Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Háta_x píše:
Jsi skvela!!!Dalsi krok kontaktovat hned nejakou mistni linku bezpeci a zavolat na Policii. V obou pripadech ye zeptej, jak postupovat, kdyby te hledal a vyhrozoval nebo chtel udelat oznameni, zes ho vykradla. Prosim nepodcenuj ho
bud pripravena na vse. Pripravenym stesti preje a s agresorama to plati stonasobne vic
A pocitej s tim, ze ted te ceka to horsi: ustat to a nevratit se
ANO. Aktivně otevřít další kapitolu
![]()
@amazon píše:
@pannacotta vlastně máš recht, Aot psala, že si u šéfa zařídila 14dní volno…jsem to nějak přehlídla…
jsem taky četla, že má volno jenom do pondělka ![]()
@Michelangelo píše:
jsem taky četla, že má volno jenom do pondělka
Příspěvek upraven 13.06.13 v 19:11
@Timinka píše:
Tak hurá našla jsem to. 14 dnůto pomůže hodně
tak nevím, co sem četla
![]()
@erinv píše: @poučená..zejo.. me ste tu na emiminu taky pomohly odejit od magora..![]()
OPRAVDU
Povídej - přeháněj
Příklady táhnou ![]()
A jenom takova vsuvka, ze v moha oblastech sveta je takove chovani muzu bezny. A dokonce i v Evrope jeste ne tak davno zena nemela zadne slovo a postaveni. Tak si toho vazte. ![]()
@JedenTypan píše:
A jenom takova vsuvka, ze v moha oblastech sveta je takove chovani muzu bezny. A dokonce i v Evrope jeste ne tak davno zena nemela zadne slovo a postaveni. Tak si toho vazte.
BZZZZZZZ…PLESK
![]()
@Michelangelo píše:
tak nevím, co sem četla![]()
já prvně taky měla dojem, že jen do neděle, tedy že v pondělí musí do práce ![]()
Bude muset něco popracovat z domova, ale do práce nemusí těch 14 dní ![]()
Aot, jsi skvělá a odvážná, zvládla jsi to.
![]()
Pokud chceš zůstat v Kanadě, bez potíží, které může Marc vyvolat, dala bych na holky a kontaktovala policii, aby na policii o všem věděli a měli záznam. ![]()
Jinak myslím, že Aot psala, že dnes a zítra bude doma, že šéf doufá, že něco bude moct dělat z domu a v pondělí jde do práce. ![]()
@Drovers
Pokud jsem to dobře pochopila, něco nutného na pondělí dodělá doma a pak by měla mít vyjednané to volno 14 dní, ne? ![]()
No každopádně tam teď tři dny stopro bude schovaná, vycházet nemusí, navíc je to velké město, takže myslím, že minimálně pro následující tři dny má klid.
To je dost času pro řešení a pro vymyšlení dobrého plánu, co dál.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat