Praha-západ
- Otevřená skupina
Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Edit87 Jéééé, moc děkuju! ![]()
Tak to je neskutečná náhoda a nechodíte k panu doktorovi Šauerovi? Mě právě sestřička do telefonu říkala, že nějakou Elisabethku také mají, třeba je to ta tvá
Tak to je fakt náhodička!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoztoMilli nene, chodi k pani doktorce Borejove. K Sauerovi se mi nechtelo, vsichni mi doporucovali doktorku Borejovou, ma ordinaci u materske skolky. Tak doufam, ze holky nekdy seznamime
protoze takova nahoda by se mela vyuzit
a kdy se mala Eli presne narodila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Tak to jo, si říkám, že jsou právě v Jílovém 2 doktoři
My už tam s malou poprvé byli a jsem s ním spokojená ![]()
Určitě holky seznámíme, přesně, taková náhoda! ![]()
Eli se narodila 31.7. ve 14:02, jo, mám to vlastně v podpisu
Je hodná, občas vzteklá a docela je to záhul to šestinedělí, ale dávám to v pohodě, ono vše je na začátku nové a člověk než se otrká a bude to mít pořádně v ruce
ale hlavně, že už nejsme v porodnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoztoMilli jj sestinedeli je hrozny! Porod byl o proti tomu prochazka ruzovou zahradou. Tak az budete moct mezi lidi, nebo skoncis sestinedeli, dej vedet a muzeme se sejit nebo i klidne prijedeme za Vama. Pokud by si chtela s necim poradit… Jsem k dispozici, mam vse v cerstve pameti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super! Dekuju, kdyztak pisnu
vcera jsme meli hysterak kvuli prdikum asi, ale ono i to horko tomu pridava…jinak musim kontrolovat jedno prsicko, ma je obe zdurela, coz je normalni, ale ta jedna trosku zarudla, tak uvidime, snad to bude ok ![]()
Zavidim, ze byl pro Tebe porod prochazkou ruzovou zahradou - ja si prozila kontrakce 14hod. a pak musela mit akutniho cisare, tak to pak povypravim ![]()
Dam urcite vedet, jestli jsi ridic tak to mas v pohode, ja budu pojizdna max. s kocarkem anebo v manduce
ridic je akorat manzel ![]()
Ale jsem i pulhodinku od vlaku takze v pohode a je to hezka prochajda, takze se budu moooc tesit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoztoMilli no Eli mela hrozne problemy kvuli prdikum, mela koliku a tri mesice to byl fakt boj!!! Jj ridic jsem a komkoliv zajedu. Ted jsem akorat byla za mamkou na chate v Kamennem Privoze. Tak jo urcite dej vedet, jsme pripravene kdykoliv vyrazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Jejeeej, chudinka, to muselo být hrozné!
A ještě chata v Přívoze? Tak to je paráda! ![]()
Manžel říkal, že z Mníšku zná svého spolužáka, neznáš nějaké Lněničkovi?
Fakt vtipné, jak je svět malý a ty náhody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoztoMilli tak ty bohuzel neznam. Ale ano svet je opravdu maly
a odkud jste se pristehovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Nevadi to by byla az moc velka nahoda ![]()
My jsme oba z Prahy, oba mame radi prirodu, ja jezdila kolem Privozu jen autem, kdyz jsem jako mala s nasima jezdila na chalupu zadem do jiz.Cech a manzel tramp zna tady snadkazdy les a do te prirody nas to proste tahlo. Nehlede na to, ze mame dost uspechanych prazaku, vsichni jsou nevrli hlavne aby jim neujelo metro ![]()
Ty jsi primo z Mnisku nebo jste se taky odnekud pristehovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem z Mnisku a ani tam nebydlime. Bydlime v Lukach pod Mednikem (vesnice vedle jiloveho) a oba jsme z Prahy. V Lukach bydlime uz asi 6 let. Jak zvladas s malou ty silena vedra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Jeziiis,blbnu, myslela jsem Luka p. Mednikem
pardon! Jedna znama mluvila porad o Mnisku tak jsem z toho uz zblbla
Takze taky prazaci, a spokojenost vid nez byt ve meste? My jsme tu resili dlouho vse kolem domecku a napevno tu uz bydlime od jara ![]()
Vedra jsme zvladali, pri kojeni jsem se furt potila, jednou propotila i autosedacku a i v kocarku bylo pod ni mokro, a taky byla z toho horka chvilema nevrla
a to jsme k doktorovi jeli i vzdy rano, abychom se vedru vyhnuli. Tento tyden zas kontrola a to uz uvidime jestli to nebude lepsi, ze bych jela i busem s malou v manduce ![]()
Co ty a Elis, jak jste se meli v tech vedrech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoztoMilli Jj v prirode je lepe a vzhledem k tomu, ze muzu kdykoliv sednout do auta a zajet do Prahy, tak jsem maximalne spokojena! Akorat tu nemam zadny kamaradky, vsechno obyvatelstvo je tu starsi nez ja, prevazne duchodcovskeho veku
takze je tu fakt nuda
a kdyz jsem tu dele sama, tak mi zacina hrabat!!! Eli se porad cachtala v bazenku, takze byla spkojena. Ale jinak se take strasne potila i v noci bylo silene vedro a neslo to vyvetrat. Ted uz bude lepe
tak at tu cestu zvladnete!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Prave,autikem si clovek zajede kamkoli, jsem tu rada za vlak i bus, od PID chci zridit male prukazku a budu s ni jezdit busem do Prahy a po Praze zadarmo az do tri let, takze supr ![]()
Taky mam vsechny v Praze, v okoli je par sousedu, ale za prvy nikoho moc neznam anebo jsou to prazaci ![]()
No snad nam nehrabne ![]()
Je super, ze se Eli cachtala uz v bazenku, se nenadeju a taky se bude pristi rok cachtat i ta moje
ono se to v tom horku jinak neda. Lidi tu jezdi s vetsima detma na Slapy. Jinak diky, zitra se s doktorem domluvim a uvidim jak k nemu pojedu ![]()
A huraaa za to mirne ochlazeni, jsem zvedava kolik tu naprsi jak moc strasi s privalovymi desti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit87 Ahojik
Tak jsem se po dlouhé době zas přihlásila, skloubit nákupy, domácnost, návštěvy s malou je docela síla, ale konečně jsem si našla chvilku. Jakpak se má Elis a jak se daří?
Nám je dnes 8 týdnů, šíleně to letí a 30.9. se chystáme na první očkování, tak mě napadlo, jestli se nechceš třeba v Jílovém sejít. Nebo můžeš do Kam. Přívozu, jak budeš moct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Mumy001 , 24.11.25 10:42
- RadiatorStudeny , 23.9.25 18:07
- Mujkocouralfons , 5.8.25 11:12
- Misanthrope , 1.7.25 12:32
- Zyrke , 28.6.25 15:34
- mona1660 , 2.2.25 18:08
- Vendulák , 6.1.25 18:37
- Nikola482 , 15.11.24 19:24