Měla bych si říct o příspěvek na benzín?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3726
23.8.21 21:15

@MKSP Pravidelně ne, protože to s mojí pracovní nepravidelnosti nejde, ale pokud jedu nikdy bych si o nic neřekla. Je mi totiž jedno zda jedu sama nebo s někým tu stejnou trasu. Na rozdíl od jiných asi tady. Musela bych se hanbou propadnout si o něco říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.8.21 21:20

@Švédka87 Jenže zakladatelka jí má vozit pravidelně a sice jede stejnou cestu, ale doopravdy to není fér, aby zakladatelka platila benzín a kolegyně vůbec nic když by jí přitom autobus stál peníze takže je to vychcanost kolegyně. Nebo myslíš že v autobusu můžeš říct že stejně tam jede ať tě odveze zadarmo? :D nebo v restauraci by jsme vlastně taky nemusely platit když stejně kuchař vaří pro ostatní :D to je logika :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.8.21 21:34
@Švédka87 píše:
@MKSP Pravidelně ne, protože to s mojí pracovní nepravidelnosti nejde, ale pokud jedu nikdy bych si o nic neřekla. Je mi totiž jedno zda jedu sama nebo s někým tu stejnou trasu. Na rozdíl od jiných asi tady. Musela bych se hanbou propadnout si o něco říct.

Ale to je velký rozdíl :mrgreen:
Když nekam jedu a kolega vím, že nemá odvoz, nabídnu mu, že ho vezmu a nic za to samo nechci.
Ale pravidelný svoz jsou jiné pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.8.21 22:30
@Švédka87 píše:
@ZustanSeMnou Vždyť je to úplně totéž jako kdyby jela sama. Stejně tu cestu musí jet tak jako tak. Pokud by někam zajizdela bylo by to o něčem jiném. Tohle je nenazranost s prominutím.

Mám nápad, začni do práce vozit kolegy že stejného místa a zadarmo.
Možná zanedlouho pochopíš princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.8.21 22:31

@Švédka87
Hanbou propadnout by se měla kolegyně, co se nechává zadarmo vozit do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
23.8.21 22:45
@Stevia píše:
Ale to je velký rozdíl :mrgreen:
Když nekam jedu a kolega vím, že nemá odvoz, nabídnu mu, že ho vezmu a nic za to samo nechci.
Ale pravidelný svoz jsou jiné pravidla.

Nicméně kolega by mel ty peníze nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.8.21 22:49

@j.a.n.i1 Ano,to by mělo být samozřejmostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
23.8.21 23:00
@Švédka87 píše:
@MKSP Pravidelně ne, protože to s mojí pracovní nepravidelnosti nejde, ale pokud jedu nikdy bych si o nic neřekla. Je mi totiž jedno zda jedu sama nebo s někým tu stejnou trasu. Na rozdíl od jiných asi tady. Musela bych se hanbou propadnout si o něco říct.

My jezdíme 17 let, 160 km denně. Když máš službu a řídíš, řídíš v jakémkoli počasí, máš za ty lidi odpovědnost, vyzvedáváš je různě po městě, ztrácíš tím čas, protože tak jedeš jinou trasou, čistíš po nich auto, protože nějaké smetí nanesou. Zaplatíš klidně 2 servisní prohlídky ročně, pneumatiky, pojištění, známku… Jistě - ty náklady bys měla, i kdybys jela sama. Ale ti pasažéři by také měli kromě benzínu náklady na svá auta. Někteří kolegové se jen vozí, nikdy neřídí, buď nemají auto anebo ho manžel nedovolí ojíždět. U nás se tenkrát nastavilo pravidlo ceny za auto a den, všichni s tím souhlasili, tak je to v pořádku. Pokud někomu vyhovuje něco jiného, tak ať to má jinak, nemusíš to odsuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 18:39

Devcata ozyvam se jak to dopadlo. V pondeli jsem se zminila o prispevku na benzin, ze by bylo dobre aspon to co projede za bus a v pohode, ze jasny, no problem. Je streda a nic. Ve ctvrtek a v patek nejezdi. Dnes jsme se bavili o investicich do aut a ani ji to netrklo a pripominat se nebudu. Kaslu na ni at si od pristiho tydne jezdi zase busem

• Citovat
  • Upravit
454
25.8.21 18:42

Až bude chtít svézt, tak jí připomeň, že jsi ji vezla ty a ty dny a slíbila ti přispět, tak až ti to dá, že jí zase vezmeš. Tyhle slibotechny jsou nejlepší :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 19:13
@Jeseterka píše:
Až bude chtít svézt, tak jí připomeň, že jsi ji vezla ty a ty dny a slíbila ti přispět, tak až ti to dá, že jí zase vezmeš. Tyhle slibotechny jsou nejlepší :roll:.

Ona ceka vzdy v domluveny cas a miste a urcite tam bude v pondeli cekat. Zvazuju jet v jiny cas, ale musim ji to napsat at tam neceka. Hamba by me fackovala na necem se domluvit a pak ticho po pesine, kdyz se o aute zrovna bavime :cert:

• Citovat
  • Upravit
5916
25.8.21 19:22
@Anonymní píše:
Ona ceka vzdy v domluveny cas a miste a urcite tam bude v pondeli cekat. Zvazuju jet v jiny cas, ale musim ji to napsat at tam neceka. Hamba by me fackovala na necem se domluvit a pak ticho po pesine, kdyz se o aute zrovna bavime :cert:
@Anonymní píše:
Ona ceka vzdy v domluveny cas a miste a urcite tam bude v pondeli cekat. Zvazuju jet v jiny cas, ale musim ji to napsat at tam neceka. Hamba by me fackovala na necem se domluvit a pak ticho po pesine, kdyz se o aute zrovna bavime :cert:

Já bych ji v pondělí ještě vzala a po cestě jí řekla že od zítřka ať na tebe nečeká, že budeš jezdit v jiný čas. Ať jezdí autobusem. Aspoň uvidíš její reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115859
25.8.21 19:25
@mamule42 píše:
Já bych ji v pondělí ještě vzala a po cestě jí řekla že od zítřka ať na tebe nečeká, že budeš jezdit v jiný čas. Ať jezdí autobusem. Aspoň uvidíš její reakci.

Proč lhát? Řekla bych na rovinu, že už ji nebudu vozit když nechce nic přispět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
25.8.21 19:25
@Anonymní píše:
Devcata ozyvam se jak to dopadlo. V pondeli jsem se zminila o prispevku na benzin, ze by bylo dobre aspon to co projede za bus a v pohode, ze jasny, no problem. Je streda a nic. Ve ctvrtek a v patek nejezdi. Dnes jsme se bavili o investicich do aut a ani ji to netrklo a pripominat se nebudu. Kaslu na ni at si od pristiho tydne jezdi zase busem

Škoda, že jste se hned nedohodly, kdy ti zaplatí dosavadní jízdy. Chtěla bych peníze vždy každý týden.
Ona ve čtvrtek a pátek do práce nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 20:25
@mamule42 píše:
@mamule42 píše:
Reakce
@ZustanSeMnou píše: Škoda, že jste se hned nedohodly, kdy ti zaplatí dosavadní jízdy. Chtěla bych peníze vždy každý týden.
Ona ve čtvrtek a pátek do práce nechodí?

Nechodi, ma pul uvazek. Dohodly vzdy posledni den jizdy a tj. streda a dnes nic. Cekala jsem ze ji to docvakne kdyz jsme se bavili o aute a investovani do nej a kde nic tu nic. V pondeli si o predesly tyden pripomenu a jestlu to budou ochomitacky okolo tak ji reknu at jezdi autobusem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová