Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mahja píše:
Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?
Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14%
Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?
xangel87 píše:Mahja píše:Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14%
Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?
Je tam jen kráva.
xangel87 píše:Mahja píše:Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14%
Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?
Můžu mrknout, až půjdou děti spát, musím to najít.
Nelisa píše:xangel87 píše:Můžu mrknout, až půjdou děti spát, musím to najít.Mahja píše:Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14%
Vlastně ne, můžu mrknout na jejich web.
Kráva a výrobce For Trabe s.r.o.?
Mahja píše:xangel87 píše:Mahja píše:Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14%
Je tam jen kráva.
Kecám!!! Šla jsem tam kouknout znovu. Je tam i ten barák.
A máslo bylo zatraceně drahé. Co v něm vyšlo tak špatně?
No vždyť jo. Od toho jsme ženský. Dnešní nákup v tescu - okurky měkké, kuřecí prsa - dnešní den spotřeby. Kolegyně, co jezdí do Belgie, taky povídala, že bysme koukali. Tak kde je sakra problém? Proč se to sem dováží? Kdo o tom rozhoduje?
Mahjo, na obrázku zleva tři stromy, pak ten barák (taková jihočeská chaloupka) a vpravo veliká flekatá kráva? Seš si jistá tou Belgií?
Tak je to ono…No oni testovali především chuť, vůni, konzistenci…A to vše vyšlo blbě, ale nějaké nežádoucí látky naopak dobře, takže vlastně jde jen o to, jak vám šmakovalo ![]()
Kvůli vám jsem šla očumovat máslo do lednice
Ale s jihočeskou chaloupkou a krávou nemám ![]()
Nelisa píše:
Mahjo, na obrázku zleva tři stromy, pak ten barák (taková jihočeská chaloupka) a vpravo veliká flekatá kráva? Seš si jistá tou Belgií?
jj, přesně jak popisuješ.
Země původu: Belgie
Prodejce: A7B-Bohemia, a.s.
Obsah tuku: 82 % hm
Obsah soli: 0 % hm
Složení: smetana, mléčná kultura
A co máte na těch co vyhrála?
xangel87 píše:
Tak je to ono…No oni testovali především chuť, vůni, konzistenci…A to vše vyšlo blbě, ale nějaké nežádoucí látky naopak dobře, takže vlastně jde jen o to, jak vám šmakovalo
Tak z zrovna to je v paštice a ta nám teda šmakovat bude!
![]()
Jj, A7B-Bohemia:
OBSAH TUKU A VODY nedostatečně (18 %)
ANALÝZA AROMA uspokojivě (40 %)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ uspokojivě (52 %)
NEŽÁDOUCÍ LÁTKY dobře (70 %) ŽLUKLOST nedostatečně (14 %)
OBAL A DEKLARACE uspokojivě (46 %)