Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
1.11.11 19:04

jo a pupík je nádhernej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 19:04

Holky, proč je to tak dlouhýýýýý :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
1.11.11 19:06

podívej, Savi už má po termínu, nemůžeš přece chtít porodit dřív než ona :-D pěkně popořadě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 19:07

hele těch 9měsíců bylo delší než těch 14dní co máš před sebou :hug: ani se nenaděješ a bude to tady a mi ti budem gratulovat k malýnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 21:59

No on semnou ani nějak nemluvil ale když do mně strčil skoro celou ruku tak sem zečala napinat a on mi poravě taky řikal chci vidět jak vy budete rodit Ch jo ten čas tak utika a mala furt nikde Lyri uplně ti rozumim 14 dnu před terminem sem to mněla stejny a teď? je to ještě horší ještě k tomu když mam jit k tomu dementovi No doufam že to bude naposled co ho uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 22:02

Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybuju :-? Dneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila :-) Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 23:11
Savi7 píše: :zed: Tjn ja ležim a povidam si s břiškem..: Teodorko prosíím pojď už ven ořeci nechceš zase jit k Mindžakovi :zed: :lol: tak uvidime jestli mně poslechne :D

Hele třeba má Mindžáka ráda :palec: :palec: :palec:
Né, moc ti již přeji klidný porod a těším s ena dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 23:16
lyrica píše:
Holky já mám depku..já chci už rodit..kolem mě rodí holky, co mají termín až za mnou a já to nezvládám jako :nevim: Posílám dnešní pupík..

máš krááásné bříško, sluší vám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 23:34
Savi7 píše:
Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybuju :-? Dneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila :-) Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava… :mrgreen:

nechceš jít uklidit k nám? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.11.11 00:14
říká se, že uklízení před porodem, je známkou, že se to blíží, přeji rychlý průběh
Savi7 píše:
Lepši by samosdřejmě bylo porodit do zitřejši noci ale s mym štěstim pochybuju :-? Dneska jsem se do 2 hodin valela v posteli a byla uplně mrtva pak jsem musela vstat a uvařit a potom mně najednou popadla uklizeci nalada všecko jsem vydrhla od kuchyně až k zachodu dokonce zaclony jsem vymněnila :-) Ani nevim co mně to popadlo moc často se mi to nestava… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
2.11.11 09:16

Dobré ráno holky, tak co Savi, ještě jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 10:49
womanz píše:
Dobré ráno holky, tak co Savi, ještě jsi doma?

také na ní myslím, zda je ještě jedna, či kždý zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 11:19

Zdravíím No jak jinak než pohromadě :hug: :lol: Je jí prostě u maminky dobře no třeba tam zustane do 18 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
2.11.11 11:23
Savi7 píše:
Zdravíím No jak jinak než pohromadě :hug: :lol: Je jí prostě u maminky dobře no třeba tam zustane do 18 :D

máš krásné vyhlídky na pár let dopředu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.11.11 11:31

:mrgreen: No tak do 18 snad ne do konce tohodle tejdne stačí :-D Ale jedno čeho se bojim to je vyvolaní :zed: tak bych si radši počkala ještě klidně až do neděle :-D ale ať se ji zachce samotný :D Ale myslim že ne mistr MINDŽAK poovidal že když nic tak se zitra budem domlouvat na vyvolaní protože je mala celkem veliká…Ach holky ja k němu tak nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková