Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Qwentin Jdu na vaginoplastiku a perineoplastiku. Porod masakr, svaly pánevního dna utržený, vevnitř to všechno padá, špatně zašitá hráz a další věci… Rozhoduji se ke komu. Otčenášek má dobré recenze, ale proč musíš po jeho operaci ještě jednou na zúžení? Já myslela, že to jeden doktor spraví všechno komplet. Kdy jsi na tom byla? Díky
@Hasil píše:
@Qwentin Jdu na vaginoplastiku a perineoplastiku. Porod masakr, svaly pánevního dna utržený, vevnitř to všechno padá, špatně zašitá hráz a další věci… Rozhoduji se ke komu. Otčenášek má dobré recenze, ale proč musíš po jeho operaci ještě jednou na zúžení? Já myslela, že to jeden doktor spraví všechno komplet. Kdy jsi na tom byla? Díky
To mne moc mrzí s tím porodem, nebyl náhodou vyvolávaný?
Já měla vyvolávaný a to bylo asi to nejhorší co mohlo dítě i já zažít, i proto jsem byla tak potrhaná. Porod byl drasťák. Na to zúžení už jdu jen sama kvůli sobě, chtěla bych mít užší vchod. Dělají se mi jakoby větry, které vycházejí zevnitř, hlavně když si ze sedu stoupnu. Otčenáška doporučuji, je výborný, empatický. V roce 2014,tuším…
@Qwentin porod VEXem + skákání na břicho, byl to horor a následky hrůza. Chci vyřešit jak funkci tak estetiku jednou operací pokud možno. Pomohla ta operace? Sex a citlivost je ok?
@Hasil Mně pouze tlačili na břicho, vex, to je ta pumpa? To asi nebylo příjemné..:-o.Ta estetika se zlepšila, samozřejmě to není tak, jako to bylo před porodem, ale rozhodně je to lepší, než když se mi ta rána rozpadla, hodně mi šili vnitřek ale i vnějšek. Tak pokud nemáš nějakou větší rupturu třeba II.nebo III. stupně, tak by to mohlo jít jednou operací, ale podle toho, co píšeš, to vypadá na více než jednu. Sex je ok, ale jsou tam u vchodu jakoby takové hrbolky, a jak jsem psala, pro mně je ten vchod ještě velký, (doktor se ptal, na jakou velikost přesně to chci zmenšit, takže je možnost to udělat podle přání pacientky, citlivost je v pořádku.
@JanetX ahoj,tak, co jsi se dneska dozvedela?
a jaky mas z dr. pocit?
Ahoj holky, me už to čeká příští úterý. Gynekolog mi na předoperačním sdělil, že k té plastice sveracu mi budou dělat i plastiku svalů, které mi tam malá utrhla, když se rvala na svět. Tak to bude asi masakr.
Teda…tak to držím palce, kdeže Ti to budou dělat? Jsem pak zvědavá, jak je po operaci, pokud se s námi podelis ![]()
@Anik6 na bulovce. Dám vám vědět. Sama vím, že informací o tomto moc není a za každou, kterou najdu jsem vděčná. I když mám tedy trochu jiný problém než vy, ale mi tu nejblíž.
@Anonymní píše:
@Anik6 na bulovce. Dám vám vědět. Sama vím, že informací o tomto moc není a za každou, kterou najdu jsem vděčná. I když mám tedy trochu jiný problém než vy, ale mi tu nejblíž.
Na Bulovce jsou prý dobrý. Budou tu rekonstrukci svalů dělat s tou síťkou nebo bez?
Děkuji Moc, moc mě to pomůže. me bude dělat vchod, hraz a sverace. 8.11.na urologii na Vinohradech.
@Anik6 taky celkem velký zásah. Snad nám to pomůže. Já jsem sice trochu nervózní, ale v podstatě už se nemůžu dočkat.
@Anonymní píše:
@Anik6 taky celkem velký zásah. Snad nám to pomůže. Já jsem sice trochu nervózní, ale v podstatě už se nemůžu dočkat.
Já se taky těším, doufám že se toho všeho zbavim. Držím palce a budu moc ráda, když se ozveš. ![]()
@Anonymní píše:
Já jdu taky příští týden - vchod, hráz, zadní plastika. Taky jsem nervózní, nevím jestli neuteču.