Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2499
13.6.13 17:26

Tak to bychom to měly nějak oslavit. Juchůůůůů. Když nemožné se stalo skutkem :dance: :dance: :dance:

• načítám...
sophinka1
13.6.13 17:28

Snad ustojí i to co přijde. Mám takovou radost, že jí nezabránil odejít. :dance:

• Upravit
627
13.6.13 17:28

Kéž by ho klepla pepka až to zjistí :D

Skvělá zpráva, gratuluji! Drž se, teď už to zvládneš. Nejhorsi je vždycky sebrat sílu zmizet.

• načítám...
9950
13.6.13 17:29

Jak nepřispívám, tak teď musím..čovéče, si mi vlila slzy do očíí 8)

no jsem zvědavá co bude dál :D

drž se! :kytka:

• načítám...
Why
858
13.6.13 17:30

Prima. moc a moc :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
10959
13.6.13 17:30

Ty jo, ale ted ji začne hledat :roll:

• načítám...
8911
13.6.13 17:31

@Aot SUPER!!! Uf, to jsem si oddechla… Tak teď jen vydržet. ;)

• načítám...
2853
13.6.13 17:38

@Aot Ahoj Aot :kytka:
Bohužel mám nemocného synka a tak jsem od včera doteď neměla možnost sledovat tvou situaci. Nicméně na Tebe vkuse myslím :hug: a bylo pro mě těžké, nevědět, co s Tebou je.
Každopádně nyní jsem dočetla a oddychla si.

Udělala jsi to nejsprávnější, co jsi mohla. Skvělé, že jsi zahodila stud a Martina požádala o pomoct a on Ti tu pomocnou ruku podal :potlesk:
Každopádně o tvé situaci, přestože jsi už odstěhováná, by mělo vědět víc lidí a to jak v práci, tak v nějaké té organizaci (holky už to psaly), protože odstěhováním pravděpodobně vše neskončilo, s Marcem to bohužel bude mít ještě asi nějakou dohru, budeš potřebovat podporu v nějakém psychoterapeutovi, to už se tu taky zmiňovalo, tu pomoc vyhledej.
A jinak bych se asi řídila především rad od Háty X, samozřejmě to s Tebou myslíme dobře všechny, ale ona má asi nejvíc zkušeností a ty rady jsou skutečně na místě.

Moc Ti držím palce, ať vše zvládáš vklidu a dobře.
Myslím na Tebe v jednom kuse a kloubouk dolů, žes to kokázala :kytka: další kus cesty je ještě před Tebou :hug: ale bude dobře uvidíš. Jsi skvělá :srdce:

Příspěvek upraven 13.06.13 v 17:41

• načítám...
6661
13.6.13 17:40

Ať si Marc udělá klidně z domu kůlničku, takového despotu nelze litovat. Zasloužil by spíš trest za to, co Aot prováděl. Věřím, že se Aot nedá a vydrží v boji za svou svobodu. :kytka:

• načítám...
2853
13.6.13 17:43
@bartsch píše:
Ať si Marc udělá klidně z domu kůlničku, takového despotu nelze litovat. Zasloužil by spíš trest za to, co Aot prováděl. Věřím, že se Aot nedá a vydrží v boji za svou svobodu. :kytka:
ANO, Marca v žádném případě NELITOVAT!!! Není proč!!!
  • načítám...
5199
13.6.13 17:44

Chtěla bych vidět Marcův výraz, když přišel domů a zjistil, že ho opustila :mrgreen:

Doufám, že mu Aot nechala nějaký vysvětlující vzkaz :think:

• načítám...
1017
13.6.13 17:45

@Aot diskusi sleduju skoro od začátku, ale nepřispívala jsem - jenom bych opakovala rady ostatních. Dnes se mi hrozně ulevilo, že ten první krok máš za sebou, že jsi v pořádku pryč. Bojím se, že peklo s Marcem začne teprve teď, ale byla bych nesmírně ráda, kdybych se mýlila! Držím pěsti!

• načítám...
12667
13.6.13 17:48

@Aot juuu super tesim sa; si velmi odvazna, kezby sa vsetky tyrane zeny spamatali v tejto fazi!

• načítám...
46867
13.6.13 18:00

@Aot Jeee, ja jsem rada, ze stehovani probehlo v pohode. :hug: :palec:

• načítám...
7576
13.6.13 18:03

Jsi skvela!!! :pankac: Dalsi krok kontaktovat hned nejakou mistni linku bezpeci a zavolat na Policii. V obou pripadech ye zeptej, jak postupovat, kdyby te hledal a vyhrozoval nebo chtel udelat oznameni, zes ho vykradla. Prosim nepodcenuj ho :hug: bud pripravena na vse. Pripravenym stesti preje a s agresorama to plati stonasobne vic :kytka:

A pocitej s tim, ze ted te ceka to horsi: ustat to a nevratit se :hug:

@Aot píše:
Devcatka, akorat jsme polozili kufry do predsine. Hned jsem pripojila ipad a pisu vam. Vsechno v poradku. Nahazela jsem veci do kufru, a do hodinky jsme byli pryc. Ted musim rozeslat zpravy domu, kdyby Marc udelal poplach, vyhodim simkartu a mazu do mesta do banky a koupit novou sim kartu. Ozvu se vam. Hned jak to pujde. Marc jeste ani nevolal, uz se ani jeodvola zrejme. Musim honem jit, jen jsem vam chtela dat vedet, kdyz jste tu vzdy pro me. Dekuji a vecer napisu vic! :hug: :hug:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová