Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@měsíční svit píše:
To ano. Já pečuji ráda, ale manžel je lenoch a sobec. Jemu to stačí jednou a že já bych pokračovala neřeší.
Na to mám „hračku“ vyndám jí a jen na něm, jestli se zůčastní, bude se jen dívat nebo půjde do koupelny. Teď jsem si pořídila trochu větší, tak jsem zvědavá až ji pozítří vytáhnu na jeho obličej … ![]()
@lepetit píše: Teď jsem si pořídila trochu větší, tak jsem zvědavá až ji pozítří vytáhnu na jeho obličej …
Kruté. ![]()
@lepetit píše:
Na to mám „hračku“ vyndám jí a jen na něm, jestli se zůčastní, bude se jen dívat nebo půjde do koupelny. Teď jsem si pořídila trochu větší, tak jsem zvědavá až ji pozítří vytáhnu na jeho obličej …
Tak to je jasné, hračky mám taky. Na obličej? ![]()
@měsíční svit píše:
Tak to je jasné, hračky mám taky. Na obličej?
Hračka musí být hračka s velkým „H“. Pak přijde i vaginální orgasmus… ![]()
@lepetit píše:
Hračka musí být hračka s velkým „H“. Pak přijde i vaginální orgasmus…
Tak ten teda je ale
Jednou jedinkrát jsem zažila podobné rozměry naživo. A musím uznat, že to uměl dokonale..uvolnit mě a navnadit..a orgasmus jsem měla takový, jako ještě nikdy
Takže ano..i na rozměrech záleží. Ale jde to myslím s každým, jen se liší doba, která je potřeba na dosažení orgasmu a taky velikost prožitku ![]()
@Veverka94 píše:
Tak ten teda je aleJednou jedinkrát jsem zažila podobné rozměry naživo. A musím uznat, že to uměl dokonale..uvolnit mě a navnadit..a orgasmus jsem měla takový, jako ještě nikdy
Takže ano..i na rozměrech záleží. Ale jde to myslím s každým, jen se liší doba, která je potřeba na dosažení orgasmu a taky velikost prožitku
@lepetit OMG
Tím budeš válet těsto, ne?
Pak dej vědět, co na to manžel. Nebude se cítit trošku méněcenný? ![]()
@lepetit píše:
Jsem zvědavá, co řekne manžel, až to uvidí ![]()
Přítel může být rád, že já mám takový ten mini jak rtěnka, ale já ho mám kvůli vibracím a orgasmům zvrchu, na tohle by koukal jak puk ![]()
@lepetit píše:
Napiš nám sem rozměry, docela by mě to zajímalo. Ono to docela klame, jak je to v těch ženských rukách.
@lepetit píše:
Tak to tě roztrhne až na záda. Z toho bude vaginální i anální orgasmus současně ![]()
@Ebbi77
Mám neblahé tušení, že to používá na prošťouchnutí ucpaného WC.
![]()