Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
21.4.15 14:48

@Tanka89 Aplikovanou informatiky. Ale nedá se říct, že studuju, já chodím do školy odpočívat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1886
21.4.15 15:06

Čau holky, můžu za vama? MS mám teda teď, ale o mimco se taky pokoušíme - od ledna a stále nic :nevim: A hlavně zde vidím známou tvář :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.4.15 15:30

@RadkaCh wow teda to ses dobra! Ja sem antitalent na matiku tak dakt smekam. A jj to znam -take si chodim od malyho draka do prace odpocinout :).

Ms mam dostat 30.4., tak zkusim vydrzet s testem do ty doby. Ale asi to nedam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.4.15 15:31

Ahoooj jasne vitej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.4.15 15:45
@Korčulka86 píše: Čau holky, můžu za vama? MS mám teda teď, ale o mimco se taky pokoušíme - od ledna a stále nic :nevim: A hlavně zde vidím známou tvář :kytka: :mrgreen:

Tyyyy jedna :mrgreen:. To bylo řečí, že až nejdřív ve 3 letech :mrgreen: Ses nechala zviklat, že jo? :mrgreen: Koukej se přiznat i holkám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
21.4.15 16:25

Tak holky, dnes kdyby to slo tak z ty prace utecu, musela jsem pit cajik zaludek a streva a stejnak mi kdovi jak nepomohl, bricho mam jak kdybych byla uz ve 3 měsíci :-D a myslela jsem ze budu zvracet, asi na me vazne neco leze protoze přeci neni mozny aby takhle brzo mi bylo spatne ne? Navic jsem v lekarne a tam jsou samy bacilonosici :-D

• Citovat
  • Upravit
1886
21.4.15 17:16

@RadkaCh neeeee, myslela jsem to tak, kdyby nám to vyšlo - jako porod nebo aspoň půlka těhotenství kolem toho 3. roku… No ale už teď bych se tomu nebránila, ach ty mateřský pudy :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.4.15 18:02

Ahoj @Korčulka86 vitej :mavam: Kdy ti zacala MS?

Joo holky, to vam verim, ze si do skoly a do prace chodite odpocinout :mrgreen: My si vzdycky s kolegyni z prace, co je ted taky na matersky, notujem, jaka to byla v praci pohoda :mrgreen:

@bobina12 no brzy to je, ale byt to muze cokoliv ;) Takze i to tamto ze jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
21.4.15 18:27

@Ellienka začala v sobotu tj. 18.4. Jinak cyklus mám 28 dni a ovulace 14. den, což je ukázkový, ale zatím bez výsledku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
21.4.15 19:17

@Ellienka tak budu doufat :-D
Jinak ted mi právě začíná konec šichty kdy muzu jit odpocivat, huraa :-D jak jste se dnes měly holky? U nas cely den krasne sviti slunicko Idealni den na vyjížďku s kočárkem :-D
@Korčulka86 jinak ja mam taky ukazkovy cyklus jako ty, vse presne jako hodinky tak uvidim jak se zadari ted (3 cyklus snažení)

• Citovat
  • Upravit
1886
21.4.15 19:39

@bobina12 Zadari se, musíme doufat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.4.15 19:54

@Korčulka86 no vidis a my tady mely ovu prave kolem toho 18.4. :)
Ja mela pred dcerou taky cyklus jak hodinky. 28 dni, ovu presne v pulce. Ale ted mam teda ovu taky kolem 14. dne, ale ta druha faze je ruzne dlouha. Vetsinou mam cykly 26-27 dni, ale nekdy dokonce i 23-24 dni. Tak nikdy nevim, co cekat.

Jinak dnesek super. Krasny pocasi, i kdyz dost vetrno. Koupila jsem si listek na MHD na 90 minut a tak jsme ruzne jezdily :D Nejdriv kousek vlakem, tam prochajda, pak vlakem zpatky. Dcera pak chtela jet „bombaji“ (tramvaji), tak jeste kousek tramvaji, pak jeste hriste kousek od nas. Akorat se mi pak neco pos* v praci, tak jsem musela domu k PC, pres mobil se mi to blbe resilo a hlavne uz jsem mela poslednich 16%, tak jsem musela na nabijecku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.4.15 19:58

@Tanka89 ja nejsem moc testovaci typ, jak zacnu spinit, tak vim, ze je to pase :cert: Ale kdyz je neco jinak a davam si aspon malinky sance, tak to vetsinou nevydrzim dyl nez do 12DPO :)
A co ty studujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
21.4.15 20:11

@Ellienka to je super den :-) dnes mi ale v praci rikali ze na květen se ma ochladit to by byla škoda
mam uvareno jeste dam vanu a uz asi pujdu spinkat :-D dnes to byl dlouhy den, zitra to bide volnější ale muz ma odpoledni tak mi to bez nej aspon utika :-)
jinak to čekání mi ted dokonce i utika vic jak minuly měsíc :-) holky uz jen tyden a muzeme zkusit prvni testik :dance:

• Citovat
  • Upravit
357
22.4.15 08:45

Ahoj holky včera bylo krásně. Nechtělo se mi do práce tak jsem si vzala indispoziční volno a zůstala jsem se synem doma a super jsme si to užili. Syn jel na kole (odrážedle), pak jsme skočili na bus a popovezli se na hriště, z hřiště koupit kamarádce dárek k narození miminka a pak zase zpět na kole.
A odpolko jsme měli sraz s tou kamarádkou, má 14ti denní miminko, už je to její druhé dítě, první dcera má necelé 3 roky. No a říkala že to je teda mazec - hlavně opět to noční kojení. dokojí třeba v pět ráno a v šest vstává dcera a chce si jít hrát :zed: :). Tak říkala že neví jak dlouho tohle nasazení vydrží ještě s hnutou kostrčí po porodu. Tak se máme na co těšit holky :srdce: :mrgreen:

Máte holky nějaké příznaky, bolení, píchání? Já NIC :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital