Podvádění mi dělá dobře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
2.2.17 13:46
@zoidberg píše:
Mi to zase tak zvláštní nepřipadá. To spíše kdyby tu nějaká napsala, že je svému manželovi věrná, to by bylo teprve divné a k neuvěření :mrgreen:
Spadáš do naprosté šedi průměru, pokud ti to vyhovuje, každému co jeho jest…
:mrgreen: tak tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.2.17 13:48
@zoidberg píše:
Mi to zase tak zvláštní nepřipadá. To spíše kdyby tu nějaká napsala, že je svému manželovi věrná, to by bylo teprve divné a k neuvěření :mrgreen:
Spadáš do naprosté šedi průměru, pokud ti to vyhovuje, každému co jeho jest…

Jsem svému manželovi věrná. Jsem divná? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
2.2.17 13:49
@nostress píše:

Nejsi, jen jsme se zatím míjeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 13:52
@nostress píše:

teda podle statistiky je už počet rozvodů nad 50%, a nevěru přiznalo v průzkumech už také více než 50% lidí. Takže ano, už patříš do menšiny. A kdo nejde s hlavním davem je „divný“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.2.17 13:53
@zoidberg píše:
Nejsi, jen jsme se zatím míjeli ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 13:57

@nostress @jakanas @zoidberg
No, když už jsme u toho - zkuste napsat, třeba anonymně, kolik let jste ve vztahu a kolikrát jste byli nevěrní (počet partnerů, ne počet sexíků).
Já - 17 let vdaná, 3× nevěrná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.17 14:00

Já vdaná 15 let a měla jsem (a mám) jen 1 milence
 Nela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.17 14:01

20let vdaná,5 milenců.

• Citovat
  • Upravit
6006
2.2.17 14:03
@Anonymní píše:
@nostress @jakanas @zoidberg
No, když už jsme u toho - zkuste napsat, třeba anonymně, kolik let jste ve vztahu a kolikrát jste byli nevěrní (počet partnerů, ne počet sexíků).
Já - 17 let vdaná, 3× nevěrná

Dělá se tu anketa :lol:?
Ve vztahu 13,5 roku, věrná :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 14:04

35 let vdaná, 0 milenců. ;)

• Citovat
  • Upravit
6611
2.2.17 14:20

17 let ve vztahu a věrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 14:20

Tak zatím je to 50 na 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
2.2.17 14:27

Zakladatelko…no co dodat, jsi naivní, když myslíš, že se ti to povede utnout…nepovede, tři roky je dlouhá doba. Pohoříš na tom, tvoje nevěra ti dobíjí baterky, až dobíječku odpojíš, půjde tvoje unylé manželství do kopru :think: Udělala si chybu. Jsi bohužel typ, co podlehl…Nevěru odsuzuji, protože jsem tím prošla a stálo mě to moc a moc…na druhou stranu, když se do takové diskuze začnou hlásit skautky :lol: co nikdy nikoho nepodvedly, tak jim závidím jejich čistotu, ale často přemýšlím, jaké jsou? :think: Já jsem bohužel typ - bonbon pro vosy :mrgreen: I když se tvářím nepřístupně, často po mě chlap vystartuje…naposled týpek v půjčovně lyží, naprosto nebyl můj typ, ale jeho lísavost byla hrozná. Objednání lyží pro dítě mi tak trvalo 15 minut, protože se mě snažil sbalit. Stačilo podat prst a asi by mě tam ohnul za pultem :oops: Byla jsem na něj dost „vostrá“, evidentně má rád ostré typy, zítra tam jdu pro ty lyže :roll: tak snad tam bude někdo jiný.
Jinak tě chápu, někdo to tak má, že ty pudy jsou silnější…zažila jsem to kdysi dávno a dopadlo to blbě, moc blbě…Jestli chceš vědět realitu, tak písni SZ nechci to tu rozebírat věřejně. Poučilo mě to natolik, že jsem sama k sobě tvrdá…laškovat s chlapy - ano v běžném životním provozu, přináší to samo různé výhody :mrgreen:
Ale jinak si je držím na metr od sebe, aby jsem nepodlehla mámení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
2.2.17 14:35
@alisekR píše:
Zakladatelko…no co dodat, jsi naivní, když myslíš, že se ti to povede utnout…nepovede, tři roky je dlouhá doba. Pohoříš na tom, tvoje nevěra ti dobíjí baterky, až dobíječku odpojíš, půjde tvoje unylé manželství do kopru :think: Udělala si chybu. Jsi bohužel typ, co podlehl…Nevěru odsuzuji, protože jsem tím prošla a stálo mě to moc a moc…na druhou stranu, když se do takové diskuze začnou hlásit skautky :lol: co nikdy nikoho nepodvedly, tak jim závidím jejich čistotu, ale často přemýšlím, jaké jsou? :think: Já jsem bohužel typ - bonbon pro vosy :mrgreen: I když se tvářím nepřístupně, často po mě chlap vystartuje…naposled týpek v půjčovně lyží, naprosto nebyl můj typ, ale jeho lísavost byla hrozná. Objednání lyží pro dítě mi tak trvalo 15 minut, protože se mě snažil sbalit. Stačilo podat prst a asi by mě tam ohnul za pultem :oops: Byla jsem na něj dost „vostrá“, evidentně má rád ostré typy, zítra tam jdu pro ty lyže :roll: tak snad tam bude někdo jiný.
Jinak tě chápu, někdo to tak má, že ty pudy jsou silnější…zažila jsem to kdysi dávno a dopadlo to blbě, moc blbě…Jestli chceš vědět realitu, tak písni SZ nechci to tu rozebírat věřejně. Poučilo mě to natolik, že jsem sama k sobě tvrdá…laškovat s chlapy - ano v běžném životním provozu, přináší to samo různé výhody :mrgreen:
Ale jinak si je držím na metr od sebe, aby jsem nepodlehla mámení :nevim:

Tipuju, že úplně normální ženské stejně jako ty nevěrné :mrgreen:. Jen si možná víc (respektive lépe) vybírají :lol:. Mně se třeba jen tak někdo nelíbí, takže to riziko nevěry je u mě malé. Ale nikdy neříkám nikdy - třeba to ještě přijde :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.2.17 14:40
@alisekR píše:
Ale jinak si je držím na metr od sebe, aby jsem nepodlehla mámení :nevim:

Sorry jako, ale věk skautky už mám dlouho za sebou. Můžu tě ubezpečit, že
když bych chtěla, tak můžu manžela podvádět sedm dnů v týdnu. Jestli jsi teda chtěla naznačit, že svým manželům jsou věrné vlastně „z donucení“jenom ty ženy, o které by si nikdo neopřel ani kolo. A to ani nemusím laškovat s chlapy,
a kvůli výhodám už vůbec. Krom toho, v dnešní době najít někoho na sex, to je ta nejjednodušší věc na světě. S tím bych se opravdu ani nechlubila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí