Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
54030
13.6.13 18:08
@Aot píše:
Devcatka, akorat jsme polozili kufry do predsine. Hned jsem pripojila ipad a pisu vam. Vsechno v poradku. Nahazela jsem veci do kufru, a do hodinky jsme byli pryc. Ted musim rozeslat zpravy domu, kdyby Marc udelal poplach, vyhodim simkartu a mazu do mesta do banky a koupit novou sim kartu. Ozvu se vam. Hned jak to pujde. Marc jeste ani nevolal, uz se ani jeodvola zrejme. Musim honem jit, jen jsem vam chtela dat vedet, kdyz jste tu vzdy pro me. Dekuji a vecer napisu vic! :hug: :hug:

Díky Bohu, že jsi se dostala do bezpečí :andel: :hug:, neztrácej ostražitost, může mít v PC tuhle diskuzi a googl mu pomůže s češtinou :think: nikde nepiš, kde se pohybuješ a asi bych si změnila i nick a heslo na emiminu :think: Nechci tě strašit, je mi jasné, že si vystresovaná i tak :,( :hug:,ale jsi statečná holka a věřím, že to zvládneš i dál :kytka: :hug:

• načítám...
54030
13.6.13 18:10
@siamka7 píše:
Hej, ten ten byt ve vzteku celý rozmlátí, že mu utekla :think:

tak tohle mě taky hned napadlo :think:

• načítám...
9180
13.6.13 18:12
@Michelangelo píše:
tak tohle mě taky hned napadlo :think:

já si spíš myslím, že bude sedět s otevřenou hubou…možná celý víkend :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
54030
13.6.13 18:16
@amazon píše:
já si spíš myslím, že bude sedět s otevřenou hubou…možná celý víkend :mrgreen: :mrgreen:

to by bylo nejlepší :mrgreen:, ale bohužel si to nemyslím a nejspíš začnou problémy i šéfovi od Aot :zed: ten včerejší večer u nich napovídá, co bude dál :? :pocitac:

• načítám...
10959
13.6.13 18:18
@amazon píše:
já si spíš myslím, že bude sedět s otevřenou hubou…možná celý víkend :mrgreen: :mrgreen:

to nemyslím, bude strašně zuřit, bude se snažit ji najít za každou cenu :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
24603
13.6.13 18:20

Super, teď jen vydržet ten stres co ještě přijde a snažit se ho nekontaktovat když tě bude kousat svědomí z útěku Bude to boj, le zvládáš to statečně, těším se na další info..
BT, co šéf? řekla si mu že si teda pryč od Marca a nech mu nic neříká?

• načítám...
1780
13.6.13 18:21

Hurá, super zpráva!! :-)

• načítám...
561

@Aot, jsi úžasná, žes to takhle rychle zvládla a odstěhovala se!!Jen prosím neusni na vavřínech, podle mě to nejhorší teprve přijde, bude se tě za každou cenu snažit najít a dostat tě zpátky..Určitě kontaktuj tu krizovou linku nebo policii, ať o tobě vědí!
A nejdůležitější, pokud se mu podaří tě najít (jakože v práci asi podaří) nepodlehni mu, nesmíš už se k němu nikdy vrátit, jinak se z toho nevyhrabeš…
Držím i nadále palce :kytka:

• načítám...
sophinka1

No já myslím, že bude vzteky bez sebe. ale je chytrej vymyslí plán :zed: buď že ho okradla, nebo bude otravovat tak dlouho až ji vyhodí z práce bude doufat že se k němu vrátí ) blokne účty -odchozí platby apod

• Upravit
24603
@siamka7 píše:
to nemyslím, bude strašně zuřit, bude se snažit ji najít za každou cenu :poblion: :poblion: :poblion:

Jo, až dojde domu a ona tam nebude a bde ji volat, chytne pekelný amok, až bude noc a ona nikde,, to bude zle, a až bude ráno, tak myslím si zničí celý majetek vzteky, bude to peklo, ale snad dá pokoj po měsíci :think: ale snad ji nebude chodit hlídat do práce :think:
@Aot, nechalas doma vzkaz?

• načítám...
JedenTypan
13.6.13 18:22

Ona jako ani nezmeni praci?? No tak to je bez sance na klid. :think:

• Upravit
9180
13.6.13 18:25
@siamka7 píše:
to nemyslím, bude strašně zuřit, bude se snažit ji najít za každou cenu :poblion: :poblion: :poblion:

to pro něj nebude tak velký problém, když bude ve stejné práci…spíš jsem myslela jeho bezprostřední reakci, než vykoumá co dál :( :think:

• načítám...
10959
13.6.13 18:26
@pannacotta píše:
Jo, až dojde domu a ona tam nebude a bde ji volat, chytne pekelný amok, až bude noc a ona nikde,, to bude zle, a až bude ráno, tak myslím si zničí celý majetek vzteky, bude to peklo, ale snad dá pokoj po měsíci :think: ale snad ji nebude chodit hlídat do práce :think:
@Aot, nechalas doma vzkaz?

já si to fakt taky myslím :think: protože mu stačí málo a hned je strašně agresivní/stačily mi ty hůlky v restauraci :roll:,nebo jak ji chytil pod krk za to tričko :roll: / a vlastně nic neudělala :nevim:.ti říkám, jestli ji najde, počká si na ni :roll: a může ji ze msty i zabít :roll: ten nebude hledět ani vpravo ani vlevo :zed: jako měla by mít pořád nějaký doprovod, než se uklidní :P

Příspěvek upraven 13.06.13 v 18:27

• načítám...
8708
13.6.13 18:27

Super zprávy, jeden z nejdůležitějších kroků máš za sebou :palec: :palec: :palec:

• načítám...
JedenTypan
13.6.13 18:31

Ale pro toho kluka, u kteryho je, je to dost blba situace. Ten Marc v tom muze videt neveru, jako ze utekla za jinym a pomstit se jim oboum. Pritom ten kluk u ni nema ani sanci a je za hodneho blbecka po ruce. :zed:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová