Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
54030
13.6.13 14:31

Aot posílám ti sílu :andel: :hug:

• načítám...
1342
13.6.13 14:35

Moc na tebe myslim!!! Kéž to dobre dopadne!!!

• načítám...
5724
13.6.13 14:36

Taky moc držím palečky! :kytka: :hug:

• načítám...
323
13.6.13 14:42

Aot - tvou diskuzi čtu od začátku a jen jsem ti chtěla vyjádřit obrovskou podporu a hodně síly, ať vše zvládneš. Ono je něco úplně jiného být na vše sama za velkou louží, jsi moc statečná… :potlesk:

• načítám...
3168
13.6.13 14:42

Myslím na tebe!!

• načítám...
13.6.13 14:43

Holky, já se snad neodtrhnu od PC dokud nedá vědět. Představuju si, jak Marc přijde domů z práce a tam nikdo. Co se mu asi bude honit hlavou a tak…Pro Aot je moc dobře, že se měla na koho obrátit, ostatní už zvládne, to je jasný. 8)

• načítám...
561
13.6.13 14:47

I když sem moc nepřispívám, pozoruju tuhle diskuzi ve dne v noci…špatně spím, v noci se budím a první, co mě napadne je se aspoň podívat, jestli Aot napsala…
jsem moc ráda, že jsi v sobě @Aot našla sílu a od přítele odcházíš!
Teď už je asi pozdě tě prosit, abys opravdu tu policii zavolala, protože si to pravděpodobně nepřečteš, ale i tak doufám, že to dopadne dobře a přesně podle tvého plánu! Musí!!

• načítám...
1780
13.6.13 14:47
@kočička Evička píše:
Holky, já se snad neodtrhnu od PC dokud nedá vědět. Představuju si, jak Marc přijde domů z práce a tam nikdo. Co se mu asi bude honit hlavou a tak…Pro Aot je moc dobře, že se měla na koho obrátit, ostatní už zvládne, to je jasný. 8)

Evi, mě v hlavě taky proudí různý scénáře, co a jak bude. Těším se, až si tady všechny oddechneme, že je v pořádku v bezpečí…ale stejně mi v hlavě šrotuje, co bude asi tak dál, za týden, za měsíc… :-(

• načítám...
1291
13.6.13 14:51

@hlozi Tak s tim spanim nejsi sama…
Predpokladam, ze ted nekdy si na ceste „do prace“, drzim vse co muzu :srdce: at to je bez komplikaci :hug:

• načítám...
5199
13.6.13 14:52

Taky jste napnutý jak struny až napíše??? ;)

• načítám...
káťa
13.6.13 14:53

Taky si myslím, že se s tím Marc jen tak odmítne smířit. Bude se jí snažit vyčmuchat za každou cenu. A určitě to bude přes šéfa, protože ten bude jediný vodítko k ní. Bo jím se, aby šéf, až mu začne vyhrožovat likvidací rodiny, ze strachu nepodlehl a neprozradil jí…
Jinak vůči Aot si troufnu tvrdit, že to zprvopočátku bude plakání a slibování a prosení a srdceryvné scény a pokud Aot necouvne, tak pak nastane teprve agrese, vyhrožování atd…
Aot ještě jednou moc síly tobě i Martinovi a určitě bych se kromě martina obrátila i na tu organizaci, kterou tu někdo dával do odkazu-pro týrané ženy přímo v Calgary. Přinejmenším ti fundovaně poradí, co a jak v případě, že by tě Marc vyčmuchal.

• Upravit
10959
13.6.13 14:53
@Sunnyess píše:
Evi, mě v hlavě taky proudí různý scénáře, co a jak bude. Těším se, až si tady všechny oddechneme, že je v pořádku v bezpečí…ale stejně mi v hlavě šrotuje, co bude asi tak dál, za týden, za měsíc… :-(

já si myslím, že Aot si bude tady s námi psát dál :kytka:

• načítám...
JedenTypan
13.6.13 14:56

Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera. :mrgreen:

• Upravit
2499
13.6.13 14:59
@JedenTypan píše:
Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera. :mrgreen:

Tohle už se řešilo a je to vyřešené. Nejde o kariéru, ale i kdyby, i ta je důležitá :mrgreen:

• načítám...
10959
13.6.13 15:00
@JedenTypan píše:
Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera. :mrgreen:

nejprve si přečti těch 100 stran a pak přispívej :palec: :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová