Parfém, váš oblíbený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
10.6.22 05:56

A vcera jsem objevila tuhle vuni Salvatore Ferragamo Emozione, kvetinova, svezi, lehka…a na konci lehce pudrova.. Uz vim co potrebuju k narozeninam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.6.22 07:05
@Konys píše:
Ja mam od Paco Rabanne Olympeu, a to je taky uzasna vune. ;)

No já měla od P. Rabanne i nějaké další vzorky vůní, ale ty ostatní mě už tak nenadchly.. Teď si nejsem jistá, myslím, že Olympeu jsem zkoušela v parfumerii a můj šálek kávy to nebyl, ač originální rozhodně je.. Něco mi tam chybělo :) Ale lady Million je fajn, přišla jsem k ní úplně náhodou, když mi ji střelil jeden divnej chlápek v práci za 3 stovky :lol: Zřejmě to někde štípnul :mrgreen: Zprvu mi vůbec nevoněla, tak jsem byla zklamaná.. Ale další den jsem si oblíkla mikinu a najednou jsem cítila hrozně hezkou vůni a chvíli mi trvalo, než mi došlo, že je to Lady, kterou jsem se den předtím stříkala.. :D Takže to chtělo jen čas :)

• Citovat
  • Upravit
56105
10.6.22 09:31

Už jsem si koupila tento týden dva parfémy, zakázat tuhle diskusi:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
10.6.22 09:41

Já mám Coco Chanel Paris, dobrá je i Angel, Dolce & Gabbana Light Blue - ta voní celkem dost ženám. Chloé Nomande, nebo klasika. Ovšem pro mě top Giorgio Armani My way, nebo Giogi, teď nevím jestli se trefím do přesného názvu. Pro muže od Armani Aqua di gio. :potlesk: :palec:

Ale samo, že každý dle svého vkusu. Nemusím úplně ty přeslazené vůně.

Ale není mi zdaleka 40 :oops:. Řekla bych, že tyto vůně neurazí žádnou kategorii.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.6.22 21:43
@jkra píše:
Už jsem si koupila tento týden dva parfémy, zakázat tuhle diskusi:).
:mrgreen: Ja taky dnes jeden…ale nebyl to teda zadny ze zde jmenovanych…jen obyc z dmka :)
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.6.22 21:53
@Nelel12 píše:
Já mám Coco Chanel Paris, dobrá je i Angel, Dolce & Gabbana Light Blue - ta voní celkem dost ženám. Chloé Nomande, nebo klasika. Ovšem pro mě top Giorgio Armani My way, nebo Giogi, teď nevím jestli se trefím do přesného názvu. Pro muže od Armani Aqua di gio. :potlesk: :palec:

Ale samo, že každý dle svého vkusu. Nemusím úplně ty přeslazené vůně.

Ale není mi zdaleka 40 :oops:. Řekla bych, že tyto vůně neurazí žádnou kategorii.

Kdyz tohle vsechno jsou takovy ty znamy, co s nimi voni kazda druha…me osobne by treba potesil nejaky mene znamy…ja treba ocuchala celou parfumerii a nic a pak me oslovil obycejny parfem v Lidlu za 3 stovky :mrgreen: Tim nechci rict, ze by zakladatelka mela koupit nejaky laciny parfem za 2 stovky…ale ze i ty levnejsi mohou nekomu vonet…na me je vetsina tech drazsich hrozne silna a prijdou mi tak jako jednostranny…ze ta vune ma v sobe jednu dominantni slozku…uz jsem takhle 2 parfemy z parfumerky darovala… :D Celkove si ale myslim, ze trefit se nekomu do vkusu je vic nez slozite…u parfemu to plati obzvlast..Jinak treba jeste Trussardi nema spatne vune…a neni to tak proflakle :)

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
11.6.22 00:00
@Sonarka píše:
Kdyz tohle vsechno jsou takovy ty znamy, co s nimi voni kazda druha…me osobne by treba potesil nejaky mene znamy…ja treba ocuchala celou parfumerii a nic a pak me oslovil obycejny parfem v Lidlu za 3 stovky :mrgreen: Tim nechci rict, ze by zakladatelka mela koupit nejaky laciny parfem za 2 stovky…ale ze i ty levnejsi mohou nekomu vonet…na me je vetsina tech drazsich hrozne silna a prijdou mi tak jako jednostranny…ze ta vune ma v sobe jednu dominantni slozku…uz jsem takhle 2 parfemy z parfumerky darovala… :D Celkove si ale myslim, ze trefit se nekomu do vkusu je vic nez slozite…u parfemu to plati obzvlast..Jinak treba jeste Trussardi nema spatne vune…a neni to tak proflakle :)

Nezbývá mi než souhlasit :palec: :mrgreen:
Opravdu :D…máš pravdu. Začne nějaká vůně a voní s tím každý…viz Coco Chanel, Dolce.., Chloé…
Ale nějaké z těch řad jsou fakt super. Ten Armani má vážně skvělý vůně, jak pro ženskýy tak pro chlapy…ledová vůně..a jak říkáš, typicky jedna hlavní složka, která v tom voní…,ale právě zrovna ten Armani se nechá doprovázet takovým ledovým nádechem…kdo nemusí silný vůně…tím myslím, když je někdo lehce navoněn, ale ty necítíš nic než tu vůni, jak kdyby na sebe nalil celou lahvičku, tak je ten Armani prostě top. Ale jako to může působit na můj nos :D.

A souhlasím hlavně s těmi levnějšími vůněmi, to jako máš svatou pravdu, někdy kápne do noty obyč voňavka za dvě kila a voní vážně kouzelně. Ale spíš mě štvalo u takových voňavek, že s tím za hodinu defakto nevoňíš..nemá to takovou výdrž. Já se ráno navoňím a odpoledne ve čtyři se mi „někdo“ zeptá, je ty voníš to je nádhera, čím?…a já už to dávno necítím :D.

Ale zjišťuju, že voňavky voní na každém člověku úplně jinak.
Viz třeba Armani Aqua di gio, nebo Fahrenheit od Dioru…to je sama o sobě tak kořeněná vůně, která prostě nesedne každému..viz můj švagr, ten když se s tím navoní, tak bych zvracela..a když se s tím navoní můj táta, tak si fakt řeknu pecka.

Trussardi vůbec neznám tyjo :nevim:…ale proč se nepodívat a třeba neozkoušet :P

• Citovat
  • Upravit
2395
11.6.22 00:12

To myslím, že není. Jediné, co by tomu bylo blízko je Chanel Chance, s tím, že by si asi každý našel oblíbenou verzi v těch asi 3 (?) variantách.:nevim:

Mně třeba fakt smrdí tak půlka tady zmíněných. Hlavně Black Opium, navíc to nosí takové stejné typy žen - typ odkvétající orchidej. :nevim: A pokud to nosí mladší ženy, což taky potkávám, tak to jsou zase takové rádoby originálky a nonkonformní, co jsou ve skutečnosti děsně stereotypní pseudo-intelektuální snobky… Trochu si myslím, že nositelky BO žijí v omylu, že se to okolí líbí a reakci „Co to máš za vůni?“ - „Aha, zajímavá vůně“ si vykládají jako kompliment.

Chanel n°5 taky nedávám - závan z hrobu. La vie est belle - to mi přijde jak kondenzované holčičí prdy. :mrgreen:

Já mám třeba ráda toaletky a kolínské od Guerlaina, Jo Malone a podobné, z parfémů Byredo. Květinové a citrusové vůně. Ale taky vím, že hodně lidem vadí, že ty toaletky mají malou výdrž a není to úplně pro každého.

Moschino Cheap & Chic mi přijde univerzálně líbivé, ale spíš pro mladší ženy, kolem 30. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.6.22 00:46

Já zas miluju starou klasiku proste babky mezi parfémy např. Gucci Rush, Guerlain Insolence DKNY Woman. Z těch levnych Harem od LR. Ale já jsem celkově na ty těžký vůně, co většina nedává.
Edit. nově mě z vůní neoslovuje nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.6.22 12:26
@Tomie píše:
To myslím, že není. Jediné, co by tomu bylo blízko je Chanel Chance, s tím, že by si asi každý našel oblíbenou verzi v těch asi 3 (?) variantách.:nevim:

Mně třeba fakt smrdí tak půlka tady zmíněných. Hlavně Black Opium, navíc to nosí takové stejné typy žen - typ odkvétající orchidej. :nevim: A pokud to nosí mladší ženy, což taky potkávám, tak to jsou zase takové rádoby originálky a nonkonformní, co jsou ve skutečnosti děsně stereotypní pseudo-intelektuální snobky… Trochu si myslím, že nositelky BO žijí v omylu, že se to okolí líbí a reakci „Co to máš za vůni?“ - „Aha, zajímavá vůně“ si vykládají jako kompliment.

Chanel n°5 taky nedávám - závan z hrobu. La vie est belle - to mi přijde jak kondenzované holčičí prdy. :mrgreen:

Já mám třeba ráda toaletky a kolínské od Guerlaina, Jo Malone a podobné, z parfémů Byredo. Květinové a citrusové vůně. Ale taky vím, že hodně lidem vadí, že ty toaletky mají malou výdrž a není to úplně pro každého.

Moschino Cheap & Chic mi přijde univerzálně líbivé, ale spíš pro mladší ženy, kolem 30. :think:

To Black opium jsem si objednala vzorek a taky mě to neoslovilo, mně to přišlo takové nijaké :nevim: A takový problém mám s většinou parfémů, že sice mi nepřijdou vysloveně jako smrad, ale není v nich nic, z čeho bych si sedla na zadek.. Takové fádní… A posledně, když mě jedna vůně fakt oslovila, měla šmrnc a jiskru, tak jsem doma zjistila, že má toho šmrncu až moc a bolí mě z ní hlava a dokonce mi bylo i nevolno :lol: Takže jsem ji zase prodala :P :lol: Já měla fakt asi jen ten jeden parfém, ten byl top… A je to už pár let, co marně hledám náhradu, když se přestal vyrábět… A fakt nic takového už není… :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17935
11.6.22 12:42
@Tomie píše:

Moschino Cheap & Chic mi přijde univerzálně líbivé, ale spíš pro mladší ženy, kolem 30. :think:
:D :D vidim, ze mas basnickej jazyk - puch z hrobu.
Ano, „chanel 5 " mi taky prijde jak puch z dob nasich babicek. A damy s "black opium“ maji zakaz priblizeni se na 10 metru. :) Z vanilky spolu s patchouli a reglisse me obchazeji mrakoty. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.6.22 14:44
@Nelel12 píše:
Nezbývá mi než souhlasit :palec: :mrgreen:
Opravdu :D…máš pravdu. Začne nějaká vůně a voní s tím každý…viz Coco Chanel, Dolce.., Chloé…
Ale nějaké z těch řad jsou fakt super. Ten Armani má vážně skvělý vůně, jak pro ženskýy tak pro chlapy…ledová vůně..a jak říkáš, typicky jedna hlavní složka, která v tom voní…,ale právě zrovna ten Armani se nechá doprovázet takovým ledovým nádechem…kdo nemusí silný vůně…tím myslím, když je někdo lehce navoněn, ale ty necítíš nic než tu vůni, jak kdyby na sebe nalil celou lahvičku, tak je ten Armani prostě top. Ale jako to může působit na můj nos :D.

A souhlasím hlavně s těmi levnějšími vůněmi, to jako máš svatou pravdu, někdy kápne do noty obyč voňavka za dvě kila a voní vážně kouzelně. Ale spíš mě štvalo u takových voňavek, že s tím za hodinu defakto nevoňíš..nemá to takovou výdrž. Já se ráno navoňím a odpoledne ve čtyři se mi „někdo“ zeptá, je ty voníš to je nádhera, čím?…a já už to dávno necítím :D.

Ale zjišťuju, že voňavky voní na každém člověku úplně jinak.
Viz třeba Armani Aqua di gio, nebo Fahrenheit od Dioru…to je sama o sobě tak kořeněná vůně, která prostě nesedne každému..viz můj švagr, ten když se s tím navoní, tak bych zvracela..a když se s tím navoní můj táta, tak si fakt řeknu pecka.

Trussardi vůbec neznám tyjo :nevim:…ale proč se nepodívat a třeba neozkoušet :P

Trussardi maji v parfumerce, jsou to italske parfemy a je to zase trochu neco jineho…ale pritom nejsou nejak prehnane tezky, ani preslazeny…zkus ;) Mne se od nich libi vic vuni, ted mam My Name, je takova kvetinova, pudrova, jemna, zadny bolehlav…ale pro ty, co maji rady ty hodne vyrazne a agresivni vune, bude asi nezajimava :)
Jinak je fakt, ze na kazdem voni kazda vune trochu jinak…a co se tyce levnejsich vuni, v tydnu me prave v Dmku okouzlila jedna vune - Michalsky Berlin Style…je takova zajimava, na nikom jsem ji snad jeste necitila a za tu cenu i pomerne drzak, zvlast na obleceni drzi i nekolik dni a staci jedno striknuti…tak uvidime, jak dlouho se mi bude libit, nez na ni zase neco najdu :mrgreen: Zatim spokojenost. Citim v ni i neco jako trochu panskeho vetroveho, coz v kombinaci s tou stavnatosti ovoce a kvetin, je fajn a zajimavy kontrast. Me proste vune nesmi nudit, musi v ni byt od kazdeho trochu :)

• Citovat
  • Upravit
10073
11.6.22 14:51
@Tomie píše:

Tak dík :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.6.22 14:52
@My Melody píše: :D :D vidim, ze mas basnickej jazyk - puch z hrobu.
Ano, „chanel 5 " mi taky prijde jak puch z dob nasich babicek. A damy s "black opium“ maji zakaz priblizeni se na 10 metru. :) Z vanilky spolu s patchouli a reglisse me obchazeji mrakoty. :D

Ten chanel 5 jsem snad jeste necitila, nebo mozna na nekom jo a nevim o tom, budu muset zkusit, jestli je to vazne takovy puch :D Moje kolegyne miluje zase Angela od Muglera…kdyz mi davala cuchnout, tak jsem nechapala…za me je treba tohle puch, i kdyz je fakt, ze na ni se to pak i docela rozvoni a ujde to :D Ale celkove mi skoro vsechny vune od Muglera prijdou hrozny…mela jsem vzorecek Womanity a at jsem cuchala, jak jsem cuchala, proste hruza :lol: To same Aura, takova jako Lesana, nebo Alpa :lol: Jinak z vanilky mam taky slusny bolehlav…trosinku ji byt muze, ale fakt minimum, jinak je konec.

• Citovat
  • Upravit
979
11.6.22 20:23
@Sonarka píše:
Ten chanel 5 jsem snad jeste necitila, nebo mozna na nekom jo a nevim o tom, budu muset zkusit, jestli je to vazne takovy puch :D Moje kolegyne miluje zase Angela od Muglera…kdyz mi davala cuchnout, tak jsem nechapala…za me je treba tohle puch, i kdyz je fakt, ze na ni se to pak i docela rozvoni a ujde to :D Ale celkove mi skoro vsechny vune od Muglera prijdou hrozny…mela jsem vzorecek Womanity a at jsem cuchala, jak jsem cuchala, proste hruza :lol: To same Aura, takova jako Lesana, nebo Alpa :lol: Jinak z vanilky mam taky slusny bolehlav…trosinku ji byt muze, ale fakt minimum, jinak je konec.

Mugler ma všechny vůně takový specificky. V parfumerce na papírku, nebo cuchnuti flakonu nic moc, ale pak jak rikas se to rozvoni. Za me treba zrovna Womanity naprostý top, nejoblíbenější vune :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková