Předškolák 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5325
5.11.23 09:59

@Oriseka Já bych ho dala dřív, je hodně společenský. Ale domluvili jsme se s doktorkou, že ho necháme doma, kvůli mladšímu synovi. Nemoce mu hodně zhoršovali epilepsii, kort ten rok 21 jak všude lítal kovid. Takže jsme se vyhýbali všem možným zdrojům bacilů. Teď už je syn naštěstí stabilizovaný a od bráchy teda zatím nic nechytil co přinesl ze školky. Jen teda se bojím, mladší nemá žádné očkování, tak snad starší nedotáhne něco vážnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
5.11.23 10:07
@Míša213 píše:
@Oriseka Syn je zase nemocný, pichali mu ucho a k tomu má streptokoka v krku. Je úplně vyřízenej, takže u nás jedou pohádky a nějaké deskovky. Ten první rok ve školce je opravdu masakr, myslela jsem, že v 5 letech by už mohl reagovat lépe.

U nás jsem nemocná já, byla jsem včera n pohotovosti, mám angínu.
Takže syn byl včera celý den u mých rodičů a dneska odjel na celý den k tátovi.
Já odpočívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 10:37
@ludmilaadamkova píše:
My máme dnes program jasný Aquapark… :mrgreen: včera návštěva

Super. Ja se do bazenu v zime bojim. Prakticky nikdy nejsme vsichni 100%zdravi a kdyz jo, tak tam minimalne ja prochladnu a jsem pak nachcipana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 10:49
@Fiveone píše:
Děti jsou u babičky, čeká je Letecké muzeum Kbely a v týdnu Národní muzeum. Jejich babička bydlí v domečku na vesnici, takže budou i hodně na zahradě.

Letecke muzeum jeste nezavrelo? Pres zimu byvalo zavrene. Kdyz jsem byla na rodicaku, tak jsme tam obcas zajeli. Ted uz se tam moc nedostanem. Preci jen hodina cesty tam a hodina zpet autobusem neni uplne blizko. Babicka hlida vsech 5 deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 10:54
@Míša213 píše:
@Oriseka Já bych ho dala dřív, je hodně společenský. Ale domluvili jsme se s doktorkou, že ho necháme doma, kvůli mladšímu synovi. Nemoce mu hodně zhoršovali epilepsii, kort ten rok 21 jak všude lítal kovid. Takže jsme se vyhýbali všem možným zdrojům bacilů. Teď už je syn naštěstí stabilizovaný a od bráchy teda zatím nic nechytil co přinesl ze školky. Jen teda se bojím, mladší nemá žádné očkování, tak snad starší nedotáhne něco vážnějšího.

Starsi ockovany je, ne? Tak by to snad nemel dotahnout. Mladsi do skolky nepujde? Ty nemoce jsou spatny. Jinak fandim skolce. Myslim, ze je hodne dulezita, kdyz je alespon prumerne kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 10:56
@berua13 píše:
U nás jsem nemocná já, byla jsem včera n pohotovosti, mám angínu.
Takže syn byl včera celý den u mých rodičů a dneska odjel na celý den k tátovi.
Já odpočívám :)

Angina je dobra, ze na ni jsou atb. Me se po nich pri angine hned ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.11.23 11:01
@Oriseka píše:
Letecke muzeum jeste nezavrelo? Pres zimu byvalo zavrene. Kdyz jsem byla na rodicaku, tak jsme tam obcas zajeli. Ted uz se tam moc nedostanem. Preci jen hodina cesty tam a hodina zpet autobusem neni uplne blizko. Babicka hlida vsech 5 deti?

Máš pravdu, je tam otevřeno jen do konce října. Tak si budou muset vymyslet jiný program. Oni to mají právě blízko. Jejich babička žije kousek od Brandýsa. Jsou u ní všichni do středy. Pak se vrací a ona půjde do práce( vaří nově v Kašpárkovo restauraci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
5.11.23 11:01
@Oriseka píše:
Angina je dobra, ze na ni jsou atb. Me se po nich pri angine hned ulevilo.

Včera jsem měla dvě dávky penicilinu a už večer o trochu lepší, v krku bolelo o trochu míň. Zítra už snad bude dobře. Potřebuju fungovat, jsem se synem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 11:07
@berua13 píše:
Včera jsem měla dvě dávky penicilinu a už večer o trochu lepší, v krku bolelo o trochu míň. Zítra už snad bude dobře. Potřebuju fungovat, jsem se synem sama

Nastesti to funguje rychle. Ja dostala anginu na Stedry vecer. Jeste jsem vse po nadilce uklidila a pak jsem padla. Jenze se mi nechtelo na pohotovost o Vanocich, kdyz je tam nejvetsi peklo, tak jsem musela vydrzet po svatcich, ale to zas mel muj doktor dovolenou :zed:. Takze jsem 27.12. volala jeho zastupu. Dostala jsem vynadano, proc obtezuji, ale recept na penicilin mi poslali. Po 2 prascich velka uleva a po 4 uz pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5325
5.11.23 11:11

@berua13 To mě mrzi, angina je pěkná mrcha. Aspoň, že máš čas odpočívat, to je hlavní. Atb určitě brzo zaberou. Ať je brzo lépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.11.23 11:26

My jedeme na nákupy. Předškolačka nám že všeho vyrostla, a zimní boty pro dvě mladší. Už teď z toho mám osypky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5325
5.11.23 11:27

@Oriseka Starší očkovaný je, ale to přece neznamená, že to nemůže chytit. Mladšímu je 2,5 roku, takže školka ještě není na pořadu dne. Ale z předběžného vyjádření ze školky, ho tam stejně nevemou(kvůli lékům atd) Já v lednu rodím, takže stejně budu ještě doma. Budeme vše s dr ještě probírat, on se narodil předčasně, je strašně droboučký, celkově nevyzrálý, na tu školku stejně není připravený. Teprve začal nedávno chodit. Kvůli nemoci a obavy ze záchvatu ho nikdo nechce hlídat, takže je na mě nalepený 24/7. Je tady varianta, že stejně zůstanu s dětma doma, chlap je přes týden pryč, takže se nemůžeme ani prostřídat. Finančně to problém není, tak to naštěstí vyřeší, kdyby do té školky nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
5.11.23 11:36
@Míša213 píše:
@Oriseka Starší očkovaný je, ale to přece neznamená, že to nemůže chytit. Mladšímu je 2,5 roku, takže školka ještě není na pořadu dne. Ale z předběžného vyjádření ze školky, ho tam stejně nevemou(kvůli lékům atd) Já v lednu rodím, takže stejně budu ještě doma. Budeme vše s dr ještě probírat, on se narodil předčasně, je strašně droboučký, celkově nevyzrálý, na tu školku stejně není připravený. Teprve začal nedávno chodit. Kvůli nemoci a obavy ze záchvatu ho nikdo nechce hlídat, takže je na mě nalepený 24/7. Je tady varianta, že stejně zůstanu s dětma doma, chlap je přes týden pryč, takže se nemůžeme ani prostřídat. Finančně to problém není, tak to naštěstí vyřeší, kdyby do té školky nemohl.

Aha, tak to jo. Fajn, ze tu skolku ani nutne nepotrebujete. Mas to teda narocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5325
5.11.23 11:36

@Netopirek Kam jedete pro boty? Mě přijde, že letos vůbec není žádný výběr. Byli jsme pro podzimní a všechny strašně ouzký, nešlo mu to zout. On je v tom obouvání hrozně nemotornej a jen něco mu jde obout a zout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5325
5.11.23 11:56

@Oriseka Hele nestěžuji si. Teď už je to o hodně lepší, než to bylo na začátku. Léky zabrali, takže když není jó vypjatá situace, nebo horečka, tak záchvat nemá. Dokáže zlobit úplně stejně jako ten starší. Mezi sebou se taky pěkně mydlí :lol: Jen se musí holt dodržovat nějaký pravidla a hlídat režim. Naopak nás to jako rodinu hodně posílilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí