Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že podvádějí ženy přitažlivé, i ženy méně zajímavé. Že to zkrátka závisí především na přístupu každé z nich. A hlavně, každý prochází jiným životním příběhem, to, že žena povolí, k tomu nahrává víc faktorů. Ten chlap jí trochu přitahuje, potřebuje odreagování, nemá nejspíš svoje potřeby plně uspokojené a chce zkusit změnu. Někdo to bere jako příjemnou a neškodnou změnu života, pro někoho je to takové škobrtnutí, které jim rozvrátí vztah. A někomu je to naprosto jedno…
Jinak já už 18 let vdaná/ podvod 0 ![]()
4:3 v anketě, ale už se nám sem přihlásila další nevěrnice. Takže zase 4:4
@nostress víš, mně fakt dělá dobře, že má můj šéf o mě pořád zájem. Je to pohledný, příjemný chlap, určitě by si mohl vybírat. Ale nás zkrátka něco podvědomého přitahuje. A to, že se věnuje zrovna mě, to mi lichotí a dělá dobře. Já vím, jsem fakt blbá.
@Anonymní píše:
@nostress víš, mně fakt dělá dobře, že má můj šéf o mě pořád zájem. Je to pohledný, příjemný chlap, určitě by si mohl vybírat. Ale nás zkrátka něco podvědomého přitahuje. A to, že se věnuje zrovna mě, to mi lichotí a dělá dobře. Já vím, jsem fakt blbá.
Třeba to zkoušel i na jiné ve firmě a Ty jediná ses chytla…
22 let, věrná.
Ono, když se na vztahu pracuje, tak to vůbec nemusí být nuda ![]()
22 let v manzelstvi -nikdy neverna, to same manzel.
My u nas doma rikame, slovy jednoho`herce, ze nepotrebujeme chodit na hamburgry, kdyz mame doma stavnaty steak. Nerikam, ze me cizi chlapy nelakaji, ale za tu bolest, co bych zpusobila cloveku, ktery pro me v zivote, tak moc dela, mi to nestoji.
Na druhou stranu nikoho neodsuzuji a chapu, ze pokud clovek neni stastny, tak lze uklouznout jedna dve. A proste dobry sex a vzruseni je prirozena a prijemna vec v zivote lidi a i potrebna.
16 let, věrná (byl i můj první, takže zároveň i jediný), 2 děti
11 let, 0
Nelo, utni to v nejlepším, bude to bolet, ale třeba to zlepší váš manželský život. Lepší, než kdyby se to provalilo.
Je vidět, že nad tím přemýšlíš, tak je asi už možná čas.
Příspěvek upraven 02.02.17 v 15:00
Přiznávám se bez mučení- jsme spolu 9 let, 2× jsem podvedla (ani o jednom neví, uffff)
@badela utnu. Fakt jsem potřebovala popostrčit a dodat sílu, já si plně uvědomuji, co jsem provedla za hovadinu. A musím se k tomu postavit čelem, být rozumná a zachránit co mám. Opravdu díky za rady, dám si termín (třeba do konce února), opravdu budu jednat.
15 let vztah a skóre 3:1. Manželka ví jen o 1 (já tedy taky
)