Partner doma chodí s kapucí na hlavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eustress
28.3.23 14:14

Tak ho nauč aby chodil doma i v trenkách. Jen v kapuci je divný

• Citovat
  • Upravit
2075
28.3.23 14:38

Kde se pořád bere, že skejťák nosí kapucu? Možná puboš co na skejtu sotva jede a neumí ho ani nést…. Manžel jezdil profesionálně a v kapuci jsem ho za 7 let neviděla. Promiň, ale jsem na to strašně alergická…

Diskuzi jsem nedočetla, ale první, co mě napadne, je jeho deprese, že se chce oddělit od okolí. Dočtu později, tak kdyžtak pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.23 14:51
@Russet píše:
A v místnosti nesmekne?

Jej, teď to po sobě čtu… samozřejmě chodí jen venku převážně v kšiltovce. To jsem tam zapomněla dopsat. Doma ji nemá, ani nikde jinde vevnitř. Není to barbar :palec:

A k zakladatelce - nikdy bych si ani nezačala s někým, kdo musí mít na palici neustále naraženou kapuci :roll: jak už tu někdo psal, za mě to nosí převážně puboši a feťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.3.23 15:30
@Anonymní píše:
Tak jsem to přečetla svému muži, který tu vedle mě stojí v příjemně vyhřátém bytě v paneláku ve svetru s kapucí a dost jsme se nasmáli :lol: on ji nosí, protože je mu zima na hlavu, pomalu i v létě 🤷‍♀️
Při sexu taky ?
@Fiducia píše:
Ježíš, chodím doma v mikině s kapucí a vážně by mě nenapadlo, že z toho bude psycho analýza, nebo to může někomu vadit :nevim:
Normálně mě zebe za krkem, když to musíte vědět :mrgreen: Chodím bosa, zima mi není, jen za krk mi prostě táhne, co je na tom? 8)

V létě taky..pořád chodíš všude v mikine?
I do práce, na návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.3.23 15:37

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sorry :lol: :lol:

Asi ho proste nevsimej, treba to dela jen proto ze ti to vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.3.23 15:43
@Cizinka 999 píše:
Ale neni to nemoc psychicka

Psychická porucha ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.3.23 15:44

Umím si takhle představit nějakého puberťáka, případně narušeného člověka.. Jinak mi to přijde opravdu zvláštní a nesetkala jsem se s tím. Jsem taky zmrzlý člověk, ale neumím si představit, jakou zimu, bych doma musela mít, abych si vzala kapucu :lol: :think: Tak možná kdyby to kleslo k těm 5 stupňům… :think:

• Citovat
  • Upravit
1150
28.3.23 15:50

Z mého okolí tohle dělal a dělá bratr jednoho kamaráda - má vážné psychické problémy, úzkosti, deprese. Taky je mu už přes třicet, ale kapacu nikdy nesundává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.3.23 16:21
@boricmytu píše:
Všichni tu mluvíte o psychickým problémech a naschválech atp.

Ale u té kapuce, nebo pokrývky hlavy je to tak, že člověk, co to tako začne nosit, tak si na to zvykne, jistě znáte pořekadlo „zvyk je železná košile“ a tohle bude ten stejný případ.

Jakmile začnete nosit nějakou pokrývku hlavy, nebo brýle a nosíte to pravidelně, tak to následně z nějakého důvodu potřebujete více a více a to aniž by jste to na začátku dělali s tím, že to máte z nějakého postranního úmyslu, ale následně se bez toho nějak necítíte a tohle bude nejspíš ten stejný případ, on se v té kapuci cítí bezpečněji, stejně jako spousta z Vás co přes celé léto nesundá brýle z hlavy a ano i doma je někdy nosíte ve vlasech.

Blbost. Já si dám v zimě taky čepici, ale jakmile je teplo, logicky ji sundám. To samé brýle, mám je na slunci, neznám nikoho, kdo by to tahal celodenně a i doma. A důvody, proč lidi mají brýle třeba v metru apod. jsou jiné. Někdo má zánět v oku, jiný je po operaci víček a oko je pak citlivé, některé ženské třeba vadí, že nemá v tu chvíli namalované oči.
Jestli tu kapuci nosí pořád a všude i když je teplo a na dotaz reaguje podrážděně, za mě to je divné. Buď problémy s vlasy (začínající kolečko, kouty…) nebo psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
28.3.23 16:23
@Venetia píše:
V létě taky..pořád chodíš všude v mikine?
I do práce, na návštěvu?

Klidně i v létě, nebo na návštěvu 🤷‍♀️ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
28.3.23 16:52

@boricmytu takže pokud to není psychika, tak je to podle tebe copak?
zakladatelka píše jaksně, že jedou třeba k rodičům a sedí v kapuci-to ti přijde jako normálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.3.23 17:26
@lamour píše:
Ahoj. Jdu s divným dotazem, ale zajímá mě názor druhých.
Můj muž doma (v paneláku, kde je +24 stupňů) POŘÁD chodí s kapucou na hlavě. Furt vidíte jen tu „kápi“…
Stejně sedí třeba u mých rodičů na návštěvě…
Není nám 20, není to mladej „skejťák“. Je mu 44 let…
U stolu, na gauči, v posteli!!! ano!, pořád má na hlavě kapucu…
Vadilo by vám to?
Mě to strašně rozčiluje, má jí do obličeje a chodí tu jak duch… pořád… :nevim:
Díky za názory.

Můj názor?
Trénuje na vstup do KuKluxKlanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
28.3.23 17:38

:D :D :D Omlouvám se, představila jsem si to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
28.3.23 17:39
@Sonarka píše:
Umím si takhle představit nějakého puberťáka, případně narušeného člověka.. Jinak mi to přijde opravdu zvláštní a nesetkala jsem se s tím. Jsem taky zmrzlý člověk, ale neumím si představit, jakou zimu, bych doma musela mít, abych si vzala kapucu :lol: :think: Tak možná kdyby to kleslo k těm 5 stupňům… :think:

Ja bych si zas nevzala papuce nebo pantofle. Znamena to, že vsichno, co to maj jinak, jsou naruseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 17:39
@Cizinka 999 píše:
Ale neni to nemoc psychicka

A jaká? Diagnostikuje ji psychiatr. Patří do nemoci autistickeho spektra.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky