Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bobina12
20.4.15 19:54

Chci se taky citit jinak :-D myslim ze jsem pomerne citlivy jedinec takze to na sobe asi poznám :-D
mně bude posledniho května 24 aa pripadan si stara :-D

• Citovat
  • Upravit
2316
20.4.15 19:55
@bobina12 píše:
mně bude posledniho května 24 a pripadan si stara :-D

To nebudu komentovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
20.4.15 19:58

@Ellienka :-D chtela jsem byt vzdycky mlada mamka (20, 21 let) ale nejak to nevyšlo tak jsem si rekla ze prvni mimi aspon do 25let a to uz vyjde :-)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.4.15 20:42
@Ellienka píše:
To nebudu komentovat :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.4.15 20:43
@bobina12 píše:
@Ellienka :-D chtela jsem byt vzdycky mlada mamka (20, 21 let) ale nejak to nevyšlo tak jsem si rekla ze prvni mimi aspon do 25let a to uz vyjde :-)

Já jsem rodila v čerstvých 24 a v 20 bych mámou být ještě nechtěla teda :lol:

• Citovat
  • Upravit
357
21.4.15 06:29

Cau holky, tak ja rodila prvniho v dva mesice pred 29 narozeninama a ted je mi 31. Mamou ve 20 si nedokazu vubec predstavit. U nas jsme si nejdriv dodelavali VS (do 25), pak par let prace a az pak jsem se citila na mimi ;). Vy jste mladounke holky. To mi s Elli uz jsme tu „stare“ kozy -ale ja si stara nepripadam :)))). :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.4.15 06:32

Jo a u prvniho jsem citil hned asi 2 dny po ovu ze je „neco“ jinak. Proste jsem vedela ze to vyslo. Delala jsem si test hned asi 9 Dpo, samozrejme negativni. Ale vubec me to tenkrat nerozhodilo protoze jsem proste vedela ze tehotna jsem. 13 dpo uz tam pak byli krasne //. A nevolnosti prisli pozdeji az tak 7-8 tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.4.15 08:19

@Irees Dva dny po? To seš dobrá :lol: :palec: A už něco cítíš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
21.4.15 08:33

@RadkaCh nemyslim si ze bych to tentokrat citila tak brzo -kolotoc kolem prace, maleho, baraku a zahrady -neni cas se tolik pozorovat. Tenkrat jsem mela mnohem vic casu zkoumat svoje pocity :D. Zkoumat se zacnu zas tech par dni pred MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.4.15 09:02

@Irees Přesně tak, není čas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
21.4.15 09:09

Ja teda tyden po ovu necitila vubec nic. Az ten druhej jsem vnimala absenci spineni, jinak nic. Ale uz mi to zacinalo byt jasny :D
Tohle snazeni jsem lehce/naruzovele spinila v prosinci, pak asi 5 dni nic. Naprosto neobvykle u me. Tak jsem to nevydrzela, testla a za cca 2 hodiny jsem to dostala :mrgreen:

Bobina chodi do prace, to je mi jasny, @Irees nejak na castecnej? @RadkaCh ty jsi doma s malym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.4.15 09:15

@Ellienka Já jsem doma a chodím do školy.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.4.15 09:18

Jinak já už testovala několikrát. Jak už jsem psala, tak to mám takový všelijaký v rozpětí od 26 do zatím nejvíc 33 dní, tak ani nevím, co mám vlastně považovat za zpoždění :roll: Po kojení mi to najelo na cykly 28/29 dní a jak jsme se přestali chránit, tak takový výkyvy :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
21.4.15 14:24

@Ellienka jj chodim na castecny na 3-4 h denne. Holky obdivuju vas co pri prckovi studujete, to bych nedala ani nahodou :).

Me se udelal paradni bedar na brade, fakt hnusnej. A to na to netrpim. No kez by to neco znamenalo :). Spis ale to znamena ze vypadam jak pubos nebo jezibaba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.4.15 14:43

Ahojky přídávám se po delší době do diskuze nestačím se divit jak se to tady hrne :). Kdy máte v plánu dělat testy? Jinak RadkaCh taky studuji a chodím do práce copak děláš za školu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí