Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, práce na doma jako taková- plnění obálek, kompletování propisek atd. jsou PODVODY! Pozor na to. Pak už zbývá pracovat pro nějakou firmu v MLM a buď dělat prodejce nebo si budovat managerskou kariéru, registrovat nové prodejce a mít provize z obratu skupiny. Je zajímavé kolik lidí hledá nějakou práci, ale v zásadě odmítá dělat jakýkoliv prodej, což je chyba, protože vše kolem nás je o „prodeji“ a obchodě. Já jsem s jednou takovou firmou začala na mateřské s tehdy 4.měsíčním mimčem a nyní po téměř 5.letech pořád s firmou spolupracuju a jsem spokojená. Využila jsem ten volný čas na internetu k budování„obchodu“ a vyplatilo se. Člověk nemusí jen prodávat, aby něco vydělal ![]()
potvurkapodivna píše:
Ahoj, práce na doma jako taková- plnění obálek, kompletování propisek atd. jsou PODVODY! Pozor na to. Pak už zbývá pracovat pro nějakou firmu v MLM a buď dělat prodejce nebo si budovat managerskou kariéru, registrovat nové prodejce a mít provize z obratu skupiny. Je zajímavé kolik lidí hledá nějakou práci, ale v zásadě odmítá dělat jakýkoliv prodej, což je chyba, protože vše kolem nás je o „prodeji“ a obchodě. Já jsem s jednou takovou firmou začala na mateřské s tehdy 4.měsíčním mimčem a nyní po téměř 5.letech pořád s firmou spolupracuju a jsem spokojená. Využila jsem ten volný čas na internetu k budování„obchodu“ a vyplatilo se. Člověk nemusí jen prodávat, aby něco vydělal
MOhla bys to nějak prosím rozvést? Kde takovoufirmu najít? Děkuji! Kolik času jsi tím strávila?
ahojky mě by to zajimalo o co jde ale nevim kam ti toho maila mam poslat
Paní mi poslala email a jedná se o prodej přírodních výrobků
Zrovna to, co jsem nechtěla…
@Aleeza píše:
Paní mi poslala email a jedná se o prodej přírodních výrobkůZrovna to, co jsem nechtěla…
aha no tak to bych asi taky nepotrebovala ![]()
@Petík K píše:
aha no tak to bych asi taky nepotrebovala
A pak paní poslala ještě jednu nabídku na vyplňování dotazníků…
@Aleeza píše:
A pak paní poslala ještě jednu nabídku na vyplňování dotazníků…
a s těma dotazníkama máš už zkušenosti nebo ne? Já jen nechci něco kde bych musela posílat peníze a nebo nákej prodej kosmetiky
@markovape píše:
a s těma dotazníkama máš už zkušenosti nebo ne? Já jen nechci něco kde bych musela posílat peníze a nebo nákej prodej kosmetiky
S tímhle zkušennost nemám, ale myslím, že se do toho peníze nevkládají, ale výdělek bude asi minimální.
Zdravím,
nabídky a poptávky (včetně práce) na eMimino nepatří - viz pravidla diskuzí.
Díky za pochopení,
Monika
Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s prací z domova? A jestli je vůbec dobré stým začínat.
Kolikátá diskuse na toto téma tady ještě bude?
Většina dnešních nabídek je stejně podvod, pokud něco neseženeš přes známé tak bych snad ani do ničeho z těchlech rádoby novinek, na kterých máš zbohatnout nešla… A vůbec ne tam kde chtějí byť korunu předem ![]()