Podvádění mi dělá dobře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
2.2.17 14:40

21 roků vdaná, věrná
Za mého muže si čárku napište taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
2.2.17 14:49

Já myslím, že podvádějí ženy přitažlivé, i ženy méně zajímavé. Že to zkrátka závisí především na přístupu každé z nich. A hlavně, každý prochází jiným životním příběhem, to, že žena povolí, k tomu nahrává víc faktorů. Ten chlap jí trochu přitahuje, potřebuje odreagování, nemá nejspíš svoje potřeby plně uspokojené a chce zkusit změnu. Někdo to bere jako příjemnou a neškodnou změnu života, pro někoho je to takové škobrtnutí, které jim rozvrátí vztah. A někomu je to naprosto jedno…

Jinak já už 18 let vdaná/ podvod 0 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 14:50

4:3 v anketě, ale už se nám sem přihlásila další nevěrnice. Takže zase 4:4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7663
2.2.17 14:51

32 let, 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
2.2.17 14:52

7 let vztah 2 roky manželé 0 milenců - věrná jak pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 14:53

@nostress víš, mně fakt dělá dobře, že má můj šéf o mě pořád zájem. Je to pohledný, příjemný chlap, určitě by si mohl vybírat. Ale nás zkrátka něco podvědomého přitahuje. A to, že se věnuje zrovna mě, to mi lichotí a dělá dobře. Já vím, jsem fakt blbá.

• Citovat
  • Upravit
7663
2.2.17 14:55
@Anonymní píše:
@nostress víš, mně fakt dělá dobře, že má můj šéf o mě pořád zájem. Je to pohledný, příjemný chlap, určitě by si mohl vybírat. Ale nás zkrátka něco podvědomého přitahuje. A to, že se věnuje zrovna mě, to mi lichotí a dělá dobře. Já vím, jsem fakt blbá.

Třeba to zkoušel i na jiné ve firmě a Ty jediná ses chytla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004

22 let, věrná.
Ono, když se na vztahu pracuje, tak to vůbec nemusí být nuda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918

22 let v manzelstvi -nikdy neverna, to same manzel.
My u nas doma rikame, slovy jednoho`herce, ze nepotrebujeme chodit na hamburgry, kdyz mame doma stavnaty steak. Nerikam, ze me cizi chlapy nelakaji, ale za tu bolest, co bych zpusobila cloveku, ktery pro me v zivote, tak moc dela, mi to nestoji.
Na druhou stranu nikoho neodsuzuji a chapu, ze pokud clovek neni stastny, tak lze uklouznout jedna dve. A proste dobry sex a vzruseni je prirozena a prijemna vec v zivote lidi a i potrebna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 14:58

16 let, věrná (byl i můj první, takže zároveň i jediný), 2 děti

• Citovat
  • Upravit
8927
2.2.17 14:59

11 let, 0

Nelo, utni to v nejlepším, bude to bolet, ale třeba to zlepší váš manželský život. Lepší, než kdyby se to provalilo. :think: Je vidět, že nad tím přemýšlíš, tak je asi už možná čas.

Příspěvek upraven 02.02.17 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 15:00

Přiznávám se bez mučení- jsme spolu 9 let, 2× jsem podvedla (ani o jednom neví, uffff)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.17 15:04

@badela utnu. Fakt jsem potřebovala popostrčit a dodat sílu, já si plně uvědomuji, co jsem provedla za hovadinu. A musím se k tomu postavit čelem, být rozumná a zachránit co mám. Opravdu díky za rady, dám si termín (třeba do konce února), opravdu budu jednat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

15 let vztah a skóre 3:1. Manželka ví jen o 1 (já tedy taky :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
1247

Manželka za všechny prachy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat