Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
14.11.12 18:14

Ahojte ja som pred štyrmi mesiacmi tiež prišla o miminko v 21tt. V 18.tt sme podstúpili amnio kvoli zlym vysledkom podozrenie na DS 1:198,ale amnio to vyvratilo, ale žial moj maličky sa vysledkov nedožil, dostali sme vraj infekciu placenty, teraz čakam na vysledky z genetiky som zvedava čo ešte vymyslia, dieťatko mi vybrali sekciou takže na dalšie tehotenstvo si chvilu počkam :roll: Všetkym snažilkam držim palce aby sa čim skor zadarilo a mali krasne zdrave detičky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.12 21:51

MoDaTo: bylo to hodne tesky hlavne vse probehlo strasne rychle a uz kdyz mi doma odtekla plodova voda tak sem vědela ze je po vsem a o to to bylo strasny jeste kdyz sem byla presvedcena ze je vse v poradku. A hlavne sem nikdy netusila ze se tohle da prozit myslela sem ze prvni 3mesice sou nejhorsi ale ted uz vim ze se v tehu muze stat cokoliv a kdykoliv :-( je to vsechno smutny a na nase drobecky budu vzpominat porad.Ted uz je mi ale o dost lip a chystam se na dalsi mimi :-)
Všem Vam holky preju hodne stesti at vse vyde bez poblemu a drzime brzo nase drobecky v nasily.Sme silny a prekoname vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.12 23:00

Na konci mam hrubku ne drzime v nasily ale v naruci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
8.1.13 00:05

po roce

Ahoj, pred rokem jsem si tu s vami psala o bolesti.., no ted, se strachem ale hlavne nadeji, vam muzu rict, ze znovu cekame miminko. Po pulroce doporucene pauzy a dalsich mesicich snahy se nam postestilo. Drzim nam vsem moc palce, abychom se dockaly detatka, ktere si moc prejeme. A preji silu tem, ktere zazivate to, o cem hlavne je tato diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.1.13 20:39

@modrousko Přeji ať ti všechno dobře dopadne :potlesk:

Jsem půl roku po a čekám, že se nám znovu poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
14.1.13 01:29

@Ornel moc děkujeme. Určitě i vám se zadaří, my jsme byli trochu už nesví, když se to nějaké cykly nevedlo, ale snažila jsem se být co nejvíc v klidu, dopřáli jsme si týden dovolenou, nějaké bylinky.. a povedlo se. Asi nejtěžší je vyhovět radám všech doktorů a okolí „hlavně se nestresujte a buďte v klidu“:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.1.13 21:29

@modrousko No momentálně jsem ráda, že se nám nezadařilo dříve než doporučovaný odstup půl roku, i když jsme chtěli a zkoušeli to. Cítím, že tu pauzu mé tělo prostě potřebovalo, až teď se začínám opravdu cítit OK. A až se zadaří budu klidnější, že se to nebude opakovat. Nic se nedá uspěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
18.1.13 23:25

@Ornel ano. určitě to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fany62
1.2.13 21:40

Kdepak je sabigabi????

Ahoooj všem :mavam:,
vracím se sem po 3/4 roce od porodu mého chlapečka v 25.tt (700g a 33cm) :,( viz stránka č.9 této diskuze.
Musím říct, že čas lecos zahojil, ale není to úplně nejlepší. Dokážu s tím už žít a bavit se bez slz.
Je mi ale smutno z toho, že jsem přišla o chlapa a tím, že mi už je 38, sic jsem zdravá a silná holka, tak se mi začíná vytrácet sen o vytouženém děťátku. První těhotenství jsem musel a ukončit když mi bylo 25 z důvodu nemoci partnera, byl po léčbě rakoviny a riziko VVV bylo moc vysoké, těhotenství jsme ukončili. Dočkala jsem se až v 37 letech s novým partnerem, ale v 07/11 to bylo zamlklé těh. dvojčátek a pak to podruhé dopadlo, jak jsem psala výše. Nějak ztrácím síly a naději, že ještě stihnu najít toho správného a ještě včas všechno stihnout…
A jak to vypadá se sabigabi? je všechno s tebou OK? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3868
17.4.13 12:03

Ahoj holky, tak se se taky vracím, ale jen na okamžik..Loni v červenci jsme přišli o našeho broučka v 16tt..I když dr. doporučoval počkal půl roku, počkali jsme až proběhnou 2-3ms a opět jsme si užívali sex…Poslední měsíce už jsem byla bezradná, říkala jsem si proč to nejde, když to minule šlo tak rychle a pak jsem objevila ty //…Momentálně jsem v 8tt a za necelé 2 týdny mě čeká kontrola, tak moc doufám že tentokrát už to vše bude mít dobrý konec… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.4.13 12:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.4.13 16:10

@barca0140 jé tak to je krásné. Mě se podařilo až na podruhy po IVF otěhotnět znovu a nyní jsem ve 12 tt :-). Zítra jedu na kontrolu a příští týden už na screening a taky moc doufám a přeju si ať to dotáhneme co nejdál nejlépe do 40tt a máme u sebe krásné miminko. Moc ti gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
17.4.13 17:01

@nurse.007 Jee,jsem ráda že jsi se ozvala zrovna ty.. :hug: Hodně jsem na vás myslela..na Žandu, zirafku na tebe…Prostě všechny co jsme se tu sešli v druhé polovině loňského roku s prázdnou náručí..Je skvělé že jsi ve 12tt, moc doufám že bude vše v pořádku…Já jdu na kontrolu 30.4 a podle ms budu 10tt, akorát jsme menší cca o týden až dva kvuli tomu že ovu byla až týden před očekávanou ms.. :) Když bude vše v pořádku, vypíše mi dr. žádanku do gennetu na genetiku, jak se minule neudělala ani histologie nic, aby se kdyžtak vědělo kdyby to bylo něco genetického…Několik lidí mi řeklo že nevolnosti svědčí dobré těhotenství..Já mám takové nevolnosti že tam jsou ty fazolky snad dvě… :mrgreen: Držim palečky, aby u vác bylo vše v pořádku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.4.13 08:43

@barca0140 děkuji a samozřejmě i u tebe musí být všechno v pořádku. Jestli nevolnosti svědčí dobrému těhotenství tak to mám určitě zdravé miminko :-D. Teď nevím jestli znas papiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
25.4.13 07:59

@nurse.007 papiu neznám, nebo si ji nepamatuju..ale nesjpíš se přidala až když už jsem přestala chodit…Dneska mi je trochu líp a jsem naopak nervozni z toho proč..Ale určitě je vše v pořádku..KOntrolu mám za 5 dni, tak snad přinesu jen dobré zprávičky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty