Podvádění mi dělá dobře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
2.2.17 21:48

Pokud vám to vyhovuje tak, jak to je, tak proč ne, ale bála bych se, že to praskne. Zřejmě Tě ten milenecký vztah nabíjí, dodává Ti sílu do života, to, že svého muže podvádíš nebudu komentovat ani soudit, je to Tvůj život…

• Citovat
  • Upravit
6611
2.2.17 21:54
@jdukolem píše:
už jsem ti to psala - povzpomínej.. ;)
ne on odejít nechtěl, byl odejit, jinak se doma držel jako klíště a vracel se jak Lassie :P
a přišla jsem na to velmi snadno - ve tři ráno mu začal zvonit mobil- jeho to neporbudilo, mě jo.. tak jsem to šla vypnout a hele ona milenka…

a to se ti jako ozvala? zvedl to někdo a ona spustila? nebo ses ozvala a ona ti to vyklopila? Nebo ji měl v seznamu označenou jako milenka? Třeba moje žena by mi nikdy telefon nezvedla, max by ho přehodila polštářem ( už třeba proto že by se do něho nedostala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 22:00
@jakanas píše:
a to se ti jako ozvala? zvedl to někdo a ona spustila? nebo ses ozvala a ona ti to vyklopila? Nebo ji měl v seznamu označenou jako milenka? Třeba moje žena by mi nikdy telefon nezvedla, max by ho přehodila polštářem ( už třeba proto že by se do něho nedostala)

ne volala jemu chtěla jsem to jen vytípnout, my s tím neměli problém a upřímně nikdy jsem do jeho telefonu nešla nebyl důvod a ani mě to nelákalo… on ji tam měl jako Verunka- miláček (jméno změněno) to ti pak nedá se nepodívat a nebo mě to pak už nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 22:13
@jdukolem píše:
ne volala jemu chtěla jsem to jen vytípnout, my s tím neměli problém a upřímně nikdy jsem do jeho telefonu nešla nebyl důvod a ani mě to nelákalo… on ji tam měl jako Verunka- miláček (jméno změněno) to ti pak nedá se nepodívat a nebo mě to pak už nedalo.

to je trouba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 22:20
@jakanas píše:
to je trouba :-)

měl zatmění.. blbec.. co jinýho..a ani jeden z nich neměl " trochu štábní kultury" ani ona - že volala domů a ani on - že ji tam neměl jako „karla “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 22:26

Taky mám v telefonu jednoho " karla" a navíc žena se mi zobrazuje jako Adam:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 22:27
@jakanas píše:
Taky mám v telefonu jednoho " karla" a navíc žena se mi zobrazuje jako Adam:-) :lol:

karel je celkem profláklý :lol: doporučuju přejmenovat na béďu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.2.17 22:46

Nee já tam mám přímo Karla - ženské jméno… zakodován je vněm pin na moji starou kreditku, co už nemám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.17 23:27
@jakanas píše:
Nee já tam mám přímo Karla - ženské jméno… zakodován je vněm pin na moji starou kreditku, co už nemám:-)
:lol: jo takhle
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.17 23:43
@Anonymní píše:
@dedrichov já s tím asi fakt začnu něco dělat, protože opravdu on má tři děti, já dvě, oba máme partnery. A to všechno odstrkuji a nechám se unést pudy. Vzrušení je sice krásné, ale musím to odbourat. Ale přiznávám, že takové vzrušení jaké se šéfem prožívám, takové s manželem ani náhodou. Prostě jsem jak primitiv, co upřednostňuje páření. A potřebuji fakt otevřít oči, proto jsem ráda za vaše názory.
Nela

Ty jo, ten tvuj sef musi byt ale samec. Chapu prvotni vzruseni, kdyz na to jdete hupnout poprve, nebo dejme tomu jeste po pate… ale po 100× by to bylo vzrusujici jako schnouci nater na lavicce.

Nejak se mi nechce verit, ze by ten sex byl tak uzasny, ze i po 3 letech se nedokazes odpoutat? Jen jestli to neni i o tom, ze te suka sef. To musis mit v praci asi pohodicku.

Tak snad si toho kolegynky nevsimly, ze neco mezi tebou a jim je, tohle dokaze vytvorit hodne jedovatou atmosferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76044
2.2.17 23:51
@warita píše:
Ty jo, ten tvuj sef musi byt ale samec. Chapu prvotni vzruseni, kdyz na to jdete hupnout poprve, nebo dejme tomu jeste po pate… ale po 100× by to bylo vzrusujici jako schnouci nater na lavicce.Nejak se mi nechce verit, ze by ten sex byl tak uzasny, ze i po 3 letech se nedokazes odpoutat?

A jak vzrušující sex máš po 100 pokusech s manželem?
Po kolika letech se od něj odpoutáš pro smrtící nudu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.2.17 00:04
@sirikit píše:
A jak vzrušující sex máš po 100 pokusech s manželem?
Po kolika letech se od něj odpoutáš pro smrtící nudu? ;)

Vubec, protoze ja nejsem s manzelem kvuli sexu, ty snad ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76044
3.2.17 00:06
@warita píše:
Vubec, protoze ja nejsem s manzelem kvuli sexu, ty snad ano?

A jo, výplata se neomrzí ani po pětistém opakování, rozumím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.2.17 00:22
@sirikit píše:
A jo, výplata se neomrzí ani po pětistém opakování, rozumím. :jazyk:

Urcite by to bylo zajimave, kdybych nevydelavala o 40% vice nez manzel a byt nebyl muj, nezatizeny hypotekou podotykam.

Tak si vazim manzela pro jeho vnitrni kvality, je perfektni manzel a otec, sdilime stejne nazory a hodnoty v zivote a je nam fajn.

Nechapu, proc me takto napadas… pokud to teda nebyl zert, v tom pripade jsem asi jenom natvrdla.

No a sex po skoro 7 letech manzelstvi? Ne, neni to jako na zacatku. Silne pochybuju, ze po 3 letech s kymkoliv je to tak vzrusijici, ze bych o tom po vecerech snila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76044
3.2.17 00:34

@warita S vyplatou to fór byl.
A s tím, co Nelu na milenci táhne i po třech letech můžeme jenom teoretizovat. Prostě táhne.
V logice Tvého výroku by tedy musela milence střídat častěji, aby to bylo pořád žhavé? Třeba po deseti aktech?
Ber to prostě jako fakt. Vzrušuje ji i po třech letech.
Myslím, že po třech letech už to vůbec není čistě o sexu.
Nakolik vzrušující je, že jejím milencem je šéf, to nedokážu posoudit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria