Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@etatinek To se omlouvat nemusíš, jenom jsem to uváděla na pravou míru
Přece se teď nevzdám, když jsem to dotáhla tam, kam jsem chtěla ![]()
@Anonymní píše:
@etatinek To se omlouvat nemusíš, jenom jsem to uváděla na pravou míruPřece se teď nevzdám, když jsem to dotáhla tam, kam jsem chtěla
Gratuluji. To je doma klídek božský, co?
![]()
Najednou zjistíš, kolik problémů Ti v životě ubylo a kolik jsi jich musela řešit totálně zbytečně. Kolik práce domácích Ti ubylo a kolik máš času pro sebe…Tak si teď hezky užívej a chlapy na nějakou dobu radši jako milence, nežli do baráku (tak to dělám od podzima minulého roku já a jsem naprosto ready, neměnila bych
)
@Anonymní píše:
Teda to by mě vážně zajímalo, proč se někteří chlapi chytnou za nos, až když je člověk vyloženě pošle k čertu. Najednou se dal najít celý volný den pro malého, najednou šla vyměnit baterie v kuchyni a splachování na WC, dokonce mi za 3000,– nakoupil pleny, jídlo, bačkůrky atd. pro malého, na pondělí má dohodnuté hned dva pracovní pohovory, hlídání malého když budu pracovat není problém, vážně žasnuA toho popela, co si nasypal na hlavu, to tu budu drhnout snad měsíc
No, i kdyby byl ze zlata, tak ho nechám aspoň tři měsíce vydusit a uvidím, jestli tu proměnu myslí vážně.
jen mu pořádně nalož ![]()
@Anonymní píše:
Teda to by mě vážně zajímalo, proč se někteří chlapi chytnou za nos, až když je člověk vyloženě pošle k čertu. Najednou se dal najít celý volný den pro malého, najednou šla vyměnit baterie v kuchyni a splachování na WC, dokonce mi za 3000,– nakoupil pleny, jídlo, bačkůrky atd. pro malého, na pondělí má dohodnuté hned dva pracovní pohovory, hlídání malého když budu pracovat není problém, vážně žasnuA toho popela, co si nasypal na hlavu, to tu budu drhnout snad měsíc
No, i kdyby byl ze zlata, tak ho nechám aspoň tři měsíce vydusit a uvidím, jestli tu proměnu myslí vážně.
Ach jo, jak dlouho a kolikrát tě ještě bude muset potrápit, než pochopíš, že by ti bez něj bylo líp? Já tomu dávám tak do měsíce a už tu budeš zase psát, že odjel za Karlem nebo se chová tak a tak. Jak myslíš. Ale já bych mu ten popel nežrala už.
@ArankaC. píše:
Ach jo, jak dlouho a kolikrát tě ještě bude muset potrápit, než pochopíš, že by ti bez něj bylo líp? Já tomu dávám tak do měsíce a už tu budeš zase psát, že odjel za Karlem nebo se chová tak a tak. Jak myslíš. Ale já bych mu ten popel nežrala už.
Koukám tady někdo zas nečte až do konce ![]()
V pohodě, je to dlouhá diskuze @ArankaC.
@mooch Děkuji
@Yvonne Mám tu božský klídek, už si našel i bydlení a práci, takže se zdá, že ten rozchod vstřebal a pochopil, chová se velice slušně
Na oplátku může vídat malého téměř obden, stejně mám i své aktivity a ten boží klídek doma je k nezaplacení
Postel dnes po týdnu budu stěhovat tam, kde byla, ať si na mou noční společnost malej zbytečně moc nezvyká
Myslím, že teď už to zvládnu ![]()
no supeeer. zvladaš to na vybornou. teda sama nevim, jak bych to zvladla. je dobry, jak vychazite. super ![]()
Ahoj zakladatelko ![]()
Byla jsem tři týdny bez počítače, ale jak tady čtu, všechno jsi zvládla na jedničku a smekám před tebou. Jsi silná, hrdá a inteligentní ženská!
Prostě jsi jedna z těch, které pochopily, že život může být lepší bez někoho, kdo tě akorát vysává
Přeji hodně štěstí ![]()
Tak už se smířil s rozchodem… Tím pádem na mně nemá proč být milej… No snad se to časem srovná. Díky za podporu milí emimiňáci ![]()
@Anonymní píše:
Tak už se smířil s rozchodem… Tím pádem na mně nemá proč být milej… No snad se to časem srovná. Díky za podporu milí emimiňáci
Ale ale, podívejme se, copak ti provádí??
![]()
@Anonymní píše:…hm
Tak už se smířil s rozchodem… Tím pádem na mně nemá proč být milej… No snad se to časem srovná. Díky za podporu milí emimiňáci