Partner nepřispívá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.22 20:19

Ahoj já toto resila v minulosti kdyz jsem studovala. Mela jsem par mesicu pritele, ktery mel práci. Ja byla student a zila z brigad, ale ze zamilovanosti jsem ho vicemene zivila porad.. snidane, obedy, mhd, vstupenky na akce.. stale rikal, ze zrovna vyplatu nedostal. No po čase z nej vypadlo, ze vlastne dluzi na zdravotním a je mu to dost fuk. Hned jsem se s nim rozesla, podotykam ze nam bylo nam 22. U třicetileteho chlapa bych chtela mit uz nejaky jistoty, chlap, ktery to vede jak ten tvuj pro me chlap neni, ale kazdy to ma jinak a asi si tim musi projit :-).

• Citovat
  • Upravit
15332
3.5.22 20:26

Okamžite toho parazita kopni do pr.dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
3.5.22 23:19

Tzv. vychcánek.., udělat pápá a nedotovat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
4.5.22 12:07

Tak jak dneska? Už je z něj ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.5.22 12:10

I kdybys byla sebevíc hnusná, máš zcela jistě na lepšího. Pošli ho do oběhu, pro stejnou spodinu.

• Citovat
  • Upravit
34322
4.5.22 12:23

Jestli se nechces hned rozchazet, tak ho zkasni hned v den vyplaty.
A uvidis.
Treba se rozejde on ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
4.5.22 12:47
@JancaS84 píše:
S člověkem co má ve 30 holej zadek a dluhy bych nebyla.

Přesně tak. Jdi pryč od něho, to je pomalu nejhorší, co může být. Dlužník, kolenovrt, mamánek a zřejmě i gambler. Někam ty peníze cpát musí. nechápu, jak mohou být ženy s takovými muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
4.5.22 13:00

Takže

1. zde sis jeho jméno zadala, ano??

https://isir.justice.cz/…mon/index.do

1. výpis z Centrální evidence exekucí jsi viděla? Na vlastní oči?

(vsadím se, že ne, nech si ho vyjet na czech-pointu na poště! A to myslím smrtelně vážně! Běžně tam lidi mají třeba i pět, deset exekucí, ono to pak jede rychle, viděla jsem rekordmana s 34 exekucemi, který byl líný si i tu blbou insolvenci vyřidit a neřešil to celý život - často v base, tam ho živili dobře, vracel se vždy s viditelně objemnější svalovou hmotou)

1. ten „Dluh“ z minula jsi viděla? Ne, že.. spokojila ses, že to „už bude končit“, trvala bych na tom vědět, co to je a kolik zbývá
  2. z této výplaty 1/2 nákladů včetně jídla (už se prober!!!)

manžel se ke mně nastěhoval a přiznal 1 nebankovní půjčku, bylo to tehdy dost-50 tisíc, chtěla jsem to vidět… byl zaměstnaný, 1 vyž. povinnost, dala jsem mu 3 měsíce, aby vše (slušný plat) doplatil, dohradil a pak že už pak pojedeme napůl
takže šanci dostal, využil jí a dal si vše do pořádku. Od té doby máme společný účet, už to bude 17 let…
Přistoupil na jasné podmínky a dobře jsem udělala, on žil do té doby stylem „nějak bylo, nějak bude“, s exkou složenky strkali do mrazáku, aby je neviděli na lednici (asi aby zamrazili úroky!?? :lol: ) což fakt příčetná ženská nedopustí…
Ty jsi dávno za hranicí normální partnerské pomoci a co předvádí on, je sprosté využivání, vidím u něj více dluhů, než si umíš představit.. záměrně mu k tobě nechodí pošta, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.5.22 13:26

Hezké odpoledne holky, včera proběhl rozhovor.
Působil trošku překvapeně, že jsem na něho takto uhodila.

K těm svým dluhům mi řekl, že mu chybí doplatit zhruba 50tisíc, měsíčně odchází 9tis. s tím, že tedy poslední půl rok a měl by to mít doplacené. Přiznal taky, že hodně peněz teď dával mamince (bývali spolu v domácnosti jen oni dva), která byla nějakou dobu na nemocenské.

Otevřeně jsem mu zopakovala všechny výdaje, co mám já konkrétně a co vynaložím za nás dva. Omlouval se, že mu to samotnému není příjemné, že to táhnu sama, ale že nebyl schopen přispívat do obou domácností, když ho maminka neustále uháněla a citově ho napadala, že ji v tom přece nenechá :think: také uznal, že co nepošle z účtu hned, je schopný rozfofrovat, že to takto o sobě ví. Po výplatě - v příštím týdnu - mi přislíbil dát jak část společných nákladů, tak i něco z peněz, které mi dluží.

Na jednu stranu si cením jeho upřímnosti a mé (po diskuzi tady) sebrané odvahy. Já sama jsem v tomto důslednější, vše platím včas a spořím si peníze stranou. Nevím, jestli je opravdu člověk schopen se tomu přiučit, když k tomu nikdy nebyl veden a přežíval takto z měsíce na měsíc. Je pravdou, že jsem si to nechala líbit opravdu dlouho a snášela to, trdlo hloupé. :oops:

Příspěvek upraven 04.05.22 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.22 13:27

Holka pošli ho zpět k mamince. Tohle dobré nebude. Jednak si myslím, že tě dost lakuje a nějaké ty výdaje, které nepřiznal má. Dost pravděpodobně další dluhy, nebo insolvenci. Taky může platit alimenty na tři děti, které vůbec nevídá.
Za druhé jak tohle může dopadnout. Ztratíš s ním cenné roky života, nenašetříš si po jeho boku ( s ním na krku) ani korunu, dost možná se sama zadlužíš a jednoho dne o x let starší budeš zas začínat od nuly. Nebo si pořídíte dítě, ty budeš otáčet každou korunu, chodit po brigádách aby bylo na nájem, jídlo a věci pro mimčo a panáček si bude dál žít pohodlně. A to co zbyde z výplaty utratí za svoje potřeby.
Hele říkáš, že se k tomu postavil čelem. Jak??? Tak že se nechá živit maminkou a později přítelkyní?
No a třetí je tu ještě jedna možnost. Hezky si splatí své dluhy a potom tě kopne do zadele on.
Prostě už s ním neztrácej vůbec žádný čas. Ne nezlepší se to. Tohle je věc charakteru a ne peněz. A jemu to zjevně přijde úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
4.5.22 13:34
@Baru96 píše:
Hezké odpoledne holky, včera proběhl rozhovor.
Působil trošku překvapeně, že jsem na něho takto uhodila.

K těm svým dluhům mi řekl, že mu chybí doplatit zhruba 50tisíc, měsíčně odchází 9tis. s tím, že tedy poslední půl rok a měl by to mít doplacené. Přiznal taky, že hodně peněz dával mamince, která byla nějakou dobu na nemocenské a on ji hradil stejnou výši peněz, jako když tam býval.

Otevřeně jsem mu zopakovala všechny výdaje, co mám já konkrétně a co vynaložím za nás dva.Omlouval se, že mu to samotnému není příjemné, že to táhnu sama, ale že nebyl schopen přispívat do obou domácností, když ho maminka neustále uháněla a citově ho napadala, že ji v tom přece nenechá :think: také uznal, že co nepošle z účtu hned, je schopný rozfofrovat, že to takto o sobě ví. Po výplatě - v příštím týdnu - mi přislíbil dát jak část společných nákladů, tak i něco z peněz, které mi dluží.

Na jednu stranu si cením jeho upřímnosti a mé (po diskuzi tady) sebrané odvahy. Já sama jsem v tomto důslednější, vše platím včas a spořím si peníze stranou. Nevím, jestli je opravdu člověk schopen se tomu přiučit, když k tomu nikdy nebyl veden a přežíval takto z měsíce na měsíc. Je pravdou, že jsem si to nechala líbit opravdu dlouho a snášela to, trdlo hloupé. :oops:

Já ti nevím, ty mu to věříš? Z čeho by tedy žil, když ho vyhodíš? Že má dluhy přece neznamená, že ho budeš živit, a všechno platit sama. Tak má jít ještě na brigádu, když má málo peněz. On není schopný přispívat do dvou domácností, tak přispívá do té, kde nežije. To zní fakt logicky. Kdyby ses neozvala, tak z té jeho výplaty příští týden neuvidíš ani korunu, a i tak si myslím, že ti nic nedá. Asponˇvidíš, že najednou by to šlo, proč to tedy nešlo dřív? Poslala bych ho k mamince. On ti tvrdí, že ho citově napadá, a to samé dělá on tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
4.5.22 13:36

@Baru96 :zed: jasně, a ten odkaz na ins. rejstřík jsi použila a na poště pro výpis z exe jsi byla, jo?
jak jsi ověřila těch 50tisíc zůstatek se splátkou 9 měsíčně? jistě ti to ukázal na svém účtu a předložil úvěrovou smlouvu či jinou prokazující ten dluh?
TY JSI FAKT TAK STRAŠNĚ NAIVNÍ, že mu věříš info, kterou si narychlo vycucal z prstu, a to bez jakéhokoliv ověření?
Matce klesla spotřeba, navíc on u ní už de facto nebydlí, takže už není povinen jí nic platit (pokud u ní nemá dluh, což si myslím, že klidně mít může)
jsi opravdu neskutečně naivní.

PS : příklad : moje kamarádka přistupovala ke svému příteli stejně. Tvrdil jí, že má jen jednu skoro splacenou exekuci. Nakonec u ní skončil bydlet, stále bez peněz. Po 2 letech jsem ji konečně dokopala na tu poštu. Exekucí má sedm a celkový dluh s příslušenstvím přes 3 mil. Kč. Nemá ani zuby, chlastá první ligu. Ztratila s ním tři roky. Naštěstí děti nemají, ale i tak s ním se nedostane už v životě ani do kempu, jezdí na dovolené s kolegyněmi… Asi tolik jeden pidi-střípek k zadluženým partnerům… divila by ses, kolik lidí v tom lítá.. ale pokud po takovém životě toužíš, prosím…

Příspěvek upraven 04.05.22 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.5.22 13:42

@Lucy75

Ahojky, ne, na poště jsem nebyla. V insolvenčním rejstříku mi to podle jména, příjmení a data narození žádné záznamy nenašlo. Dále jsem na to samé zkusila v Centrálním registru exekucí, uhradila poplatek 60 Kč, kde mi to vyhodilo informaci „Počet nalezených exekučních titulů: 0“

Je pravdou, že jsem v tu chvíli žádný papíry ani smlouvu vidět nechtěla. Upřímně jsem možná byla ráda, že jsme posunuli o kus dál. Asi tedy naivní jsem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.22 13:44

@Lucy75 nedočetla jsem celou diskuzi. Ale přesně mě napadlo, že se začne vymlouvat na maminku. No jo no klasické řeči zadluženců. Všude ten samej prvek. Z výplaty už v půlce měsíce nemají ani korunu. Nikde není poznat, za co by ty peníze mohli utrácet. Vysvětlit to též nejsou schopni. A když teče do bot, vždycky se najde někdo z rodiny komu museli půjčit, nějakou dobu mu přispívat a podobně.
No a potom vyjde najevo, že dluh není 50 tisíc, 2 miliony a to je jen to o čem ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
4.5.22 13:48
@Baru96 píše:
@Lucy75

Ahojky, ne, na poště jsem nebyla. V insolvenčním rejstříku mi to podle jména, příjmení a data narození žádné záznamy nenašlo. Dále jsem na to samé zkusila v Centrálním registru exekucí, uhradila poplatek 60 Kč, kde mi to vyhodilo informaci „Počet nalezených exekučních titulů: 0“

Je pravdou, že jsem v tu chvíli žádný papíry ani smlouvu vidět nechtěla.Upřímně jsem možná byla ráda, že jsme posunuli o kus dál.Asi tedy naivní jsem… :roll:

Tobě asi opravdu nedochází, že posun není žádnej. Prostě bych chtěla polovinu na bydlení + jídlo a všechno ostatní. Žádný, že bude platit ještě půl roku dluhy a pak to bude dobrý. Nebude, to zas všechno rozfofruje, a ani nebude vědět za co.
Takže až bude mít výplatu, tak první peníze na bydlení, jídlo a pak atˇsi platí dluhy. Nestačí to? Tak šup na brigádu. To ale asi nepůjde že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí