Praha-západ

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

26
18.7.11 11:57

praha-západ

ahojda,jsem z červeného újezdu,nějaká mamina poblíž se najde? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2303
5.10.11 08:59

Ahojky tady Černošická maminka :-)
V Červeném újezdě jsem párkrát byla, je to nedaleko. Naposled jsem tam byla na dni dětí, den před porodem :-D Jakýsi kašpárek se mě u skákacího hradu, po němž se probíhala dcerka, jen tak mimochodem zeptal kdy to čekáme.. odpověď zněla každým dnem :lol: a druhý den jsme jeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.12.11 15:31

Ahoj holky,jak je,koukám že bydlíte docela blízko,jsem z Chýně,Červ.újezd je kousek odtud,mám kluka 2roky,jestli chcete tak napište,mějte se,paa. :) :mrgreen: :twisted: :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.1.12 19:03

ahoj jsem z úhonic a na červenáku jsem se vdávala a jezdím přez něj k lékařům do unhoště.jestli chceš napiš budu ráda nikoho tu nemám jen manžela a syna :D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.1.12 19:32

Ahoj holky,
jsem z Jinočan a taky tu celkem nemám co dělat. Jsem od listopadu doma a trošku mi začíná hrabat.
Tak se můžem domluvit a srazit se. Tak pište :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.12 20:01

Ahojky, je tu někdo ze Psár? Jesenice? Jílové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.4.12 21:12

Ahoj Soniku01,
jsem z Jinočan, což je opravdu kousíček. Ráda se sejdu.
Tak jestli ještě máš zájem a chuť, můžem se potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
29.8.12 12:26

Ahoj,

já jsem z Tachlovic (bydlím tu rok a doposud nikoho neznám), tak kdyby byl někdo z Tachlovic, Nučič nebo Dobříče (do Nučic a Dobříče můžu jít pěšky) a nebo okolí, tak se ráda seznámím. I Jinočany, Rudnou a pod mám kousek a můžu dojet autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.8.12 13:24

Ahojky,
no já jsem z Jinočan, mám půlročního prcka Tomáška a není vůbec problém se setkat.

Darina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 07:29

Ahojky holky, jsem z Horoměřic nenajdese nějaká maminka :-)Ještě nevíte kde by nás vzali do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.5.14 22:50

Ahojik. Jsem z Únětic, to je kousek od Horoměřic. Je mi 26 a holčičce 3,5 měsíce. Neznám tady skoro nikoho. Můžeme někdy pokecat, nebo jít na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
5.3.15 07:48

Ahoj holky, jsem budoucí maminka, to už budeme v Kamenném Přívozu, tak se chci zeptat, zda jste tu někdo z okolí třeba Jílového u Prahy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.7.15 21:05
@RoztoMilli píše:
Ahoj holky, jsem budoucí maminka, to už budeme v Kamenném Přívozu, tak se chci zeptat, zda jste tu někdo z okolí třeba Jílového u Prahy? :)

Ahoj:) mám už 11 měsíční holčičku, ale bydlíme Luka pod Medníkem, to je 5 km od Jílového u Prahy:) Kdyby si měla zájem můžeme se sejít. Už si porodila a máš holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.8.15 15:06

@Edit87 Ahojky :mavam: Jéééé, to je hezké, to už je velká slečna! Já jsem zrovna už doma z porodnice, máme holčičku Elisabeth :) Do Jílového jezdit budu často, máme tam pediatra a jinak v Lukách pod Medníkem jsme původně měli také vyhlídnuté bydlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.8.15 17:45

@RoztoMilli ahoj, tak to je dobra nahoda, nase mala se take jmenuje Elisabeth :lol: pediatra mame taky v Jilovem. Jinak moc gratuluji k narozeni holcicky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny