Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aot to zvládneš, zavolej si na ty instituce, co ti tu osaly holky, moc na tebe myslíme a držím palce ![]()
Hned je mi lip, tak ja jdu, nasadim masku a jdu vylezt z loznice. Ozvu se jak to pujde.
![]()
Aot, myslím na tebe
. Sedím v práci a jsem napnutá jako struna. Drž se, holka ![]()
@Aot píše:
Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu.Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho.
vydrž jak odjede a s chladnou hlavou pober své věci a převeď peníze. Moc ti držím palce ať to klapne a nic se nezkomplikuje. Každopádně vůbec nevylejzej z ložnice, dokud neodjede. Musíš být rychlá, stihnout to do doby, než by mohl zjstit, že nejsi v práci, budu napjatá dokud nenapíšeš, že jsi pryč a v bezpečí. ![]()
@Aot píše:
Hned je mi lip, tak ja jdu, nasadim masku a jdu vylezt z loznice. Ozvu se jak to pujde.![]()
![]()
Bud opatrna. Klidne se mu i omluv.
@Aot píše:
Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu.Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho.
Myslim na tebe, drzim pesti
![]()
@Aot, od rána postupně hltam Tvoji diskuzi se zatajeným dechem, moc Ti držím palce. Jsi strašně moc šikovná a odvážna holka, bude líp, udelala jsi to nejlepší možné rozhodnutí.
Sleduji tuhle diskuzi už od začátku…Aot myslím na tebe a držím palce ať vše dobře dopadne…věřím, že to zvládneš ![]()
Aot, myslím na tebe, drž se a přeji si, ať už to je za tebou.
Moc ti fandím ![]()
Drž se
sedím v práci a sleduji vše od prvního dne, co jsi napsala
hlavně dělej vše jako vždycky každé ráno
at je v klidu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat