Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
13.6.12 21:27
@lucenka píše:
Ale děti si hledají jenom záminku k šikaně. Prošla jsem si na zakládce tvrdou šikanou kvůli brýlím - nosila je téměř půlka třídy, ale terčem posměchu jsem se stala já. Takže tady bych klidně věřila, že i děti z rozpadlých rodin šikanovali jejího kluka. Léčili si na něm své problémy.

stále trvám na tom, že kdyby nevybočovali špínou a pravděpodobně i :oops: smradem :oops: k šikaně by dojít nemuselo. Vždyť ona psala, že bydleli 100× hůř

• Upravit
46867
13.6.12 21:29
@sophinka píše:
stále trvám na tom, že kdyby nevybočovali špínou a pravděpodobně i :oops: smradem :oops: k šikaně by dojít nemuselo. Vždyť ona psala, že bydleli 100× hůř

Sophi ja si to myslim taky.
Kdyz jsem chodila na ZS, tak k nam cca v 5 tride prisla nova holka a strasne zapachala, hodne decek ze tridy se ji posmivalo jen kvuli tomu, takz ekdyby ta holka prisla do tridy poprve cista a vonava, tak pochybuju, ze by se ji posmivali.

• načítám...
lucenka
13.6.12 21:30
@sophinka píše:
stále trvám na tom, že kdyby nevybočovali špínou a pravděpodobně i :oops: smradem :oops: k šikaně by dojít nemuselo. Vždyť ona psala, že bydleli 100× hůř

Ale z fotek co sem dala, tak na výletech děti vypadali čistě. Nebo se podle tebe terčem šikany stávají jenom špinavci v nemoderním oblečení?

• Upravit
14809
13.6.12 21:30

@lucenka Oni šikanují hlavně toho, kdo se neumí bránit. Důvody jsou rozmanité - je příliš chytrý, má rovnátka, smrdí…A už to jede. No a nejhorší je právě to, když někdo řekne, že se té šikaně nediví, že se to dá pochopit, že se tomu mohlo zabránit…
Zkrátka jedinec s potřebou někoho šikanovat si najde svou oběť vždycky.

• načítám...
17124
13.6.12 21:33

@sophinka Taky souhlasím. Děti umí být vážně hodně zlý. Rozhodně to neschvaluju, šikana je strašná a je to na profackování -zjistit že moje dítě někoho škanuje a nebo naopak profackovat toho, kdo šikanuje třeb ato mý :pankac: Ale když jsem viděla fotky-naprosto chápu, že právě tyto děti někdo ve škole šikanoval :? :roll: A tomu se dalo zabránit, neni nutné odebírat je ze školy :think:

• načítám...
14809
13.6.12 21:33

@renč Jak jim dává učitelka losovat? Jestli řekneš, že dává spolužákům losovat, kdo bude sedět vedle té holčičky, tak je ta učitelka naprosto vymletá.

• načítám...
marra
13.6.12 21:35

Taky si myslim, ze se tomu dalo zabranit, zvlast se zakladatelcinou inteligenci.

• Upravit
marra
13.6.12 21:37
@eva valoi píše:
@renč Jak jim dává učitelka losovat? Jestli řekneš, že dává spolužákům losovat, kdo bude sedět vedle té holčičky, tak je ta učitelka naprosto vymletá.

To si nemyslim,u nas se losuje tak,aby kazdy sedel s kazdym.ne s jednim dotycnym,to je hloupost.

• Upravit
24379
13.6.12 21:39
@Kallkapa píše:
Vážně? Já si to právě nějak nedokážu představit, že je třeba plácnu deset dětí a jen jedno týrané - i to jedno týrané dítě je samozřejmě více než dost, ale nějak mi to nesedí, proč jednoho budu týrat (když mám k tomu sklony, jsem psychicky labilní atd atd.) a zbylých devět né? Furt nad tím přemýšlím, v případě je tolik „náhod“ tolik „záhad“ tolik pro mě nepochopitelných věcí.. fakt nevím co si o tom myslet. Hlavně já bych ani dítko partnerovi, který mlátil moje děti proboha nedala na celý víkend - donutila bych návštěvy pod dozorem nebo radši u mě doma ať je on na víkend než toto.. celé je to děs, hrůza a běs..Příspěvek upraven 13. 06. 12 v 20:08
a vzpomínáš si na kauzu s tím rakušákem?,,sklépmistr,,?Proč hyzdil jen jednu svoji dceru a jinak se o rodinu staral? dokonce o svoje syno-dcerovnuky? jen jsem ctěla
@eva valoi píše:
A holky, myslíte si, že když má někdo dvě děti s jedním chlapem, pak potrat s dalším chlapem a pak další dítě s dalším chlapem, tak je to lepší, než když má zakladatelka pět dětí a mají různé otce?

myslíte si, že je zakladatelka horší kvůli tomu, že měla dejme tomu 5 sexuálních partnerů a s každým má tedy potomka, než žena, která měla 10 sexuálních partnerů, dvě interrupce, ale nakonec se vdala a měla se svým mužem dvě děti…

Já jen abychom nebyly pokrytecké a nesoudily povrchně. Nebo která z nás je tady taková svatá Dala, že soudíme tyto věci?

nevím jestli lepší, ale rozodně né normální. Není normální, aby žena plodila děti s chlapama se kterýma není ani rok, u jednoho ani ne 3 měsíce. Co pochopím je žena, která porodí dítě a chlap se na ni vykašle a najde si chlama, kterého miluje A ON JI I DÍTĚ a další dítě si udělaji SPOLEČNĚ,popřípadě i více, chlap umře a za x dlouhou domu pozná jiného muže a bude chtít s ním spojit život dítětem…to je ok, ale promiskuita ze které vznikají neustále děti neni normální!!!A né, neměla jít na potrat, ale měla brát anti a ne si myslet jak sama řekla že je po třetím neplodná :cert:…takže než zažneš obhajovat nový život a že plodit děti je to nej tak si v hlavě srovnej jestli ten nový život vznikl z hlouposti a nezodpovědnosti, nebo protože se to stát mělo.

• načítám...
14809
13.6.12 21:39

@renč Tak to jo. Špatně jsem to pochopila.

• načítám...
14809
13.6.12 21:41

@wildcherry Ale jo, wildcherry, tohle jsi napsala docela dobře.

• načítám...
14809
13.6.12 21:44

@renč Právě jsem tady někde na začátku psala, že znám jednu Mudr. a jednu překladatelku/tlumočnici, co mají také doma cirkus na kolečkách a děti zrovna moc pěkný oblečení taky nemají. Ony to totiž vůbec nevidí. A vůbec jim nevadí, že třeba se ten svetr už dávno nenosí, že je zapranej apod. Prostě to vůbec nevidí.

• načítám...
72
13.6.12 21:45

Já teda upřímně nechápu, co má chudoba společného se špínou?!
To, že někdo nemá peníze, neomlouvá to, že detí chodí špinavé a ve špinavém oblečení.

Vyprat, nebo doma uklidit není otázka peněz přeci, něják mi to hlava nebere…

A neumím si představit, jak dlouho je to dítě nemyté, že ostatním smrdí, ty ženský by se měly hanbou propadnout! :oops:

• načítám...
2041
13.6.12 21:46

Nečetla jsem pár desítek stránek, dřív jsem byla v obraze. Fotky z výletů jsou naprosto super! Děti jsou šťastné a moc krásné, ten maličký je úžasný :hug: Ale když si ho přestavím, jak se radoval z balónků a pak musel zase zpátky, je mi z toho smutno. Držím moc palce.
Jinak k té čistotě, malý má každý den čisté věci, převlíkám v poledne, když jdeme do školky, je mi trapně, jak je špinavý a klidně by mohl být převlečen i častěji. Prostě malé děti se špiní a přece ho na fotky nebude převlíkat, napadlo taky všechny ty paní chytré a pořádkumilovné, že děti jsou prostě děti a je jim fuk, že jsou špinavé, hlavně, že jsou šťastné? A kolik z vás podniklo takovou super dobrodružnou výpravu? Děti mají zážitky na celý život. A zkuste prát pro tolik dětí a převlíkat je každé tři hodiny, protože přesně tak by to u nás bylo. Myslím, že paní má děti ráda, věnuje se jim, asi by si zasloužili víc klidu a takového toho rodinného zázemí bez střídání tatínků, ale třeba jí to teď vyjde, malý se brzy vrátí a konečně budou rodina. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: držím palce.

• načítám...
46867
13.6.12 21:52

Kouknete, co tahle matka tvrdi :)

http://tn.nova.cz/…en-vrci.html

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí