Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky, můžu za vama? MS mám teda teď, ale o mimco se taky pokoušíme - od ledna a stále nic
A hlavně zde vidím známou tvář
![]()
@RadkaCh wow teda to ses dobra! Ja sem antitalent na matiku tak dakt smekam. A jj to znam -take si chodim od malyho draka do prace odpocinout
.
Ms mam dostat 30.4., tak zkusim vydrzet s testem do ty doby. Ale asi to nedam
.
@Korčulka86 píše: Čau holky, můžu za vama? MS mám teda teď, ale o mimco se taky pokoušíme - od ledna a stále nicA hlavně zde vidím známou tvář
![]()
Tyyyy jedna
. To bylo řečí, že až nejdřív ve 3 letech
Ses nechala zviklat, že jo?
Koukej se přiznat i holkám ![]()
Tak holky, dnes kdyby to slo tak z ty prace utecu, musela jsem pit cajik zaludek a streva a stejnak mi kdovi jak nepomohl, bricho mam jak kdybych byla uz ve 3 měsíci
a myslela jsem ze budu zvracet, asi na me vazne neco leze protoze přeci neni mozny aby takhle brzo mi bylo spatne ne? Navic jsem v lekarne a tam jsou samy bacilonosici ![]()
@RadkaCh neeeee, myslela jsem to tak, kdyby nám to vyšlo - jako porod nebo aspoň půlka těhotenství kolem toho 3. roku… No ale už teď bych se tomu nebránila, ach ty mateřský pudy
![]()
Ahoj @Korčulka86 vitej
Kdy ti zacala MS?
Joo holky, to vam verim, ze si do skoly a do prace chodite odpocinout
My si vzdycky s kolegyni z prace, co je ted taky na matersky, notujem, jaka to byla v praci pohoda ![]()
@bobina12 no brzy to je, ale byt to muze cokoliv
Takze i to tamto ze jo ![]()
@Ellienka začala v sobotu tj. 18.4. Jinak cyklus mám 28 dni a ovulace 14. den, což je ukázkový, ale zatím bez výsledku ![]()
@Ellienka tak budu doufat ![]()
Jinak ted mi právě začíná konec šichty kdy muzu jit odpocivat, huraa
jak jste se dnes měly holky? U nas cely den krasne sviti slunicko Idealni den na vyjížďku s kočárkem ![]()
@Korčulka86 jinak ja mam taky ukazkovy cyklus jako ty, vse presne jako hodinky tak uvidim jak se zadari ted (3 cyklus snažení)
@Korčulka86 no vidis a my tady mely ovu prave kolem toho 18.4. ![]()
Ja mela pred dcerou taky cyklus jak hodinky. 28 dni, ovu presne v pulce. Ale ted mam teda ovu taky kolem 14. dne, ale ta druha faze je ruzne dlouha. Vetsinou mam cykly 26-27 dni, ale nekdy dokonce i 23-24 dni. Tak nikdy nevim, co cekat.
Jinak dnesek super. Krasny pocasi, i kdyz dost vetrno. Koupila jsem si listek na MHD na 90 minut a tak jsme ruzne jezdily
Nejdriv kousek vlakem, tam prochajda, pak vlakem zpatky. Dcera pak chtela jet „bombaji“ (tramvaji), tak jeste kousek tramvaji, pak jeste hriste kousek od nas. Akorat se mi pak neco pos* v praci, tak jsem musela domu k PC, pres mobil se mi to blbe resilo a hlavne uz jsem mela poslednich 16%, tak jsem musela na nabijecku ![]()
@Tanka89 ja nejsem moc testovaci typ, jak zacnu spinit, tak vim, ze je to pase
Ale kdyz je neco jinak a davam si aspon malinky sance, tak to vetsinou nevydrzim dyl nez do 12DPO ![]()
A co ty studujes?
@Ellienka to je super den
dnes mi ale v praci rikali ze na květen se ma ochladit to by byla škoda
mam uvareno jeste dam vanu a uz asi pujdu spinkat
dnes to byl dlouhy den, zitra to bide volnější ale muz ma odpoledni tak mi to bez nej aspon utika ![]()
jinak to čekání mi ted dokonce i utika vic jak minuly měsíc
holky uz jen tyden a muzeme zkusit prvni testik ![]()
Ahoj holky včera bylo krásně. Nechtělo se mi do práce tak jsem si vzala indispoziční volno a zůstala jsem se synem doma a super jsme si to užili. Syn jel na kole (odrážedle), pak jsme skočili na bus a popovezli se na hriště, z hřiště koupit kamarádce dárek k narození miminka a pak zase zpět na kole.
A odpolko jsme měli sraz s tou kamarádkou, má 14ti denní miminko, už je to její druhé dítě, první dcera má necelé 3 roky. No a říkala že to je teda mazec - hlavně opět to noční kojení. dokojí třeba v pět ráno a v šest vstává dcera a chce si jít hrát
. Tak říkala že neví jak dlouho tohle nasazení vydrží ještě s hnutou kostrčí po porodu. Tak se máme na co těšit holky
![]()
Máte holky nějaké příznaky, bolení, píchání? Já NIC ![]()
@Tanka89 Aplikovanou informatiky. Ale nedá se říct, že studuju, já chodím do školy odpočívat