Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.11.12 12:49

Jo jeste bychom chteli :) A vyse tsnazite nebo si ted date cas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.12 12:50

No ja myslim ze to zanedbal dr pac to maly mel diru v hlavicce a i dr v nemocnici co me delala rozhodujici ultrazvuk se ptala jestli dr videl hlavicku..takze je to jeho chyba..ale nic me to neprinese. Prestala jsem k nemu chodit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.11.12 13:28

I kdyby si toho všiml doktor dřív stejně by s tím nic nenadělal stejně by jsi musela dát bobíška pryč.
My se ještě chcme pokusit znovu, ale musíme došetřit penízky, už nemáme žádný hrazený pokus tak to bude dost peněz. protže používáme dárkyní vajíček a to stojí víc počítám cca 80-100tis.
Ale i tak do toho půjdeme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.12 14:12

To mas asi pravdu, ale mohl me usetrit toho ze jsem musela porodit mrtve dite :,( ..tak vam budu drzet pesti at je vse doresene a brzy je v brisku prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
13.11.12 15:45

@lasenecicka Já jsem o miminko přišla letos v červnu, takže bychom měli odpočívat do konce roku.
Minulý týden nám to nějak nevyšlo :P, tak uvidím příští měsíc.
Ale miminko chceme.
Jen musím na gynekologii ohledně těch výsledků z toho Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
13.11.12 15:47

@lasenecicka Já jsem taky rodila mrtvé miminko.
Trvalo mi to 4dny
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.11.12 17:10

13tt

Ahoj holky čtu si vás a je mi hrozně protože zrovna prožívám děsný strach o naše miminko.Jsem 13tt a stále pšiním:-( ale od začátku těhu rpo nás byl šok protože jsme ho neplánovali ale msířili se že nás bude hodně a začli se těšit první hrůza přišla v 10tt kdy jsem silně krvácela myslela jsem že je to jasný ale mrně se drželo pak se to uklidnilo a tuto sobotu přesně 13+0 jsem opět začala silně špinit.-( v porodnici bylo vše dobré ale nelepší se to všichni jen říkají vydrž a lež ale to čekání je hrozné. Mám obavy z brzkého porodu prý mám křehký čípek a jestli takhle reaguje teď d+sím se dalších měsíců až mimi začne kopat a bude větší. Omlouvám se že jsem se tak rozepsala ale mám pocit že mě tady vyslechnete děkuju a všem vám přeji mít brzy miminka v bříšku a už žádné děsivé konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.12 20:30

Ahojky předem Ti gratuluju k miminku :kytka: Některé holky to tak prostě maji že celé těhotenství krváceji a vše je v pořádku. Hlavně si vždy zajdi k dr.na vyšetření at víš že je vše v pořádku. Tak si užívej těhulkování a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.11.12 20:48

@misulka34 naprosto přesně vím jak ti bylo i mě to trvalo 4 dny než jsem porodila mrtvého chlapečka :zed:
@terezzkaa171 hlavně musíš být v klidu a co nejvíc odpočívej a VĚŘ že to všechno dobře dopadne moooooc držím pěsti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.11.12 20:48

Právě Terezko že jsem volala dr. že jsem v sobotu byla v porodnici a že vše bylo ok až na to špinění a řekl že nic dělat nemůže ať odpočívám vidět mě nechtěl jen zkonstatoval že utrogestan který mi dali je zbytečný protože už to zvládá placenta. No tak se uklidňuji už svými dětmi a zkouším se nestresovat ale strach tam je.

@terezzkaa171 píše:
Ahojky předem Ti gratuluju k miminku :kytka: Některé holky to tak prostě maji že celé těhotenství krváceji a vše je v pořádku. Hlavně si vždy zajdi k dr.na vyšetření at víš že je vše v pořádku. Tak si užívej těhulkování a odpočívej :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.12 21:32

Tobě držím palečky at Ti taky brzo vyjde otěhotnět a hlavně at je všechno v pořádku. Všichni co sme tu sme si prošli nehezkýma věcmi a věřím že brzo zas budeme mít všichni to štěstíčko že budeme mít drobečky
MoDaTo: tak si vždy zajdi na vyšetření třeba do té porodnice kde si byla jistota je jistota. Věřim že strach je ten ja budu mít taky po mé zkušenosti ale uvidíš že bude vše v pořádku hlavně nic nezanedbat. Unás probýhalo vše v pořádku a ejhle 21tt a bylo povšem někdo něco zanedbala ještě se neví co do dalšího těhotenství pudu se strachem protože výsledky všechny budou cca 3-8měsíců a my tak dlouho čekat nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.12 12:50

Terezko to chápu my o jedno mimi přišli v desátém týdnu takže trochu tuším jak vám je ikdyž je to o něco jiné když jste už musely rodit ty drobečky a věděly jste že nebude ok:-(Proto se tolik bojím mám pocit že tohle bych nepřežila se strátou v 10tt jsem se rok vyrovnávala:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.11.12 13:31

Pročetla jsem celou diskuzi a chci vám jen říct, že jsem strašně šokovaná kolik takových tragédií se stane, a to v dnešní době, kdy je lékařství tak na úrovni…Moc s vámi cítím a věřím, že to musí být hodně bolestivé… :hug:
Jsem ta šťastnější z vás, co si svoje dítko doslova vytrpěla svojí psychikou.

Nikdy by mě nenapadlo, co všechno se může v těhotenství stát. Nejdřív samovolný potrat, druhé těhotnství pohoda, až do triple testů, 1:25 na DS!!!Naštěstí plodovka dopadla dobře. Ve 29 tt odloučení hlenové zátky, pak sáknutí plodové vody, které nikdo nepoznal 4 týdny a ve 34tt předčasný porod z důvodu infekce. :zed: Mám krásnou zdravou dvouletou holčičku, která si odnesla jen " vrozenou vadu na ledvině" Ale ten strach celý těhotenství byl vysilující.

Chystáme se na druhé početí a vaše příběhy tady mě drží hodně při zemi a snažím se být připravená, že se může stát cokoliv :(

Všem přeju splnění vašich největších přání, aby vaše těžké úsilí bylo zakončené úspěchem, v podobě pohodových porodů vašich zdravích dětiček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
14.11.12 13:33

Taky gratuluji k těhotenství. Hlavně se drž. Já jsem u syna krvácela v 6týdnu a to ti můžu říct, že to ze mě vyloženě teklo.Bylo to hrozný. Udělal se mi hematom.le klučíkovi už je 8let, takže je vidět, že i přes to všechno se miminko dokáže udržet. Neházej hlavně flintu do žita a mysli pozitivně, i když vím, že je to těžké. My se budeme o miminko taky zase pokoušet a už teď vím, že to bude síla a budu se furt kontrolovat a bát:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
14.11.12 13:44

@alisekR Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty