila bych to La vie e belle od Lancom, ale jistota to taky není.
Pak mě ještě napadlo Si Armani, to jeden čas nosily snad úplně všichni a je to taková nenásilná vůně.

Ten Lancome by šel, zatím neznám nikoho, komu by nevoněl. Ale Si Armani, to pardon, ale to je smrad že by jeden pad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17949
8.6.22 22:26
@Silverine247 píše:
Tak já se s dovolením přihlásim, že mi Chanel 5 smrdí a nikdy jsem nepochopila, jaktože je tak populární. :oops:

Zazrak marketingu.
Pridavam se, kdyz citim chanel 5, vzdaluju se, neznesu ho.

Parfumy miluji, pouzivam denne. Neznesu koreniste, santalove, tezke vanilkove vune. Miluju jemne kvetinove vune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
8.6.22 22:27
@terien píše:
Ten Lancome by šel, zatím neznám nikoho, komu by nevoněl. Ale Si Armani, to pardon, ale to je smrad že by jeden pad.

ten La vie est belle…je to ale hooodně sladké

a sladké nevoní každému

miluje ho moje tchyně, jí i sedí, ale běda jak to začichne muž. / její syn/ ten jí pak dává kapky…že prej pekelný puch a. t.d. a žene jí od sebe pryč…

na každej má nos na sladké, na tchyni to přitom voní pěkně…nicméně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17949
8.6.22 22:32

Neexistuje parfem, co by vonel vsem. Je to individualni, co nekto povazuje za nadhernou vuni, jinej citi jak smrad, z ktereho se mu dela spatne. Proto neni dobrej napad prekvapit nekoho darkem, ktery muze koncit v kosi. Je dobre si zjistit dopredu, jakou vuni ma clovek rad. Ja uz tolik drahych parfemu, ktere jsem dostala jako dar, darovala lidem, protoze by skoncili v popelnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.6.22 22:37
@My Melody píše:
Neexistuje parfem, co by vonel vsem. Je to individualni, co nekto povazuje za nadhernou vuni, jinej citi jak smrad, z ktereho se mu dela spatne. Proto neni dobrej napad prekvapit nekoho darkem, ktery muze koncit v kosi. Je dobre si zjistit dopredu, jakou vuni ma clovek rad. Ja uz tolik drahych parfemu, ktere jsem dostala jako dar, darovala lidem, protoze by skoncili v popelnici.

Toto býval hit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17949
8.6.22 22:45
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, existuje parfém, který se líbí všem? Co vzít na jistotu pro ženu kolem 40? Bude tu nějaká shoda? :mrgreen:

Neexistuje!!! :)
Nebudes mit nikdy jistotu, pak clovek nevi, jak to rict, kdyz ti ta vune nesedne, mne se to uz stalo tolikrat, ze jsem lidem, co mi kupuji parfemy, nadiktovala seznam povolenych parfemu a je to. :) Neni to prekvapko, vim co dostanu, ale mne ta moje milovana vune potesi mnohem vic, jak dostat neco, co pak nabizis jako darek kamoskam a sousedkam, protoze ti je lito tak drahej parfem hodit do kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.6.22 22:51

Ty jo, vůbec každý vždy vyjmenuje něco jiného. Tchýně teď chtěla Chloé

Moje vůbec jsou Black Opium YSL, Chanel Mademoiselle a pokud bych měla něco doporučit pro ženu, tak bych šla si Chanel Noir to je božská vůně, už ne tak holčičí, ale zato to není těžká pětka která spoustě lidem smrdí.
Ještě miluju Dior Pure poison a teď mi straaaasne zavonel a asi si dopřeji BVLGARI rose goldea Blossom, musím ještě ocuchat jen rose goldea.

• Citovat
  • Upravit
13010
8.6.22 23:01
@TO_IT píše:

Moje vůbec jsou Black Opium YSL, Chanel Mademoiselle a pokud bych měla něco doporučit pro ženu, tak bych šla si Chanel Noir to je božská vůně, už ne tak holčičí, ale zato to není těžká pětka která spoustě lidem smrdí.

jeee neee, Pětka není těžká vůně. :mrgreen:

lehoučká jako mýdlová bublinka, kulatá, je to krásná harmonie, ale pravdou je, že ne na každém voní hezky, nicméně když si s kůží sedne, jaj

:D

black Opium je fajn, původní Opium bylo dobré, ono popravdě, ty dnešní reformulace a jejich další reformulace… :think:

některé vůně jsou už jen stínem těch původních…zrovna Dior často k zaplakání…co s některýma udělali…kde zůstala krása původní Miss Dior, ach jaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17949
8.6.22 23:04
@Alriga píše:
Toto býval hit. :mavam:

Ten parfem neznam. Muj nick neni od parfemu, znamena neco jakoze „toto jsem ja, toto jse moje hudba“. :)

Ja si parfemy „namichavam“ :), zaklad je „j adore“ od Dioru, ktery prestriknu jemne jinym parfemem, jsou to parfemy s vuni typu zeleneho caje, kvetinove vune a citrusy. Vyslednou vuni miluju, se mi stava, ze se lide ptaji, ze co je to za parfem, ze to nadherne voni. Ale pouzivam ten prvni z " j' adore" - eau de parfum, „j' adore absolu“ se mi nelibi vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.6.22 23:19
@Borrealis píše:
jeee neee, Pětka není těžká vůně. :mrgreen:

lehoučká jako mýdlová bublinka, kulatá, je to krásná harmonie, ale pravdou je, že ne na každém voní hezky, nicméně když si s kůží sedne, jaj

:D

black Opium je fajn, původní Opium bylo dobré, ono popravdě, ty dnešní reformulace a jejich další reformulace… :think:

některé vůně jsou už jen stínem těch původních…zrovna Dior často k zaplakání…co s některýma udělali…kde zůstala krása původní Miss Dior, ach jaj

Já asi původní miss neznám, co jsem cuchala před (oukej mohutně vzpomínám kdy jsem byla v Paříži) 6-7 let?? Mi smrdělo :mrgreen:

Ale třeba čisté vůně u Fragonarda ní také neseděly. Postupně nabírám víc věcí, které mi voní.

Do té pětky dorostu, ale ještě to chce čas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková