Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A jaké vzdělání má ten, kdo tu pod anonymem kope?
Koupila jsem si PhD. u Blbuše za pár euro, a ona si za to koupila koňolampu. normálka. prostě…
@MarkétaLo píše: Více
naprosto běžně se ukládají zákazy činnosti za trestné činy ve spojitosti s tím výkonem dané činnosti
proč by to ona měla mít jinak? nebylo by to náhodou nefér vůči těm ostatním? co potrestáni byli a trest vykonali? jasně, oni neměli publicitu, peníze a moc, ale o tom by to přeci býti nemělo, ne? ![]()
@Zumpa píše: Více
Nevím, co je tobě po tom, ale Ph. D. na české veřejné VŠ (nic moc, já vím, Harvard to fakt není, ale aspoň ten titul nemám vydřenej jako zakladatelka, studuju snadno ![]()
A k tomu anonymu: jakože ty nejsi anonymní na webu, protože tu máš fotku stáhlou z netu a přezdívku? Jsi přece úplně stejně anonymní jako já, tvou občanku nevidím. Nevím, jak by ti mou identitu odhalil nickname a fotka koťátka.
@Mango_Lassi píše: Více
No tak to je součástí mého přístupu - nechci ani za nic, aby se stát straral o mě, chraň bůh! Já dávám pokoj jemu, on mně. Ideální spolužití.
Anarchokap mi nepřijde jako ten nejlepší koncept, je to často spíš póza (ani není zcela funkční v řadě ohledů, podle mě, tedy, ale je to zase jen můj pohled na věc). Já se prostě spíš snažím stát nijak nedráždit, plnit, co chce a na oplátku čekám, že se o mne nebude zajímat. Snažím se řešit věci, které ovlivnit mohu, a moc při tom svém žití neotravovat ostatní.
Já si myslím, že vztah občana a státu je poněkud složitější. Ale v této diskuzi s anonymem se o tom moc rozepisovat nechci.
@MarkétaLo píše: Více
Mně je jasný, že nesouhlasíš. Mohla to samozřejmě říct, ale musí počítat s tím, že ustanovení TZ nejsou pro legraci a že podstatu § 405 prostě naplnila. Můžeme vést spory o tom, zda je to ustanovení správné (podle mne není formulováno dobře, mělo by být změněno), ale je to zákon. Náš stát má takové pravidlo. Asi jsi nečetla celý rozsudek Nejvyššího soudu, tam je to vysvětleno dost zevrubně, proč to naplnilo skutkovou podstatu. Můžeš s tím tedy osobně nesouhlasit, ale to je tak všecko. Bylo by zajímavé, kdyby šla k ÚS a tam se pokusila dosáhnout zrušení § 404 a 405 TZ. Ale jestli jí vyhoví, to těžko říct, spíš ne. A taky za kolik let by to bylo… za pět, za deset od spáchání?
Na druhou stranu, zákaz učení chápu a ještě že tak, jestli tahle ženská učila češtinu, tak je dobře, že je fuč. Projev má strašlivý.
Ano, protože ty anonym nejsi. Jak už jsem psala, znám tvoje jméno, příjmení a adresu díky tomu, že tu máš ikonku a přezdívku… jsi zcela neanonymní.
Je to velice komplikovaná věc, vztah státu a člověka.
Tak když si tady hraješ na právníka, tak bys měl vědět že určitě nestačí konstatovat, že naplnila, ale že je nutné odůvodnit, proč si to myslíš. Tvoji jistotu bych chtěla mít, byla 2× osvobozena. jenomže ty jsi jenom kecka. A co se týče anarchokapitalizmu. Kdo si ku..na myslíš, že platil ty roky a roky tvého studia. tvoji rodiče z daní určitě ne, těm to stačilo tak na první stupeň základky, možná na jejich Zdravotní a socialní, to ti garantuju.
@šklíbakočka píše: Více
To se dělo už dávno před Ficem, vlastně pár let po rozdělení.
Vydřená základní škola a pohodové PhD ze Sládkovičovo, nebo oné polské univerzity? ![]()
Ikonku jsem si vygenerovala v AI a brzy si ji budu měnit ![]()
Na to pozor! ![]()