Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Háta_x píše:ach boze, do cehos to dusi dal?!
brouku, tohle neni diskuze na vtipky. Evidentne jsi stran agresivity normalni chlap, tak si jdi honit triko jinam.@JedenTypan
@JedenTypan píše:
To co rikam jsou naprosty fakta, k tomu neni co vyvracet, to pochopi kazdy inteligentni clovek.
kazdej inteligentni clovek si predevsim uvedomi, ze „dechberouci“ info, ze zensky se nikdy nemely lip hodi uplne jinam nez do tyhle diskuse.
Taky čekáte až se ozve Aot?
To pak bude smrsť příspěvků ![]()
Já se asi nedočkám, neboť chodím spát se slepicemi ![]()
@Sunnyess píše:
Aot, a sbalila ses aspoň do toho nového kufru Guess??
Snad se Aot brzo ozve. Doufam ze se ji povedlo penize dostat na jiny ucet a ze je ten zmetek neblokne.
@JedenTypan píše:
Ja jen rikam, ze to co zakladatelka prozivala a proziva spousta jinych zen a ty nemaj kam utect, nebo jak to resit.Ze lidi porad remcaj na dobu, ale vzvlast pro vas zeny nikdy nebylo lip.
Aha, prej lidi remcaj a nikdy se neměli líp
A kdo asi zavedl to utačování žen v arabských a jiných státech? Kdysi to napadlo nějakých blbýho CHLAPA a ten rozhodl, že ženský nebudou mít na nic právo a jsou něco míň
Nebo si snad myslíte, že to ženy chtěly dobrovolně? Tak hloupej snad nejste milej pane ![]()
Jinak držim Aot palce, sleduju diskuzi od začátku a doufám, že to bude mít dobrej konec.
Nejsem žádná feministka, ale někdy nad chlapským přemýšlením jen kroutim hlavou a nechápu ![]()
@Sepishka píše:
Jeste donedavna taky bylo bezny, ze kalhoty nosili chlapi, coz mimojine znamenalo, ze se necpali do diskusi na tema deti, kojeni atd., tak si toho vaz, ze te tu vubec nekdo posloucha
@Aot jsem moc ráda že jsi vzala nohy na ramena, dokud byl ještě čas…uffff
Ty jovka
To byla blesková akce a moc gratuluju, máš napůl vyhráno ![]()
S tou prací bude nejspíš problém, ale hodně záleží na tom, jak se k tomu postaví Tvůj šéf… Pokud nekompromisně řekne, že je s Tebou po pracovní stránce spokojený a nebude do toho vůbec míchat Tvůj osobní život nebo se dokonce ohlížet na to, že je Marc jeho přítel, což by bylo velmi neprofesionální…
Tak to snad bude fajn ![]()
Marc Tě bude jistě hledat nejen v práci, ale možná na Tebe čekat již ráno před prací, aby s Tebou mohl mluvit beze svědků a nebo dokonce ještě hůř, může Tě sledovat, kam jedeš z práce, aby věděl, kde bydlíš
Tím pádem by do toho byl Martin hodně zapletený, bohužel ![]()
A vážně mě to mrzí, ale budeš asi nějakou dobu paranoidní, nebo bys spíš měla být… Dávat si pozor, kdo za Tebou jde, stále se ohlížet přes rameno, snažit se nebýt nikde sama, dokonce se držet dál od silnic, protože by mě nepřekvapilo, kdyby si na Tebe někde počkal a zatáhl Tě do auta ![]()
Jo, je to zase jako z filmu, já vim
Ale lepší počítat s tím horším, pro jistotu…
Jinak bych vážně kontaktovala nějaké to krizové centrum, abys znala svoje možnosti… On Ti zatím nijak viditelně fyzicky neublížil a na to bude hrát, takže pak už by v nejhorším případě bylo nutné podat trestní oznámení na to, že Tě sleduje a obtěžuje, že vyhrožuje, což jistě přijde… A pak nejlépe dostat ten zákaz přiblížení ![]()
Ohledně peněz a dokonce i toho, co sis odnesla z jeho domu se pořád trochu obávám, že by mohl zkusit podat oznámení na Tebe, žes ho okradla ![]()
Ale vážně Ti moc přeju, ať tohle jsou jen plané a zbytečné obavy a ať vše dopadne co nejlépe ![]()
@Aot Super super
.Já jsem vždycky vlítnu jednou za den a tady je příspěvku
nemám šanci dočíst
,tak jsem ráda že jsem to duležitý dohledala. Držím palce dál ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat