Podvádění mi dělá dobře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
2.2.17 18:44

No ty blaho asi plati, ze kdo nepodvadi, je podvadenej. masakeeeer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 18:47

Tak 9:10 pro nevěrníky ze do strany 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
155
2.2.17 18:54
@Anonymní píše:
Holky, chci se svěřit a poprosit o názor, co s tím. Uvědomuji si, jak obrovskou chybu dělám. Ale nevím, jak dál.
Mám bezproblémovou rodinu, jsem už 15 let vdaná, máme dvě děti. Můj chlap je v pohodě, má mě rád a já jeho taky. Ale… V práci mi můj šéf vyjádřil náklonnost. A já ztratila hlavu. Nejdřív jsem se tam zdržela při papírování, dali jsme si skleničku, pohladit mě a já byla neskutečně vzrušená. To zakázané ovoce mi opravdu chutnalo. Sešli jsme se znovu, nebylo jen pohlazení, přišlo vášnivé líbání. A takhle se vztah vyvíjel, až jsme se začali milovat. Nádherně, vášnivě. Ale… Ale oba máme rodinu, o kterou nechceme přijít. Ani jeden z nás nechce nic měnit. Zkrátka spolu vstoupíme do jiného, zakázaného světa, neskutečně si to užíváme, ale v okamžiku, kdy místo činu opustíme, se oba vracíme do reality. A žijeme si normálně svým životem. Už se takhle scházíme tak 2× do měsíce, skoro 3roky. A já ani on to nedokážeme utnout, neskutečně to mezi námi jiskří. Ale doma přepnu, a vnímám, jak miluji svoji rodinu. Jsem fakt polygamní cvok? Žiju dva paralelní životy a neumím s tím nic dělat. Zažila jste to taky některá? Jaký je váš názor? Říkejte mi prosím Nelo, omlouvám se za anonym, ale…

ahoj nelo, chtěl bych ti jen napsat prožívám ted tu situaci kdy to u manželky prasklo, zkus opravdu zapřemýšlet co by mohlo následovat, kdyby se to profláklo, myslím si že jsi na hodně tenkým ledě, my jsme spolu taky 15 let, dvě děti, nechlastám, nefetuju za babama nelítám, svoji ženu jsem vždy miloval, nikdy jsem jí neublížil nebyl na ní hrubý a rodina pro mě vždy byla vše, i přesto jsme zřejmě upadly do nějakého stereotypu a manželka to vyřešila milencem, co se děje ted je děs, nezvládla to a bezhlavě se zamilovala, skončí to rozvodem, já bych na tvým místě přemýšlel jestli mi to riziko za to stojí, ale je to jen můj názor aby jsi to trochu viděla z té druhé strany, když jsem se to dověděl, neumíš si představit jak to chlapa zasáhne, věř že je to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
2.2.17 19:05

12 rok manzele. Milencu 0. A na 99% verim ze i manzel 0 milenek. On mi na toto tema totiz rika, ze mu to za to nestoji, protoze kdybych na to prisla tak by jsme sli 100% od sebe a i kdyby chtel zpatky tak vi, ze bych ho nevzala i kdybych chtela dily moji tvrdohlavosti. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 19:19
@535 píše:
ahoj nelo, chtěl bych ti jen napsat prožívám ted tu situaci kdy to u manželky prasklo, zkus opravdu zapřemýšlet co by mohlo následovat, kdyby se to profláklo, myslím si že jsi na hodně tenkým ledě, my jsme spolu taky 15 let, dvě děti, nechlastám, nefetuju za babama nelítám, svoji ženu jsem vždy miloval, nikdy jsem jí neublížil nebyl na ní hrubý a rodina pro mě vždy byla vše, i přesto jsme zřejmě upadly do nějakého stereotypu a manželka to vyřešila milencem, co se děje ted je děs, nezvládla to a bezhlavě se zamilovala, skončí to rozvodem, já bych na tvým místě přemýšlel jestli mi to riziko za to stojí, ale je to jen můj názor aby jsi to trochu viděla z té druhé strany, když jsem se to dověděl, neumíš si představit jak to chlapa zasáhne, věř že je to peklo

Tak ono už to totiž dnes je pro tu ženskou celkem jedno. Děti dostane z 90% ona, takže o ně nepřijde, dostane polovinu majetku o který se většinou z větší části zasloužil muž a po citové stránce už náhradu má. Takže ona strádat nebude v ničem a ty si trhni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
2.2.17 19:30
@Chauvinist píše:
Jemná a vznešená nevěra rodině neublíží a tělu prospěje. Hlavní je neriskovat moc a nepřehánět, aby to neprasklo ani náhodou.
Dělalo se to tak vždycky. Jen se o tom teďka zbytečně moc kecá :nevim:

Píše na epipi a na fejsbůčku a všude samý stopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 19:35
@Swift píše:
Píše na epipi a na fejsbůčku a všude samý stopy.

moje řeč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 20:05
@jdukolem píše:
moje řeč :think:

A jak tys přišla na to že tvůj muž někoho má? Přišlas na to, nebo prostě odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
155
2.2.17 20:06
@jakanas píše:
Tak ono už to totiž dnes je pro tu ženskou celkem jedno. Děti dostane z 90% ona, takže o ně nepřijde, dostane polovinu majetku o který se většinou z větší části zasloužil muž a po citové stránce už náhradu má. Takže ona strádat nebude v ničem a ty si trhni. :palec:

no co na tohle říct, tak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 20:09
@jakanas píše:
A jak tys přišla na to že tvůj muž někoho má? Přišlas na to, nebo prostě odešel?

už jsem ti to psala - povzpomínej.. ;)
ne on odejít nechtěl, byl odejit, jinak se doma držel jako klíště a vracel se jak Lassie :P
a přišla jsem na to velmi snadno - ve tři ráno mu začal zvonit mobil- jeho to neporbudilo, mě jo.. tak jsem to šla vypnout a hele ona milenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
2.2.17 20:29

Mila Nelo,
jednoduše si zkus predstavit, jak svym detem vysvetlujes, žes jim znicila rodinu, odrovnala tatinka a poslapala domov, kvuli š. ku se svym šéfem, zatimco oni byli doma a tesili se na tebe… Ale stalo to za to, protoze to bylo tak super…tak o co jde, to prece pochopi, ze jo? :pankac:
Mozna ti to pomůže…
Ps.: chudak tvuj muž, kdyby to delal on, tak by ti to nevadilo, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snaduzvklidu
2.2.17 20:44
@jakanas píše:
Tak ono už to totiž dnes je pro tu ženskou celkem jedno. Děti dostane z 90% ona, takže o ně nepřijde, dostane polovinu majetku o který se většinou z větší části zasloužil muž a po citové stránce už náhradu má. Takže ona strádat nebude v ničem a ty si trhni. :palec:

A přinejhorším jí bydlení zaplatí stát a výživu pro děti má taky jistou, pokud dárce-bankomat není asociál. Dovolím si zde postnout něco velmi rozumného a pravdivého:

*Podle D. Amnea tzv. civilizace vznikla asi před třemi až pěti tisíci lety (v závislosti na lokalitě, kdy se začala uplatňovat patriarchální dohoda mezi mužem a ženou). Došlo k regulaci předtím nevázané ženské sexuality; muži požadovali věrnost a za to ochraňovali, zaopatřovali a všestranně se starali o svoji rodinu, o děti, o nichž věděli, že jsou jejich vlastní. Muži v rámci patriarchátu začali všestranně „podnikat“ a od té doby nastal nevídaný rozvoj staveb, techniky, vědy, kultury a umění. Před obdobím civilizace děti patřily jen matce a při jejím úmrtí byli za nejbližší příbuzné dětí považováni matčini bratři a sestry – nikoliv otec, neboť ten byl nejistý. Tak tomu stále je u některých primitivních společností (kmenů) v Africe, na Nové Guinei a v Amazonii. Tyto společnosti stále žijí na úrovni doby kamenné.3

Nabídneme zde i stručnější pohled na problém z velmi nedávné doby. Citujeme: Věrné manželky se chovají tak, že jejich manželé vědí, kdo jsou jejich děti, a tak motivují otce do dětí investovat. Bylo to důležité pro ženy – alespoň do doby nástupu sociálního státu – jinak by totiž byly ponechány svému osudu a musely by se starat samy. Intuitivně rozpoznaly, že jde o obchod: vyměnily svoji vlastní potřebu sexuální variety za ochranu a zaopatření.4

Zdá se, že 3 000–5 000 let je patrně příliš krátká doba na důkladné uložení behaviorálních vzorců do genetické výbavy. S nástupem sociálního státu zajišťujícího matky samoživitelky se aktivují archaické mechanismy z doby předcivilizační*

Zakladatelko, nepřestávej. Nemáš důvod! :lol:

• Citovat
  • Upravit
6006
2.2.17 21:06

@Snaduzvklidu Spíš bych to viděla tak, že dnes se už to otcovství dá jednoduše zjistit z analýzy DNA - takže ta dříve tolik důležitá ženská věrnost z té čistě „obchodní stránky“ pozbyla smyslu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snaduzvklidu
2.2.17 21:24
@Alinal píše:
@Snaduzvklidu Spíš bych to viděla tak, že dnes se už to otcovství dá jednoduše zjistit z analýzy DNA - takže ta dříve tolik důležitá ženská věrnost z té čistě „obchodní stránky“ pozbyla smyslu ;).

Dobře, ale to nijak nesnižuje tu biologicky podmíněnou bolest a vztek paroháče, o kterých píše 535. Mně když se to stalo, tak jsem normálně chvíli přemýšlel, jestli moje děti jsou vlastně moje děti! No jsou, to je vidět i bez testů. Špatně se to vysvětluje :). Já chci prostě jen říct, že zakladatelka se vlastně nemá čeho bát, protože, i kdyby to prasklo a její manžel jí ve vzteku vykopnul nebo opustil, tak to neohrožuje existenci její a jejich dítěte. A ona to ví, jinak by to s největší pravděpodobností nedělala.

• Citovat
  • Upravit
6006
2.2.17 21:41
@Snaduzvklidu píše:
Dobře, ale to nijak nesnižuje tu biologicky podmíněnou bolest a vztek paroháče, o kterých píše 535. Mně když se to stalo, tak jsem normálně chvíli přemýšlel, jestli moje děti jsou vlastně moje děti! No jsou, to je vidět i bez testů. Špatně se to vysvětluje :). Já chci prostě jen říct, že zakladatelka se vlastně nemá čeho bát, protože, i kdyby to prasklo a její manžel jí ve vzteku vykopnul nebo opustil, tak to neohrožuje existenci její a jejich dítěte. A ona to ví, jinak by to s největší pravděpodobností nedělala.

Já to naprosto chápu - toho podvedeného to bolí vždy - ať už jde o muže či o ženu. Ale zatímco v minulých dobách ten imperativ věrnosti platil výhradně pro ženu (a ty důvody byly naprosto praktické) a muž si v tomto ohledu v zásadě dělal co chtěl, dnes už je to jinak ;).

Příspěvek upraven 02.02.17 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria