Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobina12 píše:
mně bude posledniho května 24 a pripadan si stara
To nebudu komentovat
![]()
@Ellienka
chtela jsem byt vzdycky mlada mamka (20, 21 let) ale nejak to nevyšlo tak jsem si rekla ze prvni mimi aspon do 25let a to uz vyjde ![]()
Cau holky, tak ja rodila prvniho v dva mesice pred 29 narozeninama a ted je mi 31. Mamou ve 20 si nedokazu vubec predstavit. U nas jsme si nejdriv dodelavali VS (do 25), pak par let prace a az pak jsem se citila na mimi
. Vy jste mladounke holky. To mi s Elli uz jsme tu „stare“ kozy -ale ja si stara nepripadam
.
![]()
Jo a u prvniho jsem citil hned asi 2 dny po ovu ze je „neco“ jinak. Proste jsem vedela ze to vyslo. Delala jsem si test hned asi 9 Dpo, samozrejme negativni. Ale vubec me to tenkrat nerozhodilo protoze jsem proste vedela ze tehotna jsem. 13 dpo uz tam pak byli krasne //. A nevolnosti prisli pozdeji az tak 7-8 tyden.
@RadkaCh nemyslim si ze bych to tentokrat citila tak brzo -kolotoc kolem prace, maleho, baraku a zahrady -neni cas se tolik pozorovat. Tenkrat jsem mela mnohem vic casu zkoumat svoje pocity
. Zkoumat se zacnu zas tech par dni pred MS ![]()
Ja teda tyden po ovu necitila vubec nic. Az ten druhej jsem vnimala absenci spineni, jinak nic. Ale uz mi to zacinalo byt jasny ![]()
Tohle snazeni jsem lehce/naruzovele spinila v prosinci, pak asi 5 dni nic. Naprosto neobvykle u me. Tak jsem to nevydrzela, testla a za cca 2 hodiny jsem to dostala ![]()
Bobina chodi do prace, to je mi jasny, @Irees nejak na castecnej? @RadkaCh ty jsi doma s malym?
Jinak já už testovala několikrát. Jak už jsem psala, tak to mám takový všelijaký v rozpětí od 26 do zatím nejvíc 33 dní, tak ani nevím, co mám vlastně považovat za zpoždění
Po kojení mi to najelo na cykly 28/29 dní a jak jsme se přestali chránit, tak takový výkyvy ![]()
@Ellienka jj chodim na castecny na 3-4 h denne. Holky obdivuju vas co pri prckovi studujete, to bych nedala ani nahodou
.
Me se udelal paradni bedar na brade, fakt hnusnej. A to na to netrpim. No kez by to neco znamenalo
. Spis ale to znamena ze vypadam jak pubos nebo jezibaba.
Ahojky přídávám se po delší době do diskuze nestačím se divit jak se to tady hrne
. Kdy máte v plánu dělat testy? Jinak RadkaCh taky studuji a chodím do práce copak děláš za školu? ![]()
Chci se taky citit jinak
myslim ze jsem pomerne citlivy jedinec takze to na sobe asi poznám 

mně bude posledniho května 24 aa pripadan si stara