Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@včelička3 píše:
@terkamo Já měla po pregnylu hlavně bolavý břicho
Jojo, to já taky:(
Poslední dobou mám ale pocit, že po Pregnylu mám daleko silnější a bolestivější menstruaci… Aby toho nebylo málo ![]()
@wlucinka Ahoj
Já mám v práci taky hodně stresu, už to přeteklo přes pomyslnou hranici a sehnala jsem si neschopenku přes známého
Nikdy jsem nelhala, neumim to, ale tohle už se nedalo vydržet. Při každém UTZ, kde nebyl vidět žádný folikul mi bylo do breku a pořád víc z důvodu, že ještě nepůjdu na neschopenku, že to musím v práci vydržet další měsíc
Tak ti držím palce ať ti vyjde ET a už se do práce nemusíš vracet a můžeš si užívat mateřství bez stresu v klidu ![]()
@Vrk @whelp Jak se vám daří holky? Myslím na vás! ![]()
Já jsem po minimálce s puregonem, poprvé v životě mi narostl ukázkový folikul i sliznice
Zítra jdu na IUI - jo a pregnyl mě taky štípnul a svědí mě po něm břicho
Zlatej puregon.
@Kyslíková Držím palce na zítra
Já jsem těhu po IUI, takže tomu i věřim, i když nám to vyšlo až na druhý pokus ![]()
@Kyslíková ahojky, ja se opet chystam na ket, tak snad uz sliznice naroste a konecne na nej dojde. V patek jdu na utz; tak drzte pesti. Tobe drzim na iui a pojistete to jeste poradne doma!!!;)
Holky vite co pry skvele na pco pomaha? Nejist cukr a sacharidy… mrknete na diskuzi o pco. I mi to rikal doktor at jim tuky a ne sacharidy a jedn. cukry
@včelička3, @Vrk, @Kyslíková
Ahojky holky
moc vám děkuji, že jste na mě mysleli!
A omlouvám se, že jsem se neozvala, ale je to celkem stres a nechtěla jsem tím ještě zatěžovat vás…
Při punkci (OPU) mi bylo odebráno 12vajíček z toho ale jen 7 bylo schopné oplodnění… Metodou PICSI se povedlo oplodnit 6,což je dobrý - ze 7 celých 6. Ale moc jsme se báli, protože jsme se domluvili na prodloužene kultivaci, že to prdelky do 5,dne nezvládnou, pac je jich málo… 1.,2.I 3.den volali ze se vyvíjejí všechny krásně, ale 4.den byla neděle a to nevolaj. A tak nějak jsem vyčetla, že nejhorší je pro ně 3-4.den.
V pondělí pak volali, ze máme 4krásná embrya - 3k zamrazeni a jedno čerstvé k ET.
Tak mi ho tam v pondělí dali ![]()
Přítel mě nedovolí nic dělat! 1. Den jsem polehavala a teď dělám prakticky vše, až na zátěž a nervy ![]()
Mám neschopenku, takže opravdu žádný stres - je to taková dovca, přítel má taky volno… Moc si to užíváme, rozmazlujem se, chodíme do kina
to se nám nepovedlo vlivem přesčasu v práci za poslední půl rok ani jednou…
Je to opravdu velký nápor na nervy, moc obdivuji ty co to absolvovali víckrát!!!
Držte mi pěstí, holky… Přeji vám (těm co čekají, ať máj pevné nervy) a těm co už to klaplo, ať je to s tím nejšťastnějším koncem!!!
@wlucinka juu tak super!! Moc drzim pesti!! A kdy jsi mela et? Jiste to klapne
Jinak ja jdu zitra na utz, tak snad sliznice narostla a bude konecne KET ![]()
@Vrk děkuji, et jsem měla v pondělí 20.1.
Držím moc pěstí, tak dej vědět na kdy připadá ket ![]()
@wlucinka No skvělé zprávy
tak teď držím palce ať to společně zvládnete a mimčo se tě drží celých devět měsíců a nepustí ![]()
Ahoj ahoj. Tak to držím všem palečky
já si zatím užívám hory
ještě v úoru jedem na týden na dovču takže klokan přiletí v bŕeznu ![]()
@wlucinka Ahojky, tak jak to s Vámi vypadá, už máš 14dní po ET, kdy máš testovat?
Podle mě by to na testu už bylo vidět ![]()
@včelička3 Ahojky, děkuji ze na mě myslíš Miru, zítra jdu na krev a odpoledne budou mít výsledky, tak pak písnu ![]()