Praha-západ

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
7.8.15 08:40

@Edit87 Jéééé, moc děkuju! :)
Tak to je neskutečná náhoda a nechodíte k panu doktorovi Šauerovi? Mě právě sestřička do telefonu říkala, že nějakou Elisabethku také mají, třeba je to ta tvá :lol: :srdce: Tak to je fakt náhodička!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.8.15 19:17

@RoztoMilli nene, chodi k pani doktorce Borejove. K Sauerovi se mi nechtelo, vsichni mi doporucovali doktorku Borejovou, ma ordinaci u materske skolky. Tak doufam, ze holky nekdy seznamime ;) protoze takova nahoda by se mela vyuzit :lol: a kdy se mala Eli presne narodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
8.8.15 06:57

@Edit87 Tak to jo, si říkám, že jsou právě v Jílovém 2 doktoři :) My už tam s malou poprvé byli a jsem s ním spokojená :)
Určitě holky seznámíme, přesně, taková náhoda! :pankac:
Eli se narodila 31.7. ve 14:02, jo, mám to vlastně v podpisu :D Je hodná, občas vzteklá a docela je to záhul to šestinedělí, ale dávám to v pohodě, ono vše je na začátku nové a člověk než se otrká a bude to mít pořádně v ruce :D ale hlavně, že už nejsme v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.8.15 07:31

@RoztoMilli jj sestinedeli je hrozny! Porod byl o proti tomu prochazka ruzovou zahradou. Tak az budete moct mezi lidi, nebo skoncis sestinedeli, dej vedet a muzeme se sejit nebo i klidne prijedeme za Vama. Pokud by si chtela s necim poradit… Jsem k dispozici, mam vse v cerstve pameti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
8.8.15 12:28

Super! Dekuju, kdyztak pisnu ;) vcera jsme meli hysterak kvuli prdikum asi, ale ono i to horko tomu pridava…jinak musim kontrolovat jedno prsicko, ma je obe zdurela, coz je normalni, ale ta jedna trosku zarudla, tak uvidime, snad to bude ok :D
Zavidim, ze byl pro Tebe porod prochazkou ruzovou zahradou - ja si prozila kontrakce 14hod. a pak musela mit akutniho cisare, tak to pak povypravim :)
Dam urcite vedet, jestli jsi ridic tak to mas v pohode, ja budu pojizdna max. s kocarkem anebo v manduce :) ridic je akorat manzel :lol:
Ale jsem i pulhodinku od vlaku takze v pohode a je to hezka prochajda, takze se budu moooc tesit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.8.15 17:56

@RoztoMilli no Eli mela hrozne problemy kvuli prdikum, mela koliku a tri mesice to byl fakt boj!!! Jj ridic jsem a komkoliv zajedu. Ted jsem akorat byla za mamkou na chate v Kamennem Privoze. Tak jo urcite dej vedet, jsme pripravene kdykoliv vyrazit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
9.8.15 07:30

@Edit87 Jejeeej, chudinka, to muselo být hrozné!
A ještě chata v Přívoze? Tak to je paráda! :D
Manžel říkal, že z Mníšku zná svého spolužáka, neznáš nějaké Lněničkovi?
Fakt vtipné, jak je svět malý a ty náhody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.8.15 20:53

@RoztoMilli tak ty bohuzel neznam. Ale ano svet je opravdu maly :) a odkud jste se pristehovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
11.8.15 12:58

@Edit87 Nevadi to by byla az moc velka nahoda :mrgreen:
My jsme oba z Prahy, oba mame radi prirodu, ja jezdila kolem Privozu jen autem, kdyz jsem jako mala s nasima jezdila na chalupu zadem do jiz.Cech a manzel tramp zna tady snadkazdy les a do te prirody nas to proste tahlo. Nehlede na to, ze mame dost uspechanych prazaku, vsichni jsou nevrli hlavne aby jim neujelo metro :lol:
Ty jsi primo z Mnisku nebo jste se taky odnekud pristehovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.8.15 21:45

Nejsem z Mnisku a ani tam nebydlime. Bydlime v Lukach pod Mednikem (vesnice vedle jiloveho) a oba jsme z Prahy. V Lukach bydlime uz asi 6 let. Jak zvladas s malou ty silena vedra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.8.15 08:20

@Edit87 Jeziiis,blbnu, myslela jsem Luka p. Mednikem :lol: pardon! Jedna znama mluvila porad o Mnisku tak jsem z toho uz zblbla :lol: Takze taky prazaci, a spokojenost vid nez byt ve meste? My jsme tu resili dlouho vse kolem domecku a napevno tu uz bydlime od jara :)
Vedra jsme zvladali, pri kojeni jsem se furt potila, jednou propotila i autosedacku a i v kocarku bylo pod ni mokro, a taky byla z toho horka chvilema nevrla :( a to jsme k doktorovi jeli i vzdy rano, abychom se vedru vyhnuli. Tento tyden zas kontrola a to uz uvidime jestli to nebude lepsi, ze bych jela i busem s malou v manduce :)
Co ty a Elis, jak jste se meli v tech vedrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.8.15 20:49

@RoztoMilli Jj v prirode je lepe a vzhledem k tomu, ze muzu kdykoliv sednout do auta a zajet do Prahy, tak jsem maximalne spokojena! Akorat tu nemam zadny kamaradky, vsechno obyvatelstvo je tu starsi nez ja, prevazne duchodcovskeho veku :zed: takze je tu fakt nuda :roll: a kdyz jsem tu dele sama, tak mi zacina hrabat!!! Eli se porad cachtala v bazenku, takze byla spkojena. Ale jinak se take strasne potila i v noci bylo silene vedro a neslo to vyvetrat. Ted uz bude lepe ;) tak at tu cestu zvladnete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.8.15 21:38

@Edit87 Prave,autikem si clovek zajede kamkoli, jsem tu rada za vlak i bus, od PID chci zridit male prukazku a budu s ni jezdit busem do Prahy a po Praze zadarmo az do tri let, takze supr :)
Taky mam vsechny v Praze, v okoli je par sousedu, ale za prvy nikoho moc neznam anebo jsou to prazaci :lol:
No snad nam nehrabne 8)
Je super, ze se Eli cachtala uz v bazenku, se nenadeju a taky se bude pristi rok cachtat i ta moje :D ono se to v tom horku jinak neda. Lidi tu jezdi s vetsima detma na Slapy. Jinak diky, zitra se s doktorem domluvim a uvidim jak k nemu pojedu :)
A huraaa za to mirne ochlazeni, jsem zvedava kolik tu naprsi jak moc strasi s privalovymi desti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
25.9.15 10:48

@Edit87 Ahojik :mavam: Tak jsem se po dlouhé době zas přihlásila, skloubit nákupy, domácnost, návštěvy s malou je docela síla, ale konečně jsem si našla chvilku. Jakpak se má Elis a jak se daří?
Nám je dnes 8 týdnů, šíleně to letí a 30.9. se chystáme na první očkování, tak mě napadlo, jestli se nechceš třeba v Jílovém sejít. Nebo můžeš do Kam. Přívozu, jak budeš moct 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny